Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DIANAR ar trebui sa imi fac vaccinul antirubeola insa nu gasesc RUDIVAX, vaccinul numai pt rubeola ci doar cel pt ROR. Eu cand am fost mica am facut si rujeola si oreion. Oare un vaccin facut peste rujeola si oreion cu aceleasi tulpini de virusi ce influenta are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

eu tot n-am primit raspuns de la CBC...oare sa sun sa intreb ?

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

DIANAR ar trebui sa imi fac vaccinul antirubeola insa nu gasesc RUDIVAX, vaccinul numai pt rubeola ci doar cel pt ROR. Eu cand am fost mica am facut si rujeola si oreion. Oare un vaccin facut peste rujeola si oreion cu aceleasi tulpini de virusi ce influenta are?

Lidia

Nu se intampla nimic. Il poti face linistita. Stii ca ti-am povestit de prietena mea care a facut Priorix (ROR) era exact in aceeasi situatie cu tine.

PS. mi-a intrat PM-ul tau de 6!!!! ori, era sa pic pe spate cand am vazut ca am 6 mesaje noi.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, f frumos a fost la voi la botez si frumoasa surpriza ai avut! . Apropo de poza in care te pregateai sa alaptezi, cum mai stai cu laptele?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

fac capitol nou
Diana

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitolul 11

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput