Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*
Raspunsuri - Pagina 21
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Dr.Anca de la Municipal?? |
da ela, de el e vorba; eu ii datorez cea mai mare minune din viata mea, a fost singurul care "mi-a dat de cap" in 3 intalniri... si uite rezultatul; mie mi se pare cel mai scump om din lume, e un profesionist desavarsit si un "domn"; si uite ca si colega mea a dus o sarcina la capat cand nu mai avea sperante, tot sub tratamentul dat de el

; sigur ca nu toata lumea poate sa fie multumita de el; si legat de diagnosticul bebelului... ce treaba are ginecologul in diagnosticarea bebelusului???? chiar nu e de competenta lui asa ceva.... e ca si cum ii reprosezi unui pediatru ca te-a diagnosticat cu miopie fara control

eu o sa-l recomand cu toata inima la oricine, si cu toata increderea.
aaaaa, nici eu nu am luat calciu in sarcina, si cred ca nici multe alte fete.... pentru ca am avut analizele impecabile, si nu a fost nevoie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Denisa, eu am primit decizia numai pt alocatie.
Dyana - si al meu rade cand ne pupam. Motiv sa ne pupam mai des.
Hai sa va zic la ce concluzie inteleapta a ajuns soatza mea. Asta dupa ce, fiind "intre joburi", a stat ceva mai mult cu mine acasa. Femeile ar trebui sa iasa la pensie mai repede decat barbatii, ca ele muncesc mai mult. Pe langa job, mai cresc si copiii - iar timpul cu copiii ar trebui sa se deduca din varsta de pensionare.
Ce ziceti, facem un memoriu pe tema asta?
Fac cap nou daca ma lasa muciosul.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 gata v-am pus pupicii si va las si eu noapte buna ![]() ![]() 25 martie 2009 |

Pupam si noi pupaciosu' cu ochii migdalati
IRI
TEO
PETRU
New Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor care sunteti bebe2 sau 3 si ati avut probleme cu mersul pe varfuri. cand a trecut??? eu m-am speriat pt ca am vazut fetita unor cunostinte la 3 ani tot pe varfuri mergea(si cica nu a stat un minut in premergator). mergea asa numai cand era descultza. ce ma fac daca o sa fie si asta balerin pana la 3-4 ani? rad copii de el la gradi?! ![]() 25 martie 2009 |
ARIS eu si cu 2 si 3
Sper ca ai inteles ceva, daca nu, mai explic inca o dataIRI
TEO
PETRU
New Life Is Born
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Si eu tot cu o luna in urma stiu ca e... Intr-adevar, in luna in care s-a nascut copilul, nu se primeste, dar parca asa a iesit la calcul. A-propos de calcul: suma aia care e scrisa pe decizie include sau nu alocatia copilului? Habar nu am cat primesc indemnizatie... |
Nu e inclusa si indemnizatia !

[/quote]
Da?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
CAPITOLUL 139
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
aris26 spune:
pisigri- merci
mihaela -
of, cum te-am uitat eu pe tine![]()

deci e cam gol, stau potolita atunci. amanam vizita pana cand mi s-o face dor de matusa mea
novus - esti o scumpa
shasa -
m-am lamurit f clar ca nu e vina premergatorului, mai ashtept sa vad cum evolueaza
...............am inceput mesajul asta aseara............te pomenesti ca ati schimbat si capitolul. 

25 martie 2009
petrean spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Eseea, indemnizatia intra pe luna curenta, deci pe ianuarie. In prima luna - in care s-a nascut copilul - nu se vireaza...;( Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
se vireaza in ultima..se face un cumul..nu ramane nimeni fara bani
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006