Fulgusori de nov-dec 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
laurairina13 spune:

La multi ani , Pirelia!!! 

te asteptam la noi sa ne mai zici ce faceti, cum sunteti..
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
krelia spune:
asa...sa mai du si eu niste raspunsuri...unele poate tardive....da' sasa..sa ma simtesc si eu bine ![]()
Alinus, petrecere frumoasa duminica! 
Ava, eu nu tin cont cand anume sa ii dau cu glicerina...in general i-am dat la nevoie, cand am observat ca avea aftute. Eu folosesc glicerina boraxata normala, fara stamicina..nistanina.sau cum s-o mai chema...am luat odata pt mine (ca io-s "maestra" la facut afte (a nu se intelege ca mananc nespalat
...ci doar ca am o sensibilitate la..alergeni
)...asa, si are un gust nici la dusmani sa nu-l di, daramite copilului..plus ca, nu vad rostul antibioticului la niste bubitecare trec oricum si fara...
raluci, eu saptamana asta am avut budinca de paste cu branza, la cuptor...ciorbita de vacuta si pilaf cu snitele de pui (ma rog, toate astea au fost facute de vineri, deci sunt cam pe terminate)
ionela, sper ca esti ok!
...sa dea DD sa se aseze toate lucrurile, asa cum ai spus tu....cum e mai bine pt toti! 
dymomo, intrebasem si eu pediatra mea mai demult, pt o prietena....ce sa-i dea pt constipatie..si mi-a recomandat Lactogen.....daca lui Danut ii merge bine cu carnita si morcovel...si apoi tb sa icnecati neokate-ul ala...asta e...el sa fie sanatos si sa se regleze!
rebebebe, bine ai venit la scutecele!
simina....distractia ta cu Maya a fost un fel de .."cand pisica nu-i acasa.."
....haios filmuletul si actritele ![]()
carmina, bun venit si tie! 
ralu_seby, ai vazut ca incet-incet te-ai prins de schema? [-;)]
dienutze, bine ca pana la urma ati trecut de maraieli si acum ati revenit la normal! Cred ca povestea asta cu ROR-ul e o mare nebuloasa pentru multe dintre noi...eu, cel putin..recunosc...sunt cu capul rau de tot si zau ca nu stiu ce sa fac.....pe de o parte imi zic "uite, ca si eu l-am facut si sunt toate ok, si altii de varsta mea..si n-au nimic"...pe de alta parte, cand citesc maturii ale mamicilor care spun ca dupa vaccin au observat schimbari de comportament care au dus in final la acel diagnostic....nici nu stiu....deocamdata am renuntat sa ma mai gndesc, cel putin pana vine pediatra si o s-o bag puternic in sedinta...
dankutza, vazut si filmuletul tau...ca tot am timp acu
..ce linistita sta Cezara in suportul acela....Raru' al meu cred ca s-ar invarti una-doua....eu inca nu am incercat sa-l pun in suport....deocamdata inca il spal pe mana...pana cand n-o mai incapea in cadita...apoi...oi vedea ce fac...
clrp, incearca si implica-l din ce in ce mai mult pe tati in momentele pe care le petreci cu Matei...faptul ca a adormit pe burta lui..eu zic ca e totusi un inceput....imposibil sa nu fi simtit tati ceva emotii cand il simtea pe baiatul lui la piept....hai ca poate dai jos militaria din pod si il aduci pe calea cea buna ![]()
stephy, am bagat si eu ochiu' la poze...sunt mortale! 
ali, chiar..dc nu alegi varianta unei rochite....pe mine ma scoate din impas mereu croiala "baby-doll"
...pe langa faptul ca imi si place ![]()
Doris, bine ai mai trecut pe aici.....ma tin si eu de manuta cu tine...caci presimt o raceala..la mine a inceput cu dureri in gat si inflamare
.....am pus sot sa ia lamai si ceva naturel pt gat....in rest, multa vitamina C..si ceaiuri cu lamaie..
stephy, laura, si Raru meu are 2 pete din alea rosii, pe caput, inspre ceafa...care cica sa-i dispara in timp....ah, si mai are una pe bucutza dreapta
..aia chai sunt curiaosa daca o sa-i dispara...caci...mi-am adus aminte ca am "comis-o" odata......cand eram gravida, era ziua unei colege dintr-un birou alaturat...nu era nimeni in el la momentul respectiv, ea adusese bomboane de ciocolata din alea belgiene, in forma de scoici (imi plac dde mor)....si eu m-am dus si am "furat" una
(da' zau ca le lasase acolo pt toti si ne si spusese sa luam cand vrem
)
Ramo, alte variante de pus net....nu prea stiu al ora asta..in afara de telefon si .....vecinul de sus
..daca are un modem cu mai multe iesiri, si bineinteles, daca e de acord sa va dea si voua un fir ![]()
LauraG, felicitri pentru rezultatul bun de la test!
lavi.....
mami si tiz ![]()
gata pauza....nush ce are..ca azi noapte a fost super agitat..a adormit dupa 1 ora de plans...de dimineata la 7....la fel....si acum...iar plange.....
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
dankutza spune:
ralu cat urmeaza sa iti ia cameramanul si fotograful?
romona eu stiu ca se pune glicerina boraxata pe un tifon si nu pe un bat de urechi. Asa se curata bine limbuta si gingiile. Dai de vreo 2 ori si gata.
lavi mai mult ca sigur ca a urlat din cauza coliciilor. Pune-i ceva cald pe burtica. Eu ii pun perna electrica peste paturica si adoarme. Se incalzeste toata si adoarme. Si, pe noi ne ia somnul daca dam de caldura. Ne moloseste. Asa merge si cu ei.
Eu nu ma stresez referitor la cantitatea de lapte pe care o manca bebe. Daca eu as putea verifica uitandu-ma la biberon, o mamica care alapteaza habar n-are exact cat mananca. Ma stresez eu destul cu altele. Bebe mananca, are pofta de mancare, arata bine, plange doar ca sa o iau in brate si daca are colici, face kk de 2 ori pe zi. Are vreun rost sa ma mai stresez cu cantitatea de lapte? Are 6 saptamani, dar sigur nu mananca 700ml. Eu iau in calcul si faptul ca de abia acum este la greutatea unui nou nascut. Trebuie sa aibe, in jur de 3,5 sau 3,6kg. Deci nu pot avea pretentii sa manance ca un bebe de 4kg si ceva, chiar 5, cat are normal un bebe de 6 saptamani.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
dankutza spune:
Fetele din Bucuresti care ati facut/fac botezul, va rog sa imi spuneti si mie ce local ati ales si la ce pret a iesit meniul. Noi il vom face in aprilie. Vroiam sa facem in martie, dar nu se poate. In primele zile ale lui februarie urmeaza sa o ducem pe mama la spital pt operatia pe creier. ASa ca nu prea am timp si nervi de alergat pt botez. Puteti sa imi dati si mie detalii referitoare la restaurant, biserica si altele.
Multumesc mult 
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
laviniablaga spune:
Lili_a, am pus poza cu Maria in gashka fulgusorilor nostri!PRIVESTE-O By the way, e superba!
Krelia si noi te pupacim si pe tine si pe Rareshu tau grasunel!!
Dankutza noi de colici am scapat, insa e posibil sa ai dreptate, pentru ca bebeloii mai pot avea colici pana mai tarziu. Multzam de pont!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
krelia spune:
vai de mine...ce placinta....
mai fetelor, e posibil sa reapara colicii...sau te pomenesti ca ma paste o constipatie? (pe Rares, nu pe mine
)...ca prea se screme si se agita.....si ieri nu a facut deloc..abia azi de dimineata, putin....si parca are un plans de disconfort....hmmm...
si altceva..cat mai tin oare cojitele alea din cap....si cu ce le pot lua? (in afara de periuta cu par de porc
)
ah, si inca o chestie....voi v-ati uitat la limbuta bebeilor....e normal sa aiba ata ais de dedesubt asa aproape de mandibula?..ca la noi, adultii, parca e mai in spate (la mine cel putin, asa e)
(sau cumva, pe masura ce creste, creste si limbuta si ata ramane in spate?)
_
Muhammad Ali
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia gata pauza....nush ce are..ca azi noapte a fost super agitat..a adormit dupa 1 ora de plans...de dimineata la 7....la fel....si acum...iar plange..... _ Krelia, mami de printes Rares-Mihai ![]() "Children make you want to start life over." Muhammad Ali |
cred ca picii nostri au legatura telepatica...si rares a adormit aseara, la fel ca si tizu la ora 1, bineinteles dupa urlete...s-a trezit la 7 si de asemenea a urlat incontinuu...acum s-a calmat.,...ca doarme!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
krelia spune:
lavi, nu stiu ce naiba sa zic....al meu a mancat la 10.30 dimi - 130 ml LM....a adormit de la 11.30 la 12.30....si s-a trezit intr-un mare planset..mai mult urlet, cautand suzeta, bagandu-si manuta in gurita....i-am mai dat 60 de ml LP pe care i-a ras instant.....si acum e agitat in continuu...si se screme in continuu...doar n-o sa bag in el ca intr-un sac fara fund....[
ma duc sa fac niste plimbari prin casa, poate ii trece....
_
Muhammad Ali
laviniablaga spune:
Poate trece printr-un puseu de crestere....si ii e tot timpul foame...Eu zic sa ii dai pana se satura!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE