Fulgusori de nov-dec 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

se pare ca nici o "mancare" nu-i mai buna decat braticul si pupurile si plimbarile cu mami....si acum e relativ linistit dar trage ritmic din suzi...

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Poate trece printr-un puseu de crestere....si ii e tot timpul foame...Eu zic sa ii dai pana se satura!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cand urla cu gura deschisa, ridica putin limbuta...asa am observat

of, ca iar se agita....

am mai obs o chestie..de vreo 2 zile nu mai are mainile asa reci...si de alte cateva zile cheleste la ceafa

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

lavi
kreliutz io nu intelesei, cum faci sa te uiti sub limba la bbeloi?

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

kreliutz, bine ca s-a linistit

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lumi, poze de la botez aici

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Lylyana, adeverinta de pe gmail mie mi s-a zis ca trebuie completata doar de catre firma la care am carte de munca, adica de unde am cerut suspendarea cartii de munca.

Eu am fost sa intreb de dosar pe masina de paine 65, de acolo m-au pus sa alerg pe la financiar. Cumva e logic, declar prin adeverinte ce castiguri am avut si voi plati ce am de plata, apoi imi elibereaza adeverinta cum ca sunt bun platnic si suma pe care am realizat-o anul trecut.
Eu asa cred.
Declaratia 200 este aceea care se depune, in mod normal, pana la 1 mai.
Eu sper ca maine sa fac rost de toate noile adeverintele de la angajatori, iar vineri sa ma prezint la financiar. Te tin la curent.
Scuze ca am postat aici si nu pe pm, ma gandesc ca poate mai intereseaza subiectul.
Pup fetele!

eu stiam ca declaratia aia 200 se face daca ai alte venituri in afara de cele de natura salariala. eu am 3 angajatori cu contract individual de munca, deci 3 salarii care se impoziteaza cu 16%, nu vad rostul declaratiei...tu ai si alt gen de venituri? ce trebuie sa mai platesti?
monis, tu ce stii?

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lili, ma indoiesc ca e vorba de durere de burtica. Statul pe burta ar trebui sa ajute durerea, nu? Cel putin la mine asa e. Cred ca Nicholas nu se simte in siguranta si/sau in control cand e pe burtica. O sa mai incercam. Dr a zis sa incercam, dar sa nu-l lasam sa se chinuie. Am o prietena a carei fetita abia pe la 8 luni a inceput sa agreeze pozitia asta.

Fetelor care aveti caruturi Graco, ati auzit de modelele cu probleme, care au fost retrase de pe piata, pt ca unii copilasi si-au prins degetutele (cativa au ramas fara buricele degetelor ). Nu stiu daca si in Europa s-au vandut astea, dar e vorba de urmatoarele modele Graco: Passage, Alano si Spree. Daca va intereseaza mai multe detalii, googaliti 'Graco stroller recall'.

Dymomo, sper sa-si revina puiul tau cat mai repede! Scuze daca am ratat informatia asta, dar ai mers la mai multi medici? Mie nu-mi place deloc ideea de morcovi cu carnita la varsta asta, dar or sti ei mai bine. Plus ca kk verde (atata timp cat nu e inchis, ci verde-galbui) si maroniu nu e anormal (asa zice dr nostru). Inteleg insa ca a fost cu mucus si asta sigur e altceva. Dar tot mi-e teama sa nu il chinuie fara rost... Ca de simtit se simte bine, nu? Bine, am inteles ca acum nu prea pt ca e constipat, dar inainte nu era ok? Cred ca am ratat niste postari de-ale tale si probabil nu stiu toata povestea, asa ca imi cer scuze. Sanatate multa!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Pirelia!

Kreliutza, am googalit si eu ca nu stiam ce sa spun de fren, am gasit niste articole: http://parenting.ivillage.com/newborn/nbreastfeed/0,,91wd,00.html asta e cu termeni mai pe inteles si unul mai "stiintific" asa: http://speechified.com/tight-frenulum-when-to-refer-for-a-frenectomy si poze daca vrei : aici

Ptr cojite eu am folosit creme de bebelusi (sau cred ca ar merge mai bine uleiul de masline) cu cateva ore inainte de baie sa inmoaie cojitele, apoi la baita spalat temeinic pe cap cu sampon de bebe sa faca spuma multa si il lasam pe par cateva minutele pana era gata baita. Apoi clatit bine, sters parul cu prosopul si apoi vestita perie din par de porc (a mea ii dinaia de bebelusi de la chicco). Fac treaba asta de vreo 10 zile si s-a dus cam 80%.
Sunt curioasa si eu ce sfaturi mai dau fetele, poate exista o metoda mai rapida.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

si Dragos al meu are pe ceafa o pata rosiatica, pediatra a zis ca e ok dar vom merge si la un dermatolog si vom face si o ecografie tranfontanela....

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

PIRELIA LA MULTI ANI!!!

DYMOMO...te imbratisez. Sper sa reusiti pana la urma sa gasiti alimentatia cea mai buna pt bebe.

Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

cred ca stiu de ce urla asa tare bebe al meu.ii era foarte somn...acum doarme, dupa ce s-a trezit pe la 1 si 40 si a mancat 15 minute!

RARES CRESTE

Mergi la inceput