Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 18
biaz29 spune:
Fetelor, sa va fie noaptea buna (sau ce a mai ramas din ea
). Tare mai sunt frumoase serile cand apuc sa intru pe forum cu voi.
Dar foarte curand trebuie sa deschid pravalia de lapte si daca nu odihnesc macar un pic vacutele, nu iese productia si ma smotoceste seful ala mic.
Gata! Imi iau ghiveciul si o sterg. ![]()
Noapte buna!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
crocodana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac dragelor cu mare dor si drag va pup , imediat o sa va zic la ce lucrez de 2 saptamani ![]() pana atunci sa va arat niste poze cu Erikutz de la Constanta... am mai vizionat si eu poze de scumpei frumusei ![]() Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
aida ce mare e flacaul si cat seamana cu tine!
,
de
Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui diamar78 Salutare! Am fost si noi la dr. Nu stiam la care sa merg la med de fam sau la dr la care merg eu de obicei. Am zis sa merg si la med de fam sa-l masoare si ea ca nu l-a vazut decat o singura data. A spus ca are un pic rosu in gat dar la plamani nu se aude nimic si mi-a dat antibiotic. Bineinteles ca nu l-a masurat si nici nu m-a multumit tratamentul asa ca m-am dus si pe bani la dr lui. Ea mi-a spus ca gatul e bine dar a auzit ceva la plamani. Mi-a dat ventolin si klacid dar eu am intrebat-o ca-i da antibiotic la ficatul lui(ii ies transaminazele marite. Atunci ea a spus sa-i dau doar ventolin si maine dupa masa sa merg din nou si decide atunci daca-i dau sau nu antibiotic. Voi ati fost la 2 dr care v-au spus lucruri diferite? |
Cum se joaca dr astia cu sanatatea copiilor
.Mi s-a intamplat mie sa am doua diagnosticuri:caliculi biliari si apendicita.La Baltazar imi si facusera foaia de internare si vroiau sa ma opereze de apendicita,a trebuit sa dau cu subsemnatul ca refuz(nu de alta,dar aveam de dat licenta

A fost in seara asta pe antena 2 o emisiune despre raceala la copii si o sa mai fie maine dimineata in reluare undeva intre 6 si 8.Dr aia zicea ca poate fi de natura virala sau bacteriala si numai intr-unul din cazuri sa da antibiotic,dar facea niste fraza asa lungi si intortocheate de n-am inteles nimic.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
Iulika29 spune:
Noapte buna!Må bag si eu la 
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui aidaciolac cu o sarma mai groasa dar moale si care are imbracamintea aia de plastic ii masor talpa si o ajustez de cate ori e nevoie Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
s-a retinut

Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
moni_iulia spune:
Noapte buna si de la mine!
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui crocodana , de Ama |
ioi ce poza ai la semnatura
o adevarata domnisoara , imediat o sa impletesti la codite 
ptui ptui de frumoasa
... abia astept maine pozele promise
aidaciolac spune:
moaaaaaama ce ati fugit ca potarnichile
toate odata
ioi
... somn usor dragelor , e si maine o zi

gasca
lutoniana spune:
la mine nu e nici 11 inca ![]()
Vroiam sa va spun ca am vorbit la telefon cu Mangulica si e bine si ea si Piski dar ocupata si cu cateva capitole bune in urma....dar vine dupa noi, nu-mi fac griji 

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
crissbebe spune:
Vad ca fetele s-au retras la somnic...Noapte buna fetelor..eu inca mai bantui pe aici daca mai e cineva...abia am iesit din baie...wow de cand nu am mai facut o baie asa ca acum..
sa ma rasfat cu spuma si alte cele...
daca numai e nimeni pe aici eu ma bag la recuperat ca doar am 8 capitole de recuperat..![]()
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

cu o sarma mai groasa dar moale si care are imbracamintea aia de plastic ii masor talpa si o ajustez de cate ori e nevoie