Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Dr.Anca de la Municipal??

da ela, de el e vorba; eu ii datorez cea mai mare minune din viata mea, a fost singurul care "mi-a dat de cap" in 3 intalniri... si uite rezultatul; mie mi se pare cel mai scump om din lume, e un profesionist desavarsit si un "domn"; si uite ca si colega mea a dus o sarcina la capat cand nu mai avea sperante, tot sub tratamentul dat de el; sigur ca nu toata lumea poate sa fie multumita de el; si legat de diagnosticul bebelului... ce treaba are ginecologul in diagnosticarea bebelusului???? chiar nu e de competenta lui asa ceva.... e ca si cum ii reprosezi unui pediatru ca te-a diagnosticat cu miopie fara control
eu o sa-l recomand cu toata inima la oricine, si cu toata increderea.
aaaaa, nici eu nu am luat calciu in sarcina, si cred ca nici multe alte fete.... pentru ca am avut analizele impecabile, si nu a fost nevoie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik06 noi la alice am comandat tortul lui andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Denisa, eu am primit decizia numai pt alocatie.

Dyana - si al meu rade cand ne pupam. Motiv sa ne pupam mai des.

Hai sa va zic la ce concluzie inteleapta a ajuns soatza mea. Asta dupa ce, fiind "intre joburi", a stat ceva mai mult cu mine acasa. Femeile ar trebui sa iasa la pensie mai repede decat barbatii, ca ele muncesc mai mult. Pe langa job, mai cresc si copiii - iar timpul cu copiii ar trebui sa se deduca din varsta de pensionare.

Ce ziceti, facem un memoriu pe tema asta?

Fac cap nou daca ma lasa muciosul.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata v-am pus pupicii si va las si eu
noapte buna

25 martie 2009

Pupam si noi pupaciosu' cu ochii migdalati

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor care sunteti bebe2 sau 3 si ati avut probleme cu mersul pe varfuri. cand a trecut???
eu m-am speriat pt ca am vazut fetita unor cunostinte la 3 ani tot pe varfuri mergea(si cica nu a stat un minut in premergator). mergea asa numai cand era descultza.
ce ma fac daca o sa fie si asta balerin pana la 3-4 ani? rad copii de el la gradi?!

25 martie 2009

ARIS eu si cu 2 si 3 La mine si Iri si Teo au folosit premergatorul dar nu au mers deloc pe varfuri(decat in premergator cand ii puneau paseau pe varfuri) dar cand au luat-o la picior au mers normal......Nu cred ca va tine asa de mult ..pana la 3-4 ani. Si chiar si asa nu cred ca va rade nimeni de el la gradi...desi imi era si mie teama cu unele lucruri am constatat ca nu sunt totusi asa de rautaciosi de la varste asa de mici....sau poate am avut eu norocSper ca ai inteles ceva, daca nu, mai explic inca o data

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Si eu tot cu o luna in urma stiu ca e... Intr-adevar, in luna in care s-a nascut copilul, nu se primeste, dar parca asa a iesit la calcul. A-propos de calcul: suma aia care e scrisa pe decizie include sau nu alocatia copilului? Habar nu am cat primesc indemnizatie... Am citit decizia, dar nu m-am lamurit deloc...

Nu e inclusa si indemnizatia !

[/quote]

Da? Merci, e bine de stiut.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

CAPITOLUL 139

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri- merci

mihaela - of, cum te-am uitat eu pe tine
deci e cam gol, stau potolita atunci. amanam vizita pana cand mi s-o face dor de matusa mea

novus - esti o scumpa

shasa - m-am lamurit f clar ca nu e vina premergatorului, mai ashtept sa vad cum evolueaza

...............am inceput mesajul asta aseara............te pomenesti ca ati schimbat si capitolul.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Eseea, indemnizatia intra pe luna curenta, deci pe ianuarie.

In prima luna - in care s-a nascut copilul - nu se vireaza...;(

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

se vireaza in ultima..se face un cumul..nu ramane nimeni fara bani

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput