Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)
Raspunsuri - Pagina 16
Celia spune:
Gabriela, felicitari! Refacere rapida .
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de printesele voastre!
Ana Sofia, bine ai venit! Sa fii sanatoasa , papacioasa si impreuna cu surioara Sara sa va bucurati parintii!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Erina, ma bucur ca toate datele legate de sarcina si bebe David sunt ok, tie iti doresc sarcina usoara in continuare.
Sanatate multa Dariei. Sigur ca va veti simti mult mai bine amandoua , cu tati acasa.
Copiii sunt bine . Andrei asteapta vacanta, iar Andreea e plina de curiozitati si la fel ca si alte dulcete si papanashi , numai intrebari… ieri a fost ziua intrebarii catre tati: “esti tata meu?”(nu mai spun ca atata timp cat e sotul acasa e dupa el…de aceea el ii spune ca e umbra lui…)
Cred ca are o problema cu posesia …ca astazi impingea niste jucarii spre mine si vorbea cu ele:”mergeti la mama mea?”
Yaia, ma bucur pentru voi. Sa fie totul asa cum va doriti in continuare.
Mada, sarcina usoara in continuare .
Mandarinutza, ma bucur ca totul e bine legat de sarcina si bebe.
Sa poarte sanatoasa Antonia noile achizitii.
Andreea, ce faceti? Vladi? Alte vesti de bebe?
Piciulika, asteptam cand timpul iti permite , mici povestioare cum e viata in 4 , impresiile lui Micha despre fratior.
Sabina , sa porti sanatoasa achizitiile. Ma bucur ca Gheo e incantat de dra.
Annisia , sper sa treaca temerile si sa vina fetita dorita.
Rox, cum e Andrei, s-a acomodat perfect la programul lung? Alexandra ?
Papanash, cum e Andrei?
Luy, cum e Maria?
Maria, cum e Teuta?
Maruntzika, cum e Puppi?
Devylla, felicitari pentru datele Lisei.
Adi , ce mai faceti cum e Lisa, bebe Adam?
Ana , multumim de vestile despre Gabriela si Sofia. Voi ce mai faceti?
Cecilia,
.Multumesc de info despre vacanta .
Cand era la I-IV , aveam info legate de vacante de la doamna, acum e mai dificila comunicarea…iar Andrei e tare visator…
Sa va spun ce visator e… ca vineri a venit acasa in adidasi (stam la 10 min de mers pe jos de la liceu) a avut ora de ed. fizica si si-a schimbat incaltamintea si a lasat ghetele in vestiar, apoi a plecat la urmatoarea ora in scoala, la orele de studiu, chitara, pian in corpul de muzica…deci a stat suficiente ore in liceu…dar n-a realizat ca nu are ghetele… Ieri am mers si le-am recuperate de la doamna de la intretinere…
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
valentina_22 spune:
Bun venit in randul printeselor Anei Sofia! Sa fii sanatoasa, frumoasa ca o zana si papacioasa, iar alaturi de gingasa surioara sa fiti lumina parintilor vostrii!!!
Felicitari Gabriela! Refacere rapida, rauri de lapte si acomodare usoara la noul job!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Mami25, rezervam ispitele pentru baiat?
Acus' vine randul lui sa fie vedeta!![]()
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
La noi totul e pe fuga! Nu am reusit sa citesc nimic din urma, am o multime de chestii de revolvat , totul trebuie facut pana in ora 16.00, dupa ora asta au rezervare cei mici la bulgareala. Seara pic de oboseala asa ca intru direc la somnic. Toata saptamana a fost asa
, sper ca macar in week-end sa fim mai linistiti.
Copii sunt sanatosi si plini de energie! Alex a inceput sa fie mai ascultatoare si incep sa fiu multumita de ea.(de faza cu papatul).
Gata mi s-a terminat pauza, trebuie sa il culc pe Andrei ca altfel nu se trezeste la timp sa mergem dupa Alexandra.
Sa nu uit!!
Felicitari Irinei pentru bebelina!!!
Sabina sa stapaneasca sanatoasa achizitia hippie! Bravo lui Gheo cel ascultaror!
Sanatate printesei Bianca de mami veroboroda
Felicitari dolofanei Lisa de mami devylla!
Erina, incearca pe cat posibil sa te menajezi! Pupicei Dariei!
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
O zi cat mai placuta in continuare!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia …iar Andrei e tare visator… |
Celia... suna ca si cum in curand o sa inceapa sa "dispara" florile si din glastra ta (asa ca la bikmaria cand ii era feciorul indragostit)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Celia spune:
Carpatina
...sa stii ca de multe ori glumim cu el... sa ne zica ce mai face prietena... uneori ne intrebam , daca e indragostit...caci viseaza rau...are o grija crescuta de aspectul lui fizic, la tinute...mai zilele trecute imi venise costumat in tricou, pantalon trening, sacou si ma intreba cum ii sta...i-am zic ca nu are nici o treaba sacoul cu restul echipamentului...
Legat de flori...nu prea au de unde sa dispara...caci la noi au disparut florile din glastre...doar ghivece daca dispar...chiar ieri am luat trei primule din baumax...deci ar avea de unde....
Ce ne mai zici de Trandafir?
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Roxana_G spune:
Celia, multumim, suntem ok. Andrei s-a adaptat la programul intreg. Insa azi a stat pana la pranz, ca era cam infundat si ma gandeam ca o se chinuie sa doarma acolo daca nu ii pun picaturi. Oricum mergem in we la Bran si as fi vrut sa fie bine si in forma. Alex e ok si ea, cu gradinita, cu pictura, si ale ei.
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Celia, multumim, suntem ok. Andrei s-a adaptat la programul intreg. Insa azi a stat pana la pranz, ca era cam infundat si ma gandeam ca o se chinuie sa doarma acolo daca nu ii pun picaturi. |
Pai si nu putea sa-i puna acolo picaturi?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Celia
Roxana, sanatate lui Andrei, de ce picaturi?
Eu sunt mega fericita,am facut progrese uimitoare cu pipi si kk la Wc(in doar 5 zile), suntem baiat mare, fara accidente de 2 zile, punem pampers afara si noaptea, desi noaptea ne trezim si cerem pipi, dimineata aproape uscat, a devenit fff atent si in acelasi timp incantat...desi, operatiunea fara pampers in casa nu da roade cu tati, face scandal daca tati il lasa fara, spune ca tati si tanti nu stiu la Wc ca si mamii, dar trecem noi si peste asta.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)