Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*
Raspunsuri - Pagina 19
Eseea spune:
multumesc fetelor cu alocatia, dar pana la urma
oare cum e? pe luna in urma sau nu?
Mami de fetita
si de baietel
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Si io stiam ca indemnizatia intra cu o luna-n urma. |
Si eu tot cu o luna in urma stiu ca e... Intr-adevar, in luna in care s-a nascut copilul, nu se primeste, dar parca asa a iesit la calcul. A-propos de calcul: suma aia care e scrisa pe decizie include sau nu alocatia copilului?
Habar nu am cat primesc indemnizatie... Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
mababei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea multumesc fetelor cu alocatia, dar pana la urma Mami de fetita si de baietel |
Se da pentru luna anterioara! Am sunat la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale si mi-au confirmat, caci nu stiam cum sa "interpretez" un extras de cont!

mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si eu tot cu o luna in urma stiu ca e... Intr-adevar, in luna in care s-a nascut copilul, nu se primeste, dar parca asa a iesit la calcul. A-propos de calcul: suma aia care e scrisa pe decizie include sau nu alocatia copilului? Habar nu am cat primesc indemnizatie... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Se primeste pe luna trecuta, ca si salariile de altfel. In ultima luna in care primim indemnizatia, vom lua pe nr de zile pana la ziua a cata a luni s-a nascut copilul. Deci daca Luana e nascuta pe 28 se imparte la 30/31 (nu stiu sigur) si se inmulteste cu 28. Cele care au nascut in 2-3 primesc mai putin.
Pai luna in care s-a nascut copilul nu se primeste ca erau alea 42 de zile parca obligatorii de postnatal, nu? Abia dupa aia intram in CIC.
Sarmalele sunt minunate, a mai cerut Clau si l-am "vrajit" sa mai pape...doua.
L-am vrajit pt ca i-am primis ca "zana" lui face apoi o magie si-i aduce un premiu.
Luana a papat paine cu lapte cald, si s-a culcat, Mai am un strumf de culcat si apoi pot pleca la party.

Io am copii cuminti. Are nevoie cineva de ajutor? Ca-s disponibila.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
mababei spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui pisigri
nu vorbeam de asta. Asta e un complex comercial in care e si al doilea Carre4 deschis in Iasi, doar ca e la mama dracu, la iesirea din oras. Eu acolo am mers fix o data, aproape de deschidere, si era cam golut, dar sun la o prietena care sta in apropiere si merge acolo mai des si o intreb cum mai e acum; mie imi e f peste mina, e exact in capatul celalalt de oras. Mai e Felicia, la fel, cu Carre4 plus galerie comerciala, asta e in oras. Mall-ul de care zic e Iulius mall, central, in cartierul studentesc. Mai e moldova Mall, asta e chiar in buricul tirgului dar mie nu imi place pt ca e doar pt shopping si cinema, nu ai unde sa te relaxezi... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Socrii mei stau in zona, si mergem la cumparaturi acolo pentru ca e...liber! Deci nu prea e mare foiala pe acolo!
Si poti veni in vizita si la mine
!mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
dyana27 spune:
am emotii

; maine naste o colega de servici, prioetena bunba, care doar de gura mea a avut curaj sa mai faca unul, mergand la doctorul meu; ea a pierdut 3 sarcini in lunile 3, 4 si 6-7

(si nici macar nu au incercat sa-i salveze copilul in luna a 7-a

, ... fara cuvinte ca e horor ce a patit); si chiar nu se simtea in stare sa mai incerce, la 37 de ani se resemnase; pana am intrat tare in ea, am lamurit-o ca a fost la niste incompetenti si am convins-o sa se lase pe mana dr anca

... parca ieri ii calculam ovulatia si o amenintam ca-l sun pe sotul ei a doua zi sa vada daca s-a lasat impiedicata..... si maine naste un baietel

; si cum a vrut sa stie tot ca "pateste maine".... mi-am amintit in detaliu ziua cand am nascut

( a se intelege lacrimi de fericire si emotie..)... si acum ma gandesc ce petrecere cu bebi vreau sa-i fac lu' mutzu de un an

... asta ca sa stiti ce va asteapta, obligatoriu mega-party-bebelusi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Ela78 spune:
citat din mesajul lui mababei
Se da pentru luna anterioara! Am sunat la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale si mi-au confirmat, caci nu stiam cum sa "interpretez" un extras de cont! ![]() mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Mai bine!

Aceeasi intrebare am pus-o si eu la inceputurile mele pe forum si mi s-a raspuns ca pe luna in curs...
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
dyana27 spune:
vai fetelor am uitat sa va spun de ce am ajuns eu si cristi sa ne pupam foarte des.... pentru ca rade mutzu de se tavaleste cand ne vede 

;evident ca ne dam pupi zgomotosi ca asa-i place, si e fascinat; mai intai se opreste din ce face, se uita fix la noi si dupa aia se pune pe un ras in hohote .... de radem si noi cu lacrimi; e asa de fericit sa ne vada ca ne pupam... ce o fi in capusorul ala minunat al lui????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Ela78 spune:
Dr.Anca de la Municipal?? Am auzit ca e horror, a nascut nasa mea cu el (e unchiu-sau) si numai povesti de groaza a avut: a facut experiment pe ea si i-a zis sa nu ia calciu deloc in timpul sarcinii, drept urmare copilul a avut o hipocalcemie grava. Alta data bebelusul facuse o febra si ii tresareau manutele prin somn (ca la toti bebelusii mici, de altfel) si dr.anca l-a diagnosticat cu epilepsie 
Copilul e sanatos bine-mersi, merge la gradinita germana si anu'la scoala, dar maica-sa n-o sa uite veci diagnosticul acelui "doctor"
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada
Si eu tot cu o luna in urma stiu ca e... Intr-adevar, in luna in care s-a nascut copilul, nu se primeste, dar parca asa a iesit la calcul. A-propos de calcul: suma aia care e scrisa pe decizie include sau nu alocatia copilului? Habar nu am cat primesc indemnizatie... |
Nu e inclusa si indemnizatia !

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)