Fulgusori de nov-dec 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
shtephy spune:
Ariadna cadou pt nasi o sa iau un decor ,poate din cristal de la B&B.
Cu frenul si crustele de lapte nu stiu ce sa zic ,nu m-am lovit de ele si sper sa nici nu o fac.
Dymomo ma gandesc mereu la voi sa o scoateti la capat o data ,sa terminati cu diaree,constipatie si spitalizari.Doamne ajuta sa fie totul bine.
Diana sper sa-i treaca repede raceala Teodorei .Fratiorii sunt bine?
Monis de ce asa rarut in ultima vreme?
Andre zici ca in mai putin de o luna sunteti in Italica ,bravo!
Krelia normal ca cel mai bine e la mami in brate.Iustin unde crezi ca e acum?Daca-l pun jos ma cearta![]()
Dankutza mi-a placut cum i-a facut baita Zbuciumix lui Atomix.![]()
Va multumesc din suflet tuturor pentru aprecieri si commenturi la pozici ,sunt tare mandra de mogaldetile mele.![]()
Ramona zici ca sunt sanse putine de net pe acolo.Imi pare asa de rau ... dar daca e spre binele vostru ma bucur pt voi.Si mananca,nu fa greva foamei sa ai laptic bun pt printisorul frumos.
Pe unde umbla Ancutza,Broscuta si Ramonika?
Lylyana vad ca aveti multe batai de cap cu dosarul pt indemnizatie
,fi-r-ar sa fie.
Mai revin.Va pup cu drag pe toate

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion shtephy, ce ma bucur sa te "vad" ![]() ![]() de acord cu la copiial meu copil doarme de aproape 3 ore, o avea ceva? si ieri a dormit mult... |

Probabil ca nu are nimic.Exista si alte semne ?Papa la fel?E mai marait ca de obicei?Sau poate prea moale?Daca doar doarme mai mult ca pana acum nu cred ca e ceva ingrijorator ,dar fii atenta la alte semne.
Sau poate ati facut vaccinul de doua luni?
_
Poze cu Strumfici
_
carminabulina spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga carminabulina am adaugat-o si pe Nadia in gashka fulgusorilor superbi. iat-o aici Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor! MINUNEA NOASTRA RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT RARES CRESTE |
Lavinia multumesc frumos!!!
Doar ca in aceea poza este Irina la varsta Nadiei.La semnatura mai am un link cu poze mai noi si mai ordonate si am pus poze cu cei trei la ceiasi varsta asa de distractie.
Nadia este in poza www.flickr.com/photos/45416274@N06/4194930692/" target="_blank">asta
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
shtephy spune:
Laura-Andreea bine ai venit la noi
M-as bucura daca ai intra mereu pe aici ,nu doar sa ne citesti.Orice sfat e binevenit ,la fel si intrebarile tale poate isi vor gasi raspuns aici.
Am auzit mereu de bebei care au mancat mixt in primele luni de viata ,pentru ca apoi sa pape doar san.Poate asa va fi si cu micuta ta.
Da ,cu cheagul de care vorbea Gabitza nici eu nu cred ca este tocmai ok si ar fi necesar un consult medical.
_
Poze cu Strumfici
_
lylyana.ion spune:
shtephy, s-a trezit dupa ce am postat mesajul. nu sunt alte semne, scunul a fost ok ca de obicei, a mancat si acum e vesel, ne jucam cu caracatita. vaccinul il facem marti.
mogaldetele si mamica lor
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
gabitza35 spune:
laura andreea, bine ai venit la noi ...
nici mie nu-mi pare tosmai ok ce am eliminat... cred ca se impune un consult... si asa imi era dor de medicul meu...
Dragos si
Eva _30.11.2009
dienutze spune:
Buna, dragutelor!
Noi am adormit la 4 azi noapte! Sunt zombie.
Lyly, eu am cartea de munca intr-o parte si contracte de drepturi de autor in alte parti. De aia imi trebuie adeverinta 200.
Mica mea minune:
Natalia Oana
(16.11.2009)
DianaR spune:
| citat din mesajul lui carminabulina Scuze...uitasem sa trec la semnatura linkul. Acum cred ca este. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Aveai si o poza cu Mihnea la fel ca www.flickr.com/photos/45416274@N06/4194931000/in/photostream/" target="_blank">asta, nu? Sau ma insel?
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
DianaR spune:
Stephy,
fratiorii sunt bine. Un pic de muci la fiecare ca nu se poate iarna fara.
Si Teo ii bine, nu mai are mucuti decat f putin. Puii tai cum sunt?
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete