Fulgusori de nov-dec 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadna33 care e faza cu impartasania, le da ceva sa guste la bebei preotul? ![]() |
le da prima impartasanie, o lingurita de vin, din cate stiu eu
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
vias spune:
| citat din mesajul lui ariadna33 ceva idei pentru cadoul nasilor? ![]() ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009) |
eu am luat icoana pe lemn
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vias spune:
Buna fetelor 
incerc sa-mi revin dupa botez...a fost BESTIAL...acum descarc poze...a fost nebunie...
..revin![]()
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
lylyana.ion spune:
Camy, vrem detalii
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
ionelamaria spune:
Multumesc din suflet pentru aprecierile pe care le-ati facut legat de pozele de la botez si pt comment-urile lasate.
Dymomo, botezul e la "la palia"? Eu am fost la o nunta acaolo... si mi-a placut mult. Pupici pe burtica lui Danut sa treaca durerea. Sper sa nu tot sariti din una in alta.
Legat de cadoul pt nasi, daca as fi intrebat nu mai luam nimic. Ei sunt la inceput de drum, urmeaza sa se casatoreasca asa incat le-am luat ceva pt viitoarea casa... si s-au bucurat
Ava, le dau o lingurita de vin, saracutii... si e ca un pahar de vin pentru noi, cei mari, in conditiile in care nu am fi gustat niciodata.
Iar am sa supar lumea, dar eu sunt "mai putin crestina", sa spun asa, astfel incat, cu scuzele de rigoare.... impartasanie fiind = vin... nu va vedea prea des...( ca nu as spune "niciodata" cat e mic de acum in colo). Sa le dea si lor must fiert in loc de vin... ca e aproape tot una dar fara alcool... si asa l-as duce mai des. Dar sa-l imbat... nu prea sunt de acord
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Ava, le dau o lingurita de vin, saracutii... si e ca un pahar de vin pentru noi, cei mari, in conditiile in care nu am fi gustat niciodata. Iar am sa supar lumea, dar eu sunt "mai putin crestina", sa spun asa, astfel incat, cu scuzele de rigoare.... impartasanie fiind = vin... nu va vedea prea des...( ca nu as spune "niciodata" cat e mic de acum in colo). Sa le dea si lor must fiert in loc de vin... ca e aproape tot una dar fara alcool... si asa l-as duce mai des. Dar sa-l imbat... nu prea sunt de acord Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare aniversarea nuntii POZE |
Sunt perfect de acord ,Ionela.Mie nu mi-a venit sa cred cand am botezat-o pe Stefi ca a primit o lingurita plina de vin
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Buna fetelor ![]() incerc sa-mi revin dupa botez...a fost BESTIAL...acum descarc poze...a fost nebunie... |
Super !Asteptam povestea si pozele!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
lylyana.ion spune:
shtephy, ce ma bucur sa te "vad" 

de acord cu
la copii
al meu copil doarme de aproape 3 ore, o avea ceva? si ieri a dormit mult...
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
roxyaly spune:
Camy am vazut pozele de la botez, intradevar frumoase foc.ma bucur tare ca a iesit totul bestial.
va pup
mami
Matei Constantin
roxyaly-poze
laura - andreea spune:
| citat din mesajul lui gabitza35 dar pana cand tin lohiile astea? ca eu cred ca tocmai am eliminat pe mama+tata+tot neamul lor... asa ceva nu am vazut de cand am nascut... ca un cheag cat pumnul... cred ca asa este senzatia cand nasti (mai putin durerea).. nu stiu pt ca eu sunt operata cred ca totusi ce am eliminat tine de lohii sa nu fie altceva... de cateva zile nu mai aveam nimik... si am hotarat sa port un corset... si acum m-am pomenit cu chestia asta... Dragos si Eva _30.11.2009Buna tuturor mamicilor. Desi va citesc si va urmaresc de cand ati ramas gravidute (fiind si eu gravida in aceeasi perioada) nu am apucat sa scriu nimic pana acum. Sunt mamica de o fetita de doua luni nascuta prin cezariana din motive medicale. Dau quote la postarea asta pentru a-i lui Gabi ca ar fi indicat un control ginecologic. De ce spun asta? Pentru ca vad cand ai nascut si pana acum ar fi tb sa se termine scurgerea vaginala si de asemenea stiu de la profesorul care m-a operat ca este important ca eliminarea cheagurilor de sange tb sa fie progresiva si in cantitate cat mai mica spre final. Deci, mergi la un control si vezi sa nu fie vreo problema. Alta remarca, poate ajuta pe cineva. Stiu ca sunt magazine DM si in Ro unde puteti gasi biberoane anti-colici super ieftine (2 euro bucata) de la firma Babylove (astea sunt facute in Germania). Inca o remarca , nu vrea sa suga cat sa se sature si primeste biberon cu lapte de la mine plus ceva praf pentru ca este super fomista si nu-i ajunge. Am tot citit ca majoritatea bebelusilor care mananca lapte praf au probleme cu scaunul. A mea face si patru-cinci scaune pe zi normale, fara nici o problema in conditiile in care primeste in medie 160ml/zi LP sau uneori mai putin. Laptele praf este de la HIPP varianta bio. Va doresc maxima sanatate voua si bebeilor si rabdare cat cuprinde. Promit sa postez si eu mai des, am multe informatii de impartasit si evident intrebari. |

Emil-Gabriel si
, nu vrea sa suga cat sa se sature si primeste biberon cu lapte de la mine plus ceva praf pentru ca este super fomista si nu-i ajunge. Am tot citit ca majoritatea bebelusilor care mananca lapte praf au probleme cu scaunul. A mea face si patru-cinci scaune pe zi normale, fara nici o problema in conditiile in care primeste in medie 160ml/zi LP sau uneori mai putin. Laptele praf este de la HIPP varianta bio.