Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
Wow Annisio...
.. drept e ca erai deja "suspecta" de profunzimi asa de.. profunde ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
devylla spune:
Yaia ma bucur ca rezultatele au fost bune si bebelina a ramas bebelina :)
Acum nu stiu ce marja de eroare are aparatul si cat de priceput este ecograful.Ai putea sa compari ultima greutate estimata de aparat la Tudor si cu cat s-a nascut.
La 30 sapt,Lisa avea tot 1,8 kg.La 32 cu 6 zile,i s-a estimat greutatea la 2050 grame.Si s-a nascut cu 2072.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Yaia, eu nu tin neam la chestiile materiale. O tabla, va ramane o tabla in veci. Ca doar nu am pus-o io sa se faca tabla... Cat despre temerile mele, eu care ma dau haiduc pe aici, cred ca mi se trag si de nebuniile prin care au trecut fetele noastre. Ma gandesc ca daca il apuca pe nenea asta un dor de duca si eu raman singura cu doi copilasi (asa cu unul mai pot sa ma dau fecioara, dar cu doi bate la ochi)... |
Nu e vorba de tabla, e vorba de experienta neplacuta, de faptul ca te-a certat B, de faptul ca ai facut-o din neatentie si bine ca a fost minor, deci trebuie sa fii mai atenta la volan...de astea sa nu mai aduci. Daor liniste si pace de la tine, bine?
Sa-ti spun ca tu si fara copii nu mai arati a fecioara? Si sa-ti mai spun ca nu cred sa plece B vreodata (se vede in privirea lui)? Si sa-ti mai spun ca te-ai descurca singura si cu 5 copii? Hai, nu te mai alinta, treci la treaba!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Multam fain tuturor fetelor! Da, tare fericita am fost azi, parca toate mi-au mers din plin. Trebuie sa recunosc ca inainte de ecografia asta am avut niste emotii cum nu am avut nici la nasterea lui Tudor....si nu stiu de ce. Cel mai mult eram curioasa de pozitie, trebuie sa recunosc. Acum sper sa ramana cu capul in jos.
Erina, eu am avut ceva probleme cu o scrisoare in noiembrie, contabila a zis ca a trimis-o acasa si noi nu am primit-o niciodata. Si ma gadnesc sa merg la posta sa investighez problema, daca nu a ajuns inca un plic...hmmm...pe de alta parte, daca as fi convinsa ca posta romana isi face treaba bine, m-as duce la astia pe cap...acum mi-a trimis si sora-mea ceva si tare curioasa sunt daca ajunge. Noi altfel nu am avut niciodata probleme cu primitul, nici macar din tara...hmmm...
Annisia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Sa-ti spun ca tu si fara copii nu mai arati a fecioara? Si sa-ti mai spun ca nu cred sa plece B vreodata (se vede in privirea lui)? Si sa-ti mai spun ca te-ai descurca singura si cu 5 copii? Hai, nu te mai alinta, treci la treaba! |
Deci eu nu inteleg ce vrei sa spui... Nu arat a fecioara? Dar a ce arat? Nu m-a jignit nimeni niciodata in halul asta... Vaiii... Spune-mi ca e de bine, spune-mi ca e de bine!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Annisia spune:
Hai ca nu mai astept sa-mi spui ca e de bine, o sa ma mint singura ca-ti sunt tare draga... Ma duc la nani, ca m-au anihilat astia cu flacara lor violet. Eu care sunt mare iubitoare de mov, violet, lilaliu si alte albastrele, nu mai pot vere sa port ca zic astia ca-i farmec si-i dobor de energii...
Noapte buna tantiile!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
devylla spune:
sabinutzule mai frumos de atat numai Annisia iti putea spune.Asa-i ca ti-a trecut?![]()
Erina te inteleg perfect cu Daria.E tare greu sa o stai cu ea in brate.Insa de acum o sa fie din ce in ce mai geloasa,posesiva.O sa fie avida dupa "mami",mai ales dupa ce se naste bb2.O sa se simta trista,neglijata si o sa aibe nevoie de foarte multa afectiune,dragoste,manghaieri si timp petrecut exclusiv cu ea.
Ea nu va intelege ca nu mai este bebelus.Si cu cat i se va repeta mai mult treaba asta,cu atat va fi mai dormica sa fie ingrijita la fel ca un bb.
Va cere sa i se puna scutec,va dori sa fie tinuta in brate ca si bb,in aceeasi pozitie,sa i se cante cantece de leagan,sa i se faca baie in cadita de bb,sa fie masata dupa baie si absolut de tot tratamentul pe care il primeste bb.
Sunt convinsa ca toate astea le gandesti deja,e foarte solicitant sa ii impaci pe amandoi,chiar si cu ajutor din partea familiei.
La noi au fost momente cand ma simteam cu adevarat neputincioasa in prima perioada,cand ma chinuiam sa o alaptez pe Lisa si Erika era agatata de picioarele mele plangand fara motiv,aparent.Acum,Lisa a mai crescut,Erika s-a mai obisnuit si ne descurcam ceva mai bine.
Cu toate astea,Erika e tare mamoasa.Cum ma prinde fara Lisa,e calare pe mine,propriu si figurat.
Ca sa reusesc sa ma ocup de toata lumea,stau cu ea,doar cu ea si ne jucam,povestim,cantam,ne iubim de cateva ori pe zi,cate 5-10 minute.Atunci ii sclipesc ochii de fericire.
Sunt convinsa ca acum esti obosita si te gandessti ca bb sa stea cuminte in burtica inca cateva saptamani.
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Annisia
Deci eu nu inteleg ce vrei sa spui... Nu arat a fecioara? Dar a ce arat? Nu m-a jignit nimeni niciodata in halul asta... Vaiii... Spune-mi ca e de bine, spune-mi ca e de bine!!!! |
Arati a femeie implinita, Annisio! Si asta atrage barbatii mai ceva ca mierea, asa ca e de bine!
Sabina spune:
Annisia 
Si eu mai cred in pus fata de ce zici tu ca asa suntem noi femeile ambitioase, mereu nemultumite....
Eu m-am schimbat mult de cand cu copiii. Adica macar teoretic am invatat ce e important si ce nu...si am exersat durutul la basca in fata "dragalaseniilor" acelor colege pe care deja le-ai ghicit ![]()
Faza e ca trebuie sa ma indrept un pic cu egoismul ca sa fiu impacata cu mine. E ca la alaptatul Sofiei: a fost suuuuper naspa, ingrozitor la inceput...dar am simtit ca daca nu reusesc, nu ma mai pot uita in ofglinda. Ramaneam cu esecul asta si nu mi-as fi iertat-o. Asa ca exista o singura cale: sa inving.
Asa si acuma, ai dreptate, am sa concentrez pe calitati, dar macar astea doua defecte, egoism si orgoliu, pe care toata lumea le are, cica sunt cele mai mari patimi, si sfintii se plang de ele :)),daca nu incerc din rasputeri sa le corectez, constienta fiind e ca all life battle, nu o sa ma iubesc.
Straduinta conteaza in ecuatia asta...reusita...daca vrea Doamne Doamne:)
Deocamdata, am iesit aseara sa ma plimb, mi-am luat si o fusta traznita, fara sa o probez:)), verde deschis de raiat cu aplicatii hippy :-), si a mai costat si 35 de lei
, iar Gh cu studenta mega distractie. M-a dat afara din camera cand venit ea ;)
Edit. Fusta imi vine ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
dau cafea!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo