Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)
Raspunsuri - Pagina 19
Erina spune:
Eu ma lupt cu insomnia!
Numai bine sa citesc vestile de la Piciulika!
Bine ati revenit acasa si numai clipe binecuvintate va doresc!
Felicitari pentru curaj si putere! Ai avut citeva momente dificile dar finalul a fost superfericit!!!

Uite ca eu nu stiam ca este topic de ursulet helvet ca m-ar fi scutit de multa asteptare.
Am aflat vestea despre nasterea lui Alex cind eram in Bucuresti, verificam de pe telefon si... am trecut in revista toate pozele de pe contul vostru flickr (asa l-am revazut pe Michael micut
) pina sa ma prind ca cele trei fotografii sunt puse pe flickerul comun.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cu David
AMR 8 saptamini
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Erina nu mi-am revenit complet, tusesc inca si am un harjait in piept, dar sunt mai bine ca la inceputul saptamanii si sper ca pana marti sa dispara total tusea, ca de nu ma duc iar la dr. Ca tare dulce mai e Dariuta cu strungareata ei ! Pai cam asa de "plinuta" e si grasa mea .Sa nu uit, tare mi-au placut pozele din vacanta voastra. De obicei ma uit cu Puppi la poze, dar nu-mi prea da pace la scris asa ca, de cele mai multe ori ( ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
Maruntzika, niste aerosoli cred ca ar ajuta si la tine
. Stiu ce neplacut poate fi tusea.Despre nemincatul fetelor, nu am pretentii la cantitati dar sa manince cit de cit si mai ales sa nu ii lipseasca nimic din organism. Eu cred ca gresesc ca nu maminc cu ea, plus ca nu maninca la masa cum ar trebui, plus ca mi-a prins slabiciunea ca cedez sau ma simte tensionata si e afectata. Plus ca inca bea destul de mult lapte.
Sper sa isi revina amindoua fetitele cu apetitul pentru ca cel putin la noi asta suprapusa pe capriciile care au inceput deja ma aduc cu nervii in pioneze
.In seara asta a mincat binisor, singura gnocchi con ragu. Numai bine pentru ca s-a culcat la 12. Nu a adormit pina nu a venit tati.
Multumim pentru aprecieri. Astep si eu cu nerabdare sa vad albumele cu lunile Yannisei. Stiu ca le organizezi atit de frumos pe virste.
Sa stii ca niste clapari din aceea nu i-ar strica nici Dariei. Abia isi reglase un pic somnul dupa vacanta, de miine nu stiu ce va mai face...
cu David AMR 8 saptamini
Erina spune:
Ma gindeam sa fac capitol nou dar vad ca laptele cald isi face efectul...
Oricum am vazut frecvent la alte grupuri capitole de 26 de pagini asa ca nu e problema. Macar de s-ar scrie mai mult si la noi...
Gabriela, asteptam cu nerabdare poze cu printesa Sofia.
cu David
AMR 8 saptamini
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - vezi ca-l pregatesc pe stefi pentru printesa ta, ok? ![]() |
Uau, ce scucces! Nici nu s-a nascut inca si deja ii bat petitorii la poarta!
Eu zic sa asteptam sa se nasca sa fim siguri ca e printesa. Nu de alta, dar nu prea am incredere in prezicatoarele astea cu ecografe de aici. In plus, mi-e drag Stefi si nu vreau sa fie dezamagit. Hai ca mai e putin si dupa 2 luni poti incepe sa-l pregatesti, daca o ramane Delfinasa.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 `seara buna si de la noi ![]() am fost azi la control cu Ebonee ca ii gasise mai demult sange in urina,toate`s bune si frumoase insa am niste ganduri negre, Ebonee are 14kg si 600gr si 91,50cm,acu nus` de ii bun sau rau,mult sau putin,cica e cu toate cele in grafic,dar totusi nu e prea putin??? |
14,6 kg putin? Fii-miu are 11 si ceva...Si stiu baietel de 3 ani si ceva care are putin sub 16...
alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
14,6 kg putin? Fii-miu are 11 si ceva...Si stiu baietel de 3 ani si ceva care are putin sub 16... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Tocmai ce vroiam sa scriu si eu despre asta!!!
E foarte normal ca la varsta asta sa aibe 12-13-14 kg, asta este greutatea lor normala!
Pai Alex al meu la 5.5 ani a avut 19 kg, si era super greu!
Olivia are 12 kg si 93-94 cm, si mi se pare foarte bine dezvoltata!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Yaia felicitari pt vestile bune si pt . Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !Puppi este mai bine, azi terminam cu Salbutamol-ul de inhalat. Sper sa dispara si harjaiala din piept. Eu pe antibiotic pana marti, parca mai bine si eu cu tusea, dar i-am facut concurenta Energiei. Iar papi e cel mai bine ;) Multumim pt sustinere ! |
Multumim!

Sanatate multa, fetelor. Bine ca a scapat tati, sper sa scapati si voi foarte repede...tusea e pacatoasa rau, s-ar putea sa ramana si dupa ce terminati tratamentul...Dar eu sper sa scapati de ea si sa nu mai vina anul asta. Sanatate multa!

alinkav spune:
Neata!![]()
Cecilia, bravo lui Cristi!!!!!
Si eu eram la fel de mandra de al meu baiat cand a inceput sa faca direct la wc!In schimb cu Olivia ma lupt macar la oala sa faca!
Picea, bine ai revenit acasa cu ursuletul nr.2!!!Acomodare cat mai placuta!
Erina, a ajuns tati al vostru?Ai inceput sa ai insomnii?
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Cat despre vacanta in Ro....zapada nu prea a fost asa cum ne asteptam ori cum ne doream. Ne-a ametit in cateva zile cate-o zapada si apoi.....a iesit iarba-n curte. Oricum ii placea afara, cand ningea statea numai cu gura deschisa sa prinda fulgii. Cu saniuta nu-i placea trasa, vroia sa o traga ea. Iar la ski....am incaltat-o cu niste clapari cu n nr mai mari si dupa ce a mers/tras cu/de ei 1h, a dormit neintoarsa 3h, de-am zis ca iau si aici o pereche si o incalt cu ei inainte de somnul de pranz; somn de pranz n-a facut aici toata saptamana ceea ce mie nu-mi place, dar se pare ca-si schimba ritmul. Pe skiuri doar am tras-o noi ori am tinut-o sa alunece insa echipamentul nefiind pe masura nu ne-a avantajat s-o invatam mare lucru, insa am incercat si mi-a parut ca-i place. Dar, tot pe clapari ii placea mai mult sa mearga. Am facut si oameni de zapada si ne-am dat si lingurita, asta chiar ii placea tare, desi nu intelegea de ce nu aluneca spre deal |
tare asta cu alunecatul la deal!Sa stii ca eu nu am mai mers cu prietenii in concediu de schi anul asta pentru ca citisem pe net ca abia de la 3 ani incepeau instructorii norvegieni cursuri de schi pentru pitici. Vorbisem si cu ceva amici si la fel spuneau si eu, ca sunt prea nici pentru schi. Prietena mea s-a dus totusi si incercarea de schi cu fata ei a fost un esec total, asa ca trebuie sa mai avem rabdare cu schiul.
Il trimiti azi pe papi dupa clapari?
Marunzika spune:
Aoleoooo Energia a apasat pe "raporteaza la mmoderator", dar nu stiu pe cine a raportat! Deci, ne cerem scuze
!
Yannisa Milena
24.08.2007

.
. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii