Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare si de la noi,

Azi am reusit sa-l pun la san si sa stea cate 10 minute cel putin la unul. Azi a papat numai LM. SUnt curioasa cat ne tine.

Krelia apropo de limbuta, mie pediatra de la urgente mi-a spus ca are limbuta "lipita" si sa-l duc la ORL pana la max 6 luni. Eu nu prea am reusit sa imi dau seama si sa vad, ca el isi scoate bine limba afara. Interesant este faptul ca pediatra din spital si pediatra mea, care l-au consultat nu au vazut nimic.

AM primit rezultatele de la CBC. CIca sunt 48 ml, sufuciente pana la 25 kg. Mi se pare ff putin. Cine a mai recoltat? Voi cum stati?

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

eu am recoltat....dar nu am primit nimik pana acum...azi chiar am verificat cutia postala
tu cum le-ai primit?
o sa verific si mailul sa vad daca e ceva acolo

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

hai mah Diana..mai bine nu-ntrebam...ca acu' am alta-n preotesei....numai cand citesc cuvantul "surgery"...si ma ia cu fiori....(se pare ca pana la urma am si eu stresurile mele

si cu cojitele, cum fac? ii dau pur si simplu cu crema/ulei pe perisor, in dreptul cojitelor, si il las sa intre in piele?...apoi la baita dau su sampon si clatesc?
(ce fel de crema ar merge...si uleiulbanuiesc ca indicat e fier si racit, nu?)

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Krelia si mie mi se parea la Danut ca e prea prinsa limbuta si cand am fost internata cu el mi-au spus din triaj ca are fren lingual(asa cica se cheama). Acum cand am fost o sapt in spital am cerut examen chirurgical si dr a hotarat ca trebuie taiata "ata de sub limbuta". De durut nu l-a durut deloc si nici nu a sangerat. A fost gata totul in 30 de secunde. Si ma mai si intrebau dc nu am obs ca nu prea poate suge. De parca as avea 10 copii si as avea habar cum tb sa suga. Oricum eu sunt f dezamagita ca al meu copil a fost vazut pana acum de o multime de medici si toti au fost superficiali.
Laura G desteptii astia de gastroenterologi de la iasi il suspecteaza ca ar avea intoleranta la proteinele din lapte de vaca. Cum nu ii ajunge sanul ii dau lapte praf iar de pe 17 dec orice lapte i-as da fara lactoza, normal, din soia, fara proteine face diaree si niste scaune urate tare. Am facut tratament inclusiv cu antibiotic, 10 zile papam carnita cu supa de morcov(are nevoie de carnita pt proteine), dupa asta 2 sapt un lapte special(am inteles ca tot cu proteine din carne) dupa care vom incerca lapte fara proteine din lapte de vaca. Sper insa din tot sufletul sa nu cumva sa fie o alergie la vreun compus din LP si sa o luam de la capat. Oricum medici varza frate. Si nu asa profi. univ. dr. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in orasele mici dc astia sunt asa. Oricum dc nu se rezolva plec cu el la cluj sau la bucuresti ca aici nu se mai poate.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

scumpe mamici

va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin

poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat

sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)

Alinuk - mult succes cu strangerea integrala a sumei pt echograf! Eu am donat cativa banutzi pentru "Atinge o Stea", dar uite ca nu m-am gandit ca pot investiga la serviciu cu parte din impozitul catre stat - ma refer la 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat (stiam doar declaratia 230 pe care o putem completa si noi personal). Ai putea te rog sa-mi trimiti baza legala in clar, daca e sa vorbesc la serviciu si sa am succes, la dep. nostru financiar tb sa mergi cu legea in mana, altfel auzi doar: "nu stiu, nu cred, nu pot, nu e legal, e complicat etc etc"

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

e vorba de cheltuielile cu sponsorizarea, 3 la mie din cifra de afaceri pana la maxim 20% din profit, aceste cheltuieli au o particularitate din punct de vedere fiscal, sunt nedeductibile dar se deduc integral din impozitul pe profit datorat

exemplu: profit anual impozabil 100 lei; cheltuiala cu sponsorizarea 10 lei; impozit pe profit datorat: 16 - 10= 6 lei.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

krelia, , intr-adevar incepem usor-usor sa ne mai intelegem, sper sa o tinem tot asa
dankutza , imi pare rau pt ce te asteapta (cu operatia mamei), sper sa fie totul bine! Martie este postul Pastelui.
Botezul va avea loc la Presidential Ballroom, undeva prin Pipera. Localul este f frumos, cu 2 sali in fct de nr de persoane. Nu stiu dc pot pune adresa site-ului aici. Meniul 65 eur (mancare+bautura+tort+covrigei+sampanie+fructe+aranjamente), dupa negocierile sotului cu cei de la restaurant.
Of, nu mai stiu exact cine m-a intrebat de cameraman, insa ne costa 300 eur pachetul video (150 eur)+foto (150 eur), adica: 1 cameraman pe toata durata evenimentului, 4h de filmare, editare video, 4 DVD, meniuri si coperti personalizate, 1 fotograf pe toata durata evenimentului, min. 400 foto in suport digital, 100 foto printate in format 13/18, un album foto, DVD brut cu coperta personalizata. Dc mai vrei un cameraman in plus sau alte nebunii se negociaza. Din nou, nu stiu dc pot lasa adresa site-ului aici.

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

baza legala este Codul fiscal, cheltuieli nedeductibile.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ionela admirat micul crestin mumos tare .
Cristina boc si la mine e mic nr de kg 27 sau 28(nu mai tin minte exact) insa era de asteptat ca al meu pui a fost mic si deci si restul...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Si Nicholas are ceva cojite pe caput, dar nu f rau. Dr. a zis (si pt asta) ca nu tb sa folosim nimic. E o crema speciala pt asta aici, dar cica nu are asa rau incat sa trebuiasca ceva...

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

dar pana cand tin lohiile astea?
ca eu cred ca tocmai am eliminat pe mama+tata+tot neamul lor... asa ceva nu am vazut de cand am nascut... ca un cheag cat pumnul... cred ca asa este senzatia cand nasti (mai putin durerea).. nu stiu pt ca eu sunt operata
cred ca totusi ce am eliminat tine de lohii sa nu fie altceva... de cateva zile nu mai aveam nimik... si am hotarat sa port un corset... si acum m-am pomenit cu chestia asta...

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput