Fulgusori de nov-dec 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
ariadna33 spune:
ceva idei pentru cadoul nasilor?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
DianaR spune:
Krelia, eu folosesc crema de corp de la Mustela. Fetele ziceau de ulei de masline fiert si racit. Eu pun crema in palma si frec un pic sa-i intre in pielea capilui. (intra mai greu decai pe corp din cauza parutului).
Lalu, ce faine sunt pozele voastre! Cine le-a facut? Aparatul vad ca-i de profi de zdemii de euro. Sa va traiasca micuta crestina!
Lili, acu ma uit la pozele tale ca-s private si mi-o fost lene sa ma deloghez de pe un cont si sa ma loghez pe celalalt.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia Ava, eu nu tin cont cand anume sa ii dau cu glicerina...in general i-am dat la nevoie, cand am observat ca avea aftute. Eu folosesc glicerina boraxata normala, fara stamicina..nistanina.sau cum s-o mai chema...am luat odata pt mine (ca io-s "maestra" la facut afte (a nu se intelege ca mananc nespalat ...ci doar ca am o sensibilitate la..alergeni [purple][font=Comic Sans MS]_ Krelia, mami de printes Rares-Mihai ![]() "Children make you want to start life over." Muhammad Ali |
cred ca ai dreptate (si stephy), nu stiu de ce m-a pus doctorita sa iau cu nystadin, o sa o pun bine si iau din asta boraxata, nu sunt deloc de acord cu antibioticele decat in caz de maxima necesitate.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
lylyana.ion spune:
noi ne masam numai cu ulei de maslie fiert si racit, nu am avut deloc cojite. in cap nu i-am dat ca nu a fost cazul 
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui ariadna33 ceva idei pentru cadoul nasilor? ![]() |
eu i-am intrebat direct ce ar avea nevoie, ce si-ar dori...raspuns: sa nu ma prinda ca cheltui banii pe cadouri in loc sa-i iau copilului ceva
deci? ce fac? Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
dankutza spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Lumi, poze de la botez aici Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare aniversarea nuntii POZE |
Le-am vazut si eu si mi-au placut.

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
krelia spune:
LauraG, eu am Graco...dar modleul Tour Deluxe...
cristina, eu am 73,1ml pentru 43,6kg.....cu limbuta, nici nus tiu ce sa zic....cred ca asta e tema zilei ![]()
dymo...cred ca nici cu doctorii de la bucuresti nu mi-e rusine....ma rog, unii dintre ei.ca pana ii gasesti pe aia buni....
lavi, al meu s-a trezit....si urla de parca iar nu i-am dat de mancare de cnd s-a naascut.....of..cred ca sunt personajul zilei ![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
ariadna33 spune:
si mie mi-au placut pozicile, ionela
care e faza cu impartasania, le da ceva sa guste la bebei preotul?
mamy de
Emil-Gabriel si
ariadna33 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
eu i-am intrebat direct ce ar avea nevoie, ce si-ar dori...raspuns: sa nu ma prinda ca cheltui banii pe cadouri in loc sa-i iau copilului ceva deci? ce fac? Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre "Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni." Copilul de pe Marte-Menno Meyjes |
cred ca daca-i intreb, voi primi acelasi raspuns
mamy de
Emil-Gabriel si
dankutza spune:
ariadna ii impartaseste si le da o lingurita de vin. Probabil ca de aia dorm asa de linistiti dupa aia.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

...ci doar ca am o sensibilitate la..alergeni