Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, am pentru tine un mare si o stransa !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Annisia,

Sabina, si eu sunt la aceeasi categorie de greutate

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Ana Sofia sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de sora si parintii tai.Gabriela sa-ti traiasca fetele si sa va bucurati de ele.
Noi suntem bine.Eu tare obosita caci saptamana asta bona mea e bolnavioara si eu stau acasa cu Luca. Ma epuizeaza. Sincer, cu o burtica de 29 de sapt si cu un nazdravan ca al meu e tare greu.Va admir fetelor care sunteti si gravidute si stati si cu papanashii acasa. Acum am vazut si eu cat e de solicitant.Veneam mai odihnita de la servici. Oricum e un antrenament bun pentru cand o veni David.Eu una as vrea sa-mi mai impartasiti din experienta voastra, fetelor ce aveti deja doi pici.Cum va descurcati?
Annisia iti inteleg temerile. Si eu le-am avut. Dar cum ne-am dorit doi pici mereu, eu aveam problemele de sanatate (fibromul) si Doamne Doamne mi-a dat sarcina asta am luat-o ca pe-o binecuvantare, mi-a fost teama si acum imi este ca nu voi face fata dar daca nu aveam sansa asta poate a doua nu mai venea. Asa ca uneori Dumnezeu aranjeaza lucrurile.
Va pup
Mada28 mami de Luca si bb David 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, dimi, si de la noi!
FElicitari, Gabi, pentru frumoasa ta fetita, refacre usoarea si mult laptic.Iar tie, Ana Sofia, bine ai venit, sa fii sanatoasa, cuminte si papacioasa.
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Yaia, eu nu tin neam la chestiile materiale. O tabla, va ramane o tabla in veci. Ca doar nu am pus-o io sa se faca tabla... Cat despre temerile mele, eu care ma dau haiduc pe aici, cred ca mi se trag si de nebuniile prin care au trecut fetele noastre. Ma gandesc ca daca il apuca pe nenea asta un dor de duca si eu raman singura cu doi copilasi (asa cu unul mai pot sa ma dau fecioara, dar cu doi bate la ochi)...

Nu e vorba de tabla, e vorba de experienta neplacuta, de faptul ca te-a certat B, de faptul ca ai facut-o din neatentie si bine ca a fost minor, deci trebuie sa fii mai atenta la volan...de astea sa nu mai aduci. Daor liniste si pace de la tine, bine? Hi-hi, auzi, liniste si pace de la tine!
Sa-ti spun ca tu si fara copii nu mai arati a fecioara? Si sa-ti mai spun ca nu cred sa plece B vreodata (se vede in privirea lui)? Si sa-ti mai spun ca te-ai descurca singura si cu 5 copii? Hai, nu te mai alinta, treci la treaba!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

e berbec totata ziua, mai ales in postartile ei

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Azi noapte la 1:20 s-a nascut Ana Sofia,o fetita de nota 10, maricica (3600 gr si 55 cm)si frumoasa. A venit repede repede dupa membrane rupte si un travaliu de 3 ore. N-a mai prins nici epidurala. Mamica e foarte -foarte fericita si mandra de minunea ei de la miezul noptii.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Superba veste, bine ai venit Ana Sofia, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa.
Felicitari mamico si refacere usoara.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit pe lume Ana Sofia! Sa ai o viata ca o poveste!

Felicitari Gabico, sa va fie bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Le apreciez tare mult pe fetele care sunt la al doilea bebe.
La inceputul anului, am avut o discutie foarte serioasa cu sotul meu despre bb2.Eu foarte hotarata sa-l facem, tati total nehotarat,cica suntem hodorogi, (eu-36, el-37). In sfarsit mi-a promis ca o sa se gandeasca serios la propunerea mea. Toate bune si frumoase, numai ca acus,am cam inceput sa dau eu inapoi, am citit tot felul de povesti, despredureri si probleme mult msai mari la a doua nastere si brusc mi s-a facut foarte frica. Adevarul e ca am avut o sarcina cu probleme, dupa nastere alte probleme, dureri cat cuprinde(dupa ce ne-am externat la doua zile am ajuns din nou in spital,numai eu, din cauza unei hemoragii, cu cheaguri, ma rog tot tacamul...), slava domnului ca bebelina a fost perfect sanatoasa.Asa ca acum cam stau pe ganduri.
In alta ordine de idei...Fetelor, ai vostri bebici au inceput cu intrebarile, ca Bia ma capiaza deja.Pune 10 intrebari o data , de multe ori nu mai stiu ce sa -i raspund.Ma asteptam ca perioada intrebarilor sa vina putin mai tarziu, pe la 3 ani.
MAmi de printesa BiAnca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Sabina, multumesc de cafeluta.Sa porti sanatoasa fusta, ma bucur ca Gho este bine cu d-soara stundenta....prevad o legatura puternica daca deja ai fost data afara din camera, pe mine ma da Cristi afara din casa numai sa vina tanti Ica....

Anisia...citit printre randuri, mda.....nu mai spun nimic.

se vede ca am raspuns in timp ce citeam.....

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bine ai venit pe lume Ana Sofia

Sa ai parte de sanatate, fericire si mult noroc!!Gabriela, refacere rapida si clipe de absoluta incintare alaturi de printesele tale si tati!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
cu David
AMR 8 saptamini

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput