Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara.

Sunt rascolita ca am aflat despre problemele de sanatate ale tatalui unei bune prietene.
Nici mama nu s-a simtit bine astazi...

Vroiam sa ii scriu Danielei ca e foarte bine Ebonee. Daria are un pic peste 13 kg si in jur de 95 cm. Deci...
Chiar am sa incarc citeva poze imediat si va arat pe e-mail o poza cu ea sa vedeti ca nu m-am plins degeaba ca e slabuta. e si inalta ce e drept...

Sabina Y. super datele Lisei e rotunjoara bine.

Andreea nu te poti documenta din carti si articole de autori straini? Ar fi o solutie.

Roxana sanatate lui Andrei si week-end frumos la Bran.

O noapte linistita tutuor si sa ne pazeasca dumnezeu de boli grele.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
cu David
AMR 8 saptamini

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gabriela, sa-ti traiasca sanatoasa printesa !!!
felicitari si refacere usoara .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Felcitari Piciuliko si bun venit pe lume Alex!

Felicitari Gabriela si bun venit pe lume Ana Sofia!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Yaia felicitari pt vestile bune si pt . Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !

Puppi este mai bine, azi terminam cu Salbutamol-ul de inhalat. Sper sa dispara si harjaiala din piept. Eu pe antibiotic pana marti, parca mai bine si eu cu tusea, dar i-am facut concurenta Energiei. Iar papi e cel mai bine ;) Multumim pt sustinere !

Sabina o poza, ceva cu fusta cea noua? S-o porti sanatoasa !

Erina, noi am masurat-o pe Puppi si are cca 96cm, iar la kg....12,400kg azi dimineata (imbracata). Deci, isi mentine linia fata mea, nu vrea sa ma bage la cheltuieli sa-i cumpar haine noi, doar ca-i raman cam scurtute, ca-n talie....Insa, mie nu-mi pare deloc slaba, imi pare ok, sanatoasa sa fie. Bine, acum cred ca noroc si cu gumatele si alte prostioare dulci pe care le primeste ca altfel cred ca iar aterizam sub 12kg.

luy ce face micuta povestitoare? Mai scot piticii nestematele ori diamantele ? Sper din inima sa se tina virusii cat mai departe de voi si sa poata merge fara pr la gradi.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Erina, ma bucur ca toate datele legate de sarcina si bebe David sunt ok, tie iti doresc sarcina usoara in continuare.
Sanatate multa Dariei. Sigur ca va veti simti mult mai bine amandoua , cu tati acasa.
Copiii sunt bine . Andrei asteapta vacanta, iar Andreea e plina de curiozitati si la fel ca si alte dulcete si papanashi , numai intrebari… ieri a fost ziua intrebarii catre tati: “esti tata meu?”(nu mai spun ca atata timp cat e sotul acasa e dupa el…de aceea el ii spune ca e umbra lui…)
Cred ca are o problema cu posesia …ca astazi impingea niste jucarii spre mine si vorbea cu ele:”mergeti la mama mea?”
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Celia multumim! tati ne-a facut o surpriza si vine in seara asta. Doamne Ajuta sa ajunga cu bine!

Ma bucur ca sunt bine copiii. Andreea vorbeste excelent!!! Sa stii ca si eu m-am gindit la indragosteala cind am citit despre visarea lui Andrei.

cu David
AMR 8 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Yaia felicitari pt vestile bune si pt . Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !

Puppi este mai bine, azi terminam cu Salbutamol-ul de inhalat. Sper sa dispara si harjaiala din piept. Eu pe antibiotic pana marti, parca mai bine si eu cu tusea, dar i-am facut concurenta Energiei. Iar papi e cel mai bine ;) Multumim pt sustinere !

Erina, noi am masurat-o pe Puppi si are cca 96cm, iar la kg....12,400kg azi dimineata (imbracata). Deci, isi mentine linia fata mea, nu vrea sa ma bage la cheltuieli sa-i cumpar haine noi, doar ca-i raman cam scurtute, ca-n talie....Insa, mie nu-mi pare deloc slaba, imi pare ok, sanatoasa sa fie. Bine, acum cred ca noroc si cu gumatele si alte prostioare dulci pe care le primeste ca altfel cred ca iar aterizam sub 12kg.

Yannisa Milena
24.08.2007

Marutzika sanatate iubitei dulci! Cred ca e mai inalta ca Daria. Ti-am spus ca arata foarte bine dupa ce am vazut pozele de la Busteni!
Eu ma pling ca a slabit Daria de cind cu raceala-am pus poza pe e-mailul comun. inainte de 28 decembrie avea un pic de burticuta si mai mult fundulet.

Tu ti-ai revenit complet???

cu David
AMR 8 saptamini

Mergi la inceput

Cat despre vacanta in Ro....zapada nu prea a fost asa cum ne asteptam ori cum ne doream. Ne-a ametit in cateva zile cate-o zapada si apoi.....a iesit iarba-n curte. Oricum ii placea afara, cand ningea statea numai cu gura deschisa sa prinda fulgii. Cu saniuta nu-i placea trasa, vroia sa o traga ea. Iar la ski....am incaltat-o cu niste clapari cu n nr mai mari si dupa ce a mers/tras cu/de ei 1h, a dormit neintoarsa 3h, de-am zis ca iau si aici o pereche si o incalt cu ei inainte de somnul de pranz; somn de pranz n-a facut aici toata saptamana ceea ce mie nu-mi place, dar se pare ca-si schimba ritmul. Pe skiuri doar am tras-o noi ori am tinut-o sa alunece insa echipamentul nefiind pe masura nu ne-a avantajat s-o invatam mare lucru, insa am incercat si mi-a parut ca-i place. Dar, tot pe clapari ii placea mai mult sa mearga. Am facut si oameni de zapada si ne-am dat si lingurita, asta chiar ii placea tare, desi nu intelegea de ce nu aluneca spre deal .

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Erina nu mi-am revenit complet, tusesc inca si am un harjait in piept, dar sunt mai bine ca la inceputul saptamanii si sper ca pana marti sa dispara total tusea, ca de nu ma duc iar la dr.

Ca tare dulce mai e Dariuta cu strungareata ei ! Pai cam asa de "plinuta" e si grasa mea . Dar, atata timp cat au destula energie si sunt sanatoase, greutatea nu joaca mare rol. Dr. mi-a spus ca atunci cand sunt bolnavi, copii isi iau doar atat cat si cand au nevoie si ca importante sunt lichidele si, crede-ma ca eu chiar nu ma mai agit cand nu mananca ci incep sa o stresez cu bautul ca deja am trecut prin faza cu deshidratarea si mi-a ajuns. Acum, are momente cand mananca binisor si are zile cand poti numara firmiturele inghitite, dar se pare ca ma cam mosteneste cu ne-mancatul .
Sa nu uit, tare mi-au placut pozele din vacanta voastra. De obicei ma uit cu Puppi la poze, dar nu-mi prea da pace la scris asa ca, de cele mai multe ori () nu apuc sa spun ca ne-am bucurat de vederea multor copilasi minunati!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, abia acum sunt in stare sa ma adresez cat de cat coerent.
Am venit ieri seara acasa, m-am/ne-am luptat cu valurile de lapte: Alex, Tati si tzatzoasa - era infernal de dureros...! - si acuma parca e ok. Mai vedem la noapte...?

Inca nu am citit nimic, nu am apucat intre toate, dar am sa va savurez maine .

Si ma bucur in fiece clipa ca si cuscra isi zine comoara la piept!
Ana, manechina cea lungutza, si Alex, va rezervam o masa...?

Versiunea pe scurt a povestii nasterii:
Atata pot sa va spun, ca de ce-mi era frica nu am scapat: nasterea in 2 ore a fost ca trenul ultra-rapid si inca prelucrez evnimentul... Practic la 3 cand am intrat in spital mi-a comunicat moasa sec ca sunt "doar" contractzii de coborare - chit ca la CTG ieseau din scala si nu puteam nici sa ma tzin pe picioare! - ca m-ar trimite acasa, dar stand departe (15 min!) ma retzine. Doau supozitoare, reusit sa dorm 5-7 oarecum si...
La 7 au inceput alea "altfel" (mai lungi si mai domoale) - cica alea eficiente, la 8 eram la 3 cm. Apoi la scurt timp am cam pierdut suflul si firul... la 8:55 Alex mi-era pe piept! Din doi push. De fapt unul. Si era albastru ca un Strumf. Nici medicul n-a mai apucat sa fie acolo, am nascut doar cu moasa. Si Radu!
Naucitor, agonizant, primar...
Si apoi o hemoragie, apoi brodata (neintentzionat) pe viu, reactzie peste normal la chestia aia de o baga-n vena sa contracte uteru' de era sa pier si-am speriat moasa. [cu atatea nici la ceas nu a apucat sa se uite: ora pusa de ea e 9:02 - Radu a vezut clar 8:55.]
Si apoi 4 zile de contractzii de dupa super urate, de-mi venea sa nu mai dau nici un san, apoi sanii si sternu si claviculele si TOT inflamadissim plin cu lapte... Ieri noapte am petrecut doar cu comprese, pompe, Alex si sprijinul lui Radu (e absolut induiosator!!!) A fost cam greu zilele astea...
DAR
Alex e un dulce, cuminte si multzumit, papa ca un ursuletz ce este, foarte corect si determinat la tzitzi din primele clipe - si suntem fffffff fericitzi cu asa un "betzel" [Micha] cuminte! Poze inca nu am vazut... Azi a trecut de greutatea de la nastere. E mi nu nat!

Va mai pove eu dar o iau incet - sper sa avetzi intzelgere.

VA MULTZUMEEESC si va iubesc, fete dragi!

Ah, asa mi l-au publicat la spital:
http://www.hirslanden-baby.ch//de/babygalerie/galerie.cfm?babyId=28856

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si DPN+1 ... AZI?! Galeria majoretelor pentru cuscre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=147162&REPLY_ID=5546064
Ah, Magdaz, Mama dormea si nu am putut s-o intreb cand exact cand m-am nascut, sa-mi potzi prezice. Abia asteptam dimineatza s-o intreb... nu am mai apucat.
Pentru calibrarea prezicerii, ma nascusem cam la 12 la pranz (07.06.75) - ce itzi iesea?!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si DPN+1 ... AZI?! Galeria majoretelor pentru cuscre

Mergi la inceput