Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Da Ionela cumatria e "La Palia". Nu am fost niciodata acolo. A fost alegerea sotului si sunt relativ ok la pret.
Fetelor din cate stiu eu stamicinul/nistatinul nu e antibiotic ci se ia impreuna cu antibioticul ca sa nu apara candida sau alta ciupercuta.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

la semnatura vedeti pozele...acum merg la pici..ca urla...revin mai tarziu cand ajunge Pustache acasa...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

dar va zic ceva...la botez..la biserica am avut o mega surpriza...au venit special pt botez fete de la pepenasi (unde am fost cu Darius).....si au venit din Bacau...Snagov..Bucuresti...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna Diana !
Felicitari, multe multe multe!!!
Da exista si cu www.flickr.com/photos/45416274@N06/4293366854/" target="_blank">Mihnea si cu www.flickr.com/photos/45416274@N06/4293366854/" target="_blank">Irina acum, cum era de asteptat si cu Nadia. patul e acelasi, usor modificat sa incapa intr-un dormitor mai mic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Buna Diana !
Felicitari, multe multe multe!!!
Da exista si cu www.flickr.com/photos/45416274@N06/4293366854/" target="_blank">Mihnea si cu www.flickr.com/photos/45416274@N06/4293366854/" target="_blank">Irina acum, cum era de asteptat si cu Nadia. patul e acelasi, usor modificat sa incapa intr-un dormitor mai mic .

foarte frumosi copiii tai. tare rau mihnea cu cerceii

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pana la urma l-am dovedit ....si acum doarme de zici ca a muncit toata ziua

camy, frumoase pozele...se vede ca distractia a fost pe cinste...o meritati!

mergi si eu la un mini-spa la baita..pana nu se trezeste mostenitoru' familiei ... fete!

va las ceva sa va mai destresati..apropos de vaccinari [

Comunicat OMS- vaccinati-va din timp!!

Potrivit experților OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree și gonoreea furnico-ariciasca din Rusia.
Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenințarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului și de hemoroizi mama Kangaroo.
Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotenței caprine, care, deși nu e o boală mortală, în mod fatal amenință omenirea cu dispariția.
In continuarea gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza canina și diareea cetaceică.
Amenintarea sifilisului de popândău este mai puternică ca niciodată.

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, frumoase pozele, se vede treaba ca ati avut un botez pe cinste, si super frumoasa surpriza facuta de pepenime!!!Iar tu mamico nu stiu unde iti porti kilogramele , ca in ultima pozica unde te pregatesti sa alaptezi esti o gazelaIar pana la urma vad ca ai gasit si o tinuta pentru petrecere, ti-a stat bine!
Cat despre Flavius..ce sa mai, e un frumos, a crescut tare frumos, sa va traiasca micul crestin! io nu am lasat comentarii ca ma seaca sa ma loghez/sa ma deloghez de pe diverse pe diverse..avem prea multe albume acu ca nici nu mai stiu unde sa intru sa vad..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Fetelor si noua ne-a venit raspunsul de la CBC si e pt 65 kg. referitor la cadoul nasilor noi le-am luat o lampa mare din ratan, decorativa pt ca dacai-am fi intrebat ne-ar fi raspuns la fel ca nu au nevoie de nimic si cum tocmai s-au mutat in casa noua, ne-am gandit ca nu strica.
dymomo si mie imi place tare mult "La Palia". noi facem la o saptamana dupa voi la casa boiereasca, acolo am facut si nunta si am ramas fideli:)

de scump Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Comunicat OMS- vaccinati-va din timp!!

Potrivit experților OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree și gonoreea furnico-ariciasca din Rusia.
Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenințarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului și de hemoroizi mama Kangaroo.
Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotenței caprine, care, deși nu e o boală mortală, în mod fatal amenință omenirea cu dispariția.
In continuarea gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza canina și diareea cetaceică.
Amenintarea sifilisului de popândău este mai puternică ca niciodată.

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali
[/font=Comic Sans MS][/purple]

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Camy, Flavius e superb, i-am aratat si mamei poza in care e scos din cristelmita si a reactionat sincer cu:" Doamne ce frumusete de copil!". Frumoasa petrecere ati avut si tu esti superba. sa nu te mai aud ca esti suparata. Daca nu iti e bine in pielea ta ( si asta pot sa o cred ca nu tine de ce vedem noi ci de cum te simti pus si simplu) incet incet vei ajunge la greutatea care iti ofera confort... dar sa stii ca sunteti tare frumosi toti 3

Monica 80, si la casa boiereasca am fost la o nunta si a fost tare frumos localul, dar si petrecerea. sa aveti si voi o petrecere cat mai reusita

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput