Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*
Raspunsuri - Pagina 20
m_monique spune:
Monnvas inca nu se aude nimic cu reclamatia, ca doar e zapada. le dau termen pana la sf lui februarie si apoi incep sa-i iau la intrebari. ca doar am hartie oficiala, cu nr de inregistrare de la politia comunitara s6.
Ela78 spune:
Ce frumos povesteste Ayla despre Clau si etapele invatarii...
Deci, fiecare are damblaua lui, pediatrii te streseaza cu greutatea si mai stiu eu ce stat in fund, educatoarea cu desenatul si coloratul...
De parca copilul nu e si el un individ, o persoana cu propriile-i preferinte si fobii..
Da, Monica, am primit mailurile, si ti-am raspuns (la toate
), multumesc frumos!

, foarte misto au iesit paginile de calendar, sa vad unde merg sa le printez... Olishka si cine a mai avut calendar, voi unde ati printat/laminat/legat calendarul? Si oare marimea e buna pt.A3 sau trebuie sa te prind odata pe mess??
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
m_monique spune:
cu petratudor am vb inainte de revelion se pregatea sa plece. si spunea ca se intoarce in jur de 15 ianuarie. cand am vorbit cu ea tocmai isi intarcase baiatul.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Monica, ce se aude cu reclamatia ta? |
Oare de reclamatia mea e vorba
Bineinteles ca am mers atunci la Billa si le-am facut taraboi, mi-au dat banii inapoi in 2 timpi si 3 miscari si culmea era singura cutie de pe raft cu termenul de valabilitate de mult trecut

Am sunat si la protectia consumatorului la nr afisat in magazin si normal ca am ajuns la Buc unde un tip plictisit m-a lamurit ca e hotline
, unde normal ca am sunat degeaba, asa ca...nu am finalizat reclamatia, norocul lor ca a fost in perioada de sarbatoriMami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui m_monique Monnvas inca nu se aude nimic cu reclamatia, ca doar e zapada. le dau termen pana la sf lui februarie si apoi incep sa-i iau la intrebari. ca doar am hartie oficiala, cu nr de inregistrare de la politia comunitara s6. |
Aha, imi aminteam eu ceva
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 am emotii ![]() ![]() ; maine naste o colega de servici, prioetena bunba, care doar de gura mea a avut curaj sa mai faca unul, mergand la doctorul meu; diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 9 luni ![]() PRIMUL CRACIUN cum am venit pe lume |
Dyana... dedicatie speciala pt prietena ta

:

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Pisik06 spune:
MONICA, bravo pentru CLAU
, pentru reusia cu mancatul. Imi dau seama ca e o problema stresanta. Cat despre joaca sunt binevenite sfaturile tale
ELA, ce bine ca mai scrii si tu, nu ne mai "citisem" demult
Mai fetelor, sa stiti ca de cand gandesc pozitiv a inceput fata mea sa faca progrese. Sa va mai zic ce a facut azi? PRIMII PASI IN 4 LABUTE. Vorba lui MONNVAS, la "batranete", dar buni si atunci, nu?
Am pus poze de ieri de la ziua ei, aniversata in 3 (sambata serbam cu tambalau, ca doar e ultima aniversare de bebelus, nu?)
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/200111Luni#
Si poze de azi
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/2101#
Aici gasiti si filmuletul cu mersul de-a busilea
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/2101#5429270088333770386
Si unul de la balaceala de asta seara
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/2101#5429275526235203218
Astazi a dormit doar o ora si a facut tot ce v-am zis, plus joaca cu tati, bunici in vizita, balaceala. A picat lata, dar doarme un pic agitat, cred ca de la oboseala.
Eu caut modele de torturi aniversare pe net, ca deh, mai avem mai putin de o luna pana la aniversarea de 1 an
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ayla21 spune:
Pisik, la 1 an, Claudiu a avut tort normal, rotund, dar cu poza lui din vafe, si asa i-am comandat si la Luana.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Pisik06 spune:
Multumesc Monique
. Am vazut ca Andrei a testat imediat tortul cu manuta![]()
Am gasit si eu un tort in forma de cifra, la cofetaria Alice si chiar imi place. Mai vedem
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente