Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz Yaia, gata...am copt predictia...de data asta definitiva. 28 martie, dimineata devreme....asta sub rezerva orei aproximative. Si atentie si la sfirsitul lui februarie, cu maxim pe 28 , e un alt moment in care s-ar putea declansa ceva.... |
28 suna bine.
Nu, 28 februarie nu e bine...ca as fi abia 35+ sau 36 de saptamani, deci nu e bine. O sa am grija sa stau linistita pe 28...o sa fiu deja in concediu, deci nu o sa ma misc din pat!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai si nu putea sa-i puna acolo picaturi? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nu vor, asa e politica lor sa nu dea medicamente.
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
Roxana_G spune:
Cecilia, Vibrocil ii mai pun eu cand e asa infundat. Felicitari pentru progresele cu mersul la wc.
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
ANDREEA11 spune:
Mai fetelor, mi-ati facut un chef enorm de bebe 2 si mie...Eu care ziceam ca niciodata nu o sa mai fac, acum parca as vrea o domnisoara, insa 

nu stiu daca se va mai putea....dar, Dumnezeu e mare, iar eu am o intelegere cu EL![]()
Erina mi au dat lacrimile cu poezia aia, f frumoasa.
ANDREEA11 spune:
Sunt intr o mare nebuloasa cu ultimul raport, parc nici nu stiu ce am vrut, nimik nu se leaga...Sabina cum ai fost la ultimul raport??
gabitz78 spune:
yaia - vezi ca-l pregatesc pe stefi pentru printesa ta, ok?
pupam frumosul delfinas si scumpa lui mamica.
Sabina spune:
Andreea, eu n-am avut rapoarte, am avut referate...iar ultimul n-a avut legatura cu teza, a fost f f greu....dar sa stii ca asa e inceputul, trebuie sa ai o idee clara si sa te tii de ea, dupa care merge mai usor treaba. Despre ce ai de scris?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
`seara buna si de la noi
am fost azi la control cu Ebonee ca ii gasise mai demult sange in urina,toate`s bune si frumoase insa am niste ganduri negre,
Ebonee are 14kg si 600gr si 91,50cm,acu nus` de ii bun sau rau,mult sau putin,cica e cu toate cele in grafic,dar totusi nu e prea putin???
devylla,felicitari pt progresele micutei gazutze
si eu ma duc maine cu Melissa la control,abia astept sa vad cat a mai crescut![]()
sabina,cum mai esti???
roxana??
mai fetelor,da` de ce sa nu se poata bebe 2 ca nu m-am prins??
la noi se poate si 5 si 6
insa ma opresc deocamdata la 2 din cauza "investitiilor" acumulate in timpul sarcinei
nu mai vreau sa fiu grasa
macar la Sabina s-au asezat unde trebe kilele,la mine is peste tot
va pup,urla flamanzila Melissa
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
ANDREEA11 spune:
Teza mea are ca titlu OPTIMIZAREA CAPACITATII PSIHOMOTRICE LA ELEVUL CU DEFICIENTA MINTALA IN VEDEREA INTEGRARII SOCIO-PROFESIONALE, problema este ca nu ma ajuta proful deloc. Plus ca elevii odata iesiti din scoala nu li se mai urmareste evolutia, adik sistemul are mari lacune. Practic, copilul vine la scoala, termina, ajunge in cel mai bun caz intr o scoala de arte si meserii, unde trebuie sa opteze parintele pt el, in gnr sunt meserii total nepotrivite si apoi Dumnezeu cu mila.
Subiectul e greu urmarit, sistemul e defectuos, accentul nu se pune pe ceea ce trebuie. Adik de ex orele de educatie psihomotrica s-au scos, ele sunt doar la clasele de severi, si asta pana in clasa a IV , iar problemele lor in sfera motrica sunt f mari....etc