Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pai tocmai asta e, ca eu nu prea ma gandesc.Adica nu fac un efort special pt asta, eu demult nu ma mai simt bolnava si mi se pare aiurea ca mi s-a intamplat tocmai mie, e neverosimil asa, mai ales ca sunt cauze total misterioase.

Si cum nu vreau sa ma mai pocneasca odata, ma gandesc sa schimb ceva din interior....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

scumpe mamici

in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri

sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare

iat-o

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!

va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin

poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat

sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)

sau orice alta idee de sprijin e binevenita

s'auzim de bine,

Doamne Ajuta!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, nu fi rea cu tine, incearca doar sa gandesti pozitiv....intotdeauna trebuie sa schimbam ceva cand dam de un necaz,macar pt moralul nostru

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yaia, eu nu tin neam la chestiile materiale. O tabla, va ramane o tabla in veci. Ca doar nu am pus-o io sa se faca tabla... Cat despre temerile mele, eu care ma dau haiduc pe aici, cred ca mi se trag si de nebuniile prin care au trecut fetele noastre. Ma gandesc ca daca il apuca pe nenea asta un dor de duca si eu raman singura cu doi copilasi (asa cu unul mai pot sa ma dau fecioara, dar cu doi bate la ochi)...

Roxule, eu inteleg chestii umane, de sentimente, de psihologie, de corazoane, dar daca ma intrebi cat fac 6x7 habar nu am... Si da, stiu sa citesc printre randuri. De foarte multe ori, oamenii se destainuie prin chestii care nu au nicio legatura cu of-ul lor in sine. Nici nu stiti cate chestii v-am spus eu printre randuri; noroc ca nu ma baga nimeni in seama... Hihihihihi...
Si ca tot ma crezi tu priceputeanu, ia sa te contrazic: nu am inteles o iota din semnatura ta... Aia de ieri fu clara, dar asta e prea profunda, zau! M-ai rupt pe genunchi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

mai fetelor, eu am luat-o razna si mai rau decat eram:))

Deci in primu rand ca astia nu-mi descopera o cauza clara la imbolnavire, asa eu cred ca am descoperit singura. ORL-istul nu a avut nicio parere.

Eu cred ca m-am imbolnavit pt ca nu ma iubesc pe mine insami.
Am f multe defecte de genu orgoliu, egoism, lene si delasare, inclusiv in relatia cu familia de gradu 0, sot si copii. Si in loc sa mi le indrept, ca n-am deloc energie sa mi le indrept, ma sonul si ma vait, si eu cred ca din cauza asta a venit uratenia asta peste mine.

Deci am innebunit rau, v-am zis

Ahahaaaa, uite cum ies pacientii la iveala... Sabina, deci nu te bagi inaintea mea la rand, da?! Pai eu stau de ani de zile la coada la balamuc si tu te bagi in fata? Nu mai exista pic de moralitate, Dumnezeule!
Nici nu stiu daca e cazul sa ma dau cu presupusul, desi ti-am mai spus, de cate ori am avut ocazia, parerea mea in ceea ce te priveste. Probabil ai crezut ca sunt prea roz ca sa ma si asculti. Totusi, printre n-spe defecte, mai am unul: nu ma abtin de la nimic, chiar daca mi-o iau pe coaja... Hihihihi... Sa vedem... Ma recunosc orescum in tine, diferenta dintre noi doua fiind ca eu ma bazez mai mult pe fizic, iar tu pe intelect. Ceea ce e foarte ok, pentru tine. Frumusetea si aratosenia palesc, dar inteleciunea nu ti-o ia nimeni never ever...
Nu cred ca ai o parere proasta despre tine. Clar nu ai. Asa ca lasa modestia, ca traim in secolul care este. Esti doar rasfatata si asta iti permite sa te deformezi si sa deviezi de la real, in imaginea ta. Si, ca sa revin la asemanarea noastra, ca sa ma pricepi mai bine, te simti imbatranita prematur. Eu recunosc ca pe mine ma imbatraneste foarte mult B. El e un tip mult mai conservator, mai rigid, mai radical, mai inchis, mai ascuns, mai asa si pe dincolo. E un factor stabilizator, desigur, dar treaba asta dusa la extrema da oboseala si taie aripi.
Apoi mai e factorul maternitate. Aveai multe chestii de facut pentru tine, pentru sufletelul tau. Aveai multe chestii planificate pana la o anumita varsta, dar maritisul si copiii te-au intarziat in a le realiza. Probabil ca te simti stresata de timp, de colegele care, cat timp tu ai alaptat, ele au facut doctorate si ghiveci la tava. Competitia e buna, dar nu lua drept model vietile altora. Sau, macar, fii pe corectelea pana la capat si fa chestia asta si in sensul celalat. La modul ca, din cand in cand, mai compara-te si cu cei inferiori tie. Asta te va face sa te situezi corect pe scara ta de valori. Vei descoperi ca, fata de altii sau altele dupa cum i-a facut mama lor, tu ai realizat muuuuult mai multe.
Masoara-te in ceea ce cunosti, in ceea ce ai trait, in ceea ce ai simtit, in ceea ce ai descoperit, ai dobandit, ai dovedit. Masoara-te in bunatate, in civilizatie, in bun-simt, in generozitate, in bucuria de a ajuta si de a impartii cu altii, in verticalitate, in consecventa, in statornicie, in daruire si pasiune. Masoara-te in lucruri marunte, caci in ele gasesti satisfactii nebanuite. Masoara-ti anii in fapte, in realizari, in vise implinite, in marturii, in dragostea celor dragi, in cunoastere si pricepere, in clipe traite din plin.
Eu cred ca tu ai extrem de multe calitati pe care ti le reprimi aiurea. Ai nevoie de confirmarea celor din jur, de recunoasterea lor. Te-ai inchis intr-o lume perfecta si nu ai lasat decat o ferestruica mica, prin care ceilalti pot ajunge la tine. Adapteaza-te Sabinescule, accepta si accepta-te, prinde din zbor vremurile astea nebune pe care le traim. Ai mult prea multa incredere in oameni, in straini, si mai putina in tine, in familia no. 0 si in cei cu adevarat importanti.
Cum singura recunosti, un organism lipsit de optimism si incredere in sine, e ca o incapere unde nu intra soarele.
Sper ca ai pricipit ce tot zic io aici. E de foarte bine, sa nu ma intelegi gresit. Vreau doar sa te iubesti asa cum ai vrea sa te iubeasca ceilalti - cu tot sufletul!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia, rindurile tale emana fericire!!!
Felicitari pentru rezultatele bune la ecografie (ca greutate eu zic ca e bine sa fie mare acum, nu e neaprat sa ia la fel de mult in ultimele luni, cred ca tot in jurul greutatii lui Tudor va fi-excelent ca e intoarsa).
Sa ramina fetita pina la sfirsit!!! Sunt sigura ca numele va fi o incintare!!!

Cu cealalta chestie se rezolva-pe partea cu Bucurestiul e mai greu pentru ca nu se gasesc in librarii dar rezolvam. Cred ca de vina a fost felicitarea de Craciun pe care am pus-o in acelasi plic.

Asa intrasem sa vad despre Yaia si am citit rindurile Annisiei. foarte frumos spus.

O seara linistita va doresc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
cu David
AMR 8 saptamini

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabriela

Daca micuta ta este nerabdatoare sa va cunoasca, noi iti uram nastere usoara, sa ai un pui sanatos si frumos ca Sara !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai Gabicooooooo!!!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Yaia, ma bucur ca toate vestile sunt bune!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Hai Gabriela!!!

Mergi la inceput