Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Buna dimineata.
Trebiue sa-mi recunosc public ineficienta predictiilor.....Gabriela , sa-ti traiasca fetita si sa fiti cu totii sanatosi.Ana Sofia, , sa-ti fie viata carare de roze si sa fii inteleapta precum ti-e numele.

Comisesem o eroare totusi, dar chiar si asa , termenul recalculat era acum 2 zile...pe 19 ianuarie.
Mai am sa refac calculul la Yaia, si mai am ceva de asteptat pina la eveniment...dcaa si acolo dau gres ma las de sportul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
mereu ma gindesc cum sa fac mai bine sa echilibrez totul, sa nu ii fur Dariei momentele ei de joaca cu mine si sa nu pun presiune pe ea ca sora mai mare. Sper sa fiu deajuns de inteleapta si mai ales sa ma ajute si ea!

Eu tare ma bucur la gandul ca Tudor o sa mearga in continuare la gradi si macar ziua si noaptea o sa ma pot ocupa de Bebelina. Cand Tudor va veni acasa, va fi si tatai si sper ca doi adulti sa faca fata la 2 pitici. Cum si tudor e mai mult calare pe mine, probabil tati va sta mai mult cu printesa si eu cu Tudor. Sper astfel sa nu se simta neglijat sau gelos, dar sigur vor fi si momente din alea...dar face si asta parte din viata.
Hai ca o sa fie bine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Yaia iubita rezolvam din nou!
Deja am rugat sotul sa vada ce poate rezolva azi!!!

Deja ma simt eu aiurea ca va zapacesc cu o prostioara. Numai ca esti singura persoana care ar putea sa-mi faca rost de ambele, Sora-mea nu are cum sa ajunga in ambele parti prea curand. Ea deja s-a ocupat de 'acasa' si imprejurimi. Sa vedem daca or ajunge si alea! Offf...chiar m-am enervat azi dimineata pe serviciile postale!
Mersi mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz
Mai am sa refac calculul la Yaia, si mai am ceva de asteptat pina la eveniment...dcaa si acolo dau gres ma las de sportul asta.

Asteptam recalcularea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am fost si noi la control cu gaza japonica mica.
Ne mandrim cu 6955 grame si 63 cm :)

Ma duc sa ma ocup de Erika ca se pare ca i-am lipsit,zice ca vrea la baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la Gh intrebarea preferata e: ce-i asta?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Erina, multumesc frumos pentru sfaturi. AI dreptate,trebuiesa luam o hotarare cat mai repede.Oau ..8 saptamani... mai ai putintel de tot.CAre sa va sa zica o sa fie pestisor, nu?Eu sunt peste
Yaiaesti superdulce....
Deci , nu suntem singurele care punem intrebari..
Sabina, la noi intrebarile preferate sunt "ce-i asta" si "de ce?"
Fetelor, am si o problemna, de vreo saptamana tot producem muci, n-avem nimic altceva decat muci, dar au inceput sa ma streseze, mai ales ca dimineata sunt galbeni si cleiosi.Ii pun ser fiziologic caldut in nasuc, nazomer, o aspir cu batita bebelusului, mai sufla si ea, dar tot nu scapam. Dr noastra mi-a zis sa-i ser si atat si sa o curat cat de des pot. Ma streseaza ingrozitor problema asta, nu stiu ce sa-i mai fac. Cred ca saptamana viitoare o sa-i fac si eu un exudat nazal,ma termina mucii astia...
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai incercat Rinotisol cu propolis de la plafar? e super bun pt muci.

Vera, in leg cu bb2, eu nu pot sa ma pun in pielea ta....tu stii cum ai putea sa le duci.

Dar daca simti cu tot sufletul ca in viata lipseste cel de-al 4-lea membru al familei, grabeste-te, pt ca golul asta n-o sa-l umple nimic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Yaia, gata...am copt predictia...de data asta definitiva. 28 martie, dimineata devreme....asta sub rezerva orei aproximative.

Si atentie si la sfirsitul lui februarie, cu maxim pe 28 , e un alt moment in care s-ar putea declansa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Sabina, merci.Nu stiam de rinotisol, o sa incerc.
In legatura cu bb 2 ,desi imi doresc mult mi-e teama ca nu am sa reusesc sa ma descurc cu 2 buburuze, vorba Erinei Doamne Doamne le aseaza pe toate.
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput