Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Azi noapte la 1:20 s-a nascut Ana Sofia,o fetita de nota 10, maricica (3600 gr si 55 cm)si frumoasa. A venit repede repede dupa membrane rupte si un travaliu de 3 ore. N-a mai prins nici epidurala. Mamica e foarte -foarte fericita si mandra de minunea ei de la miezul noptii.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Woooowwww!

Ana Sofia, sa ai o viata minunata!!

Gabicule, ce uriasa ai scos tu acolo!
Sa va traiasca si sa fiti fericiti toti patru!! Ce bucurie mare!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Si ce data misto de nastere, numa cu 0, 1 si 2 :)
Pana si ora!! 1.20, LOOL>
(v-am zis ca sunt zuza schizofrenica, da?:D)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata mamici!!!

Sabinuta, capul sus, ca totul va fi bine, cu putina rabdare trec toate perioadele astea naspa in care ne aflam!Si ce frumos ti-a scris Anisia!

Oare ce face Gabriela?Stie cineva?

Yaia, super vesti, ce ma bucur pentru tine, cum a zis si Erina, ce fericire se simte prin postarea ta!!!Abia asteptam sa auzim ce nume va primi fetita mult asteptata!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felicitari, Gabriela!!!!!!!

Bine ai venit pe lume Ana Sofia!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. La munca si in forma deja. Ma pasc niste sedinte pe care nici nu le-am pregatit inca. Dar ma apuc acusica.

Pana atunci am bagat un ochi pe acilea.

Sabina, eu zic sa gasesti o cale sa iti ridici moralul. Ca moralul scazut agraveaza problemele fizice, si zau, in momentul asta tu ai nevoie exact de opus. Deci, capul sus, ai grija de tine! Cat despre sonata aia, eu am ascultat o la TV la campionatul de patinaj si zau era cu tot cu pian si vioara. Or au gresit aia titlul piesei si autorul.

Annisia, sa stii ca eu am mai remarcat cuvintele dintre randurile tale (cu siguranta nu toate), dar nu am gasit ocazia sa raspund la ele. Sau poate am raspuns la fel. Ce sa zic, chestiile de corazon sunt mai complicate decat inmultirea, care pana la urma oricum ai da o tot atata face. Dar la corazoane poate sa fie in infinite forme. Asa ca, ai un mare gift sa te pricep la d-astea. Cat despre semnatura, inseamna ca am pus eu randurile prea apropiate de ai scapat una alta. Maxima e tot de prin axiomele alea, dar o modificai eu putin. E oarecum in ton cu "drumul spre iad e pavat cu intentii bune". Doar ca drumul e al meu si intentiile ale altora. Am fost mai explicita?

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
sa te iubesti asa cum ai vrea sa te iubeasca ceilalti - cu tot sufletul!

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista

Mergi la inceput

Bine ai venit pe lume Ana Sofia! Sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ai numai bucurii! Felicitari Gabriela, sa va traiasca minunea mica si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Mai Sabina, cum schizofrenica mai? Pai si-a batut Annisia gura degeaba aici sa iti creasca respectul de sine si vad ca degeaba. Cand o vedea diseara ca profunzimile nu au dat roade, isi strica fata coafura. Pai se poate? Si cu egoismul ce era? Al cui egoism?

Annisio, daca te ajuta cu ceva, eu subscriu la toate temerile tale legate de bb2. Dar stii cum e, de ce ti-e frica nu scapi. Asa ca or te risti, or nu te mai gandesti la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bun venit, Ana Sofia !

Sa-ti fie viata minunata, plina de bucurie, sanatate, iubire si succes !

Felicitari, Gabriela, mamica fericita si implinita ! Sa va bucurati de comorile voastre ! Refacere rapida si mult laptic !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput