Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc fetelor cu alocatia, dar pana la urma oare cum e? pe luna in urma sau nu?

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Si io stiam ca indemnizatia intra cu o luna-n urma.

Si eu tot cu o luna in urma stiu ca e... Intr-adevar, in luna in care s-a nascut copilul, nu se primeste, dar parca asa a iesit la calcul. A-propos de calcul: suma aia care e scrisa pe decizie include sau nu alocatia copilului? Habar nu am cat primesc indemnizatie... Am citit decizia, dar nu m-am lamurit deloc...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

multumesc fetelor cu alocatia, dar pana la urma oare cum e? pe luna in urma sau nu?

Se da pentru luna anterioara! Am sunat la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale si mi-au confirmat, caci nu stiam cum sa "interpretez" un extras de cont!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Si eu tot cu o luna in urma stiu ca e... Intr-adevar, in luna in care s-a nascut copilul, nu se primeste, dar parca asa a iesit la calcul. A-propos de calcul: suma aia care e scrisa pe decizie include sau nu alocatia copilului? Habar nu am cat primesc indemnizatie... Am citit decizia, dar nu m-am lamurit deloc...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Se primeste pe luna trecuta, ca si salariile de altfel. In ultima luna in care primim indemnizatia, vom lua pe nr de zile pana la ziua a cata a luni s-a nascut copilul. Deci daca Luana e nascuta pe 28 se imparte la 30/31 (nu stiu sigur) si se inmulteste cu 28. Cele care au nascut in 2-3 primesc mai putin.
Pai luna in care s-a nascut copilul nu se primeste ca erau alea 42 de zile parca obligatorii de postnatal, nu? Abia dupa aia intram in CIC.

Sarmalele sunt minunate, a mai cerut Clau si l-am "vrajit" sa mai pape...doua. L-am vrajit pt ca i-am primis ca "zana" lui face apoi o magie si-i aduce un premiu.
Luana a papat paine cu lapte cald, si s-a culcat, Mai am un strumf de culcat si apoi pot pleca la party.
Io am copii cuminti. Are nevoie cineva de ajutor? Ca-s disponibila.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ah,nu am stiut ca sunt doua.eu ma refeream la ERA SHOPPING PARK, daca despre asta vorbeai si tu poate iti fac o vizita in curand
Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Aris, merge f multa lume la mall, ca na, e de fitze. Se iese si la cumparaturi si la plimbare, e unul din foartele putine magazine care are si spatiu de joaca pt copii...e si multiplexul...
Noi avem cica 2 mall-uri, dar celalalt mi se pare mai...nu stiu, magazin cu standuri.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

25 martie 2009

nu vorbeam de asta. Asta e un complex comercial in care e si al doilea Carre4 deschis in Iasi, doar ca e la mama dracu, la iesirea din oras. Eu acolo am mers fix o data, aproape de deschidere, si era cam golut, dar sun la o prietena care sta in apropiere si merge acolo mai des si o intreb cum mai e acum; mie imi e f peste mina, e exact in capatul celalalt de oras.

Mai e Felicia, la fel, cu Carre4 plus galerie comerciala, asta e in oras.

Mall-ul de care zic e Iulius mall, central, in cartierul studentesc.

Mai e moldova Mall, asta e chiar in buricul tirgului dar mie nu imi place pt ca e doar pt shopping si cinema, nu ai unde sa te relaxezi...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Socrii mei stau in zona, si mergem la cumparaturi acolo pentru ca e...liber! Deci nu prea e mare foiala pe acolo!

Si poti veni in vizita si la mine! Te asteptam cu drag la Iasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am emotii; maine naste o colega de servici, prioetena bunba, care doar de gura mea a avut curaj sa mai faca unul, mergand la doctorul meu; ea a pierdut 3 sarcini in lunile 3, 4 si 6-7 (si nici macar nu au incercat sa-i salveze copilul in luna a 7-a, ... fara cuvinte ca e horor ce a patit); si chiar nu se simtea in stare sa mai incerce, la 37 de ani se resemnase; pana am intrat tare in ea, am lamurit-o ca a fost la niste incompetenti si am convins-o sa se lase pe mana dr anca... parca ieri ii calculam ovulatia si o amenintam ca-l sun pe sotul ei a doua zi sa vada daca s-a lasat impiedicata..... si maine naste un baietel; si cum a vrut sa stie tot ca "pateste maine".... mi-am amintit in detaliu ziua cand am nascut ( a se intelege lacrimi de fericire si emotie..)... si acum ma gandesc ce petrecere cu bebi vreau sa-i fac lu' mutzu de un an... asta ca sa stiti ce va asteapta, obligatoriu mega-party-bebelusi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Se da pentru luna anterioara! Am sunat la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale si mi-au confirmat, caci nu stiam cum sa "interpretez" un extras de cont!

Mai bine!

Aceeasi intrebare am pus-o si eu la inceputurile mele pe forum si mi s-a raspuns ca pe luna in curs...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vai fetelor am uitat sa va spun de ce am ajuns eu si cristi sa ne pupam foarte des.... pentru ca rade mutzu de se tavaleste cand ne vede ;evident ca ne dam pupi zgomotosi ca asa-i place, si e fascinat; mai intai se opreste din ce face, se uita fix la noi si dupa aia se pune pe un ras in hohote .... de radem si noi cu lacrimi; e asa de fericit sa ne vada ca ne pupam... ce o fi in capusorul ala minunat al lui????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Dr.Anca de la Municipal?? Am auzit ca e horror, a nascut nasa mea cu el (e unchiu-sau) si numai povesti de groaza a avut: a facut experiment pe ea si i-a zis sa nu ia calciu deloc in timpul sarcinii, drept urmare copilul a avut o hipocalcemie grava. Alta data bebelusul facuse o febra si ii tresareau manutele prin somn (ca la toti bebelusii mici, de altfel) si dr.anca l-a diagnosticat cu epilepsie Copilul e sanatos bine-mersi, merge la gradinita germana si anu'la scoala, dar maica-sa n-o sa uite veci diagnosticul acelui "doctor"

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Nu e inclusa si indemnizatia !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput