Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 19
NelaM spune:
Buna dimineata!
Am facut si noi ochi! 
Citesc din urma si din nu stiu ce motiv, nu pot sa vad pozele in picassa, imi vine sa mor ca am ratat sushi lui Monique si pozele lui Irinel! 

Le-am vazut pe cele cu Ebruska, ce finuta se face, o frumoasa. Mi-a dat tati de Ebru o idee noua cu avionul, o astept pe dulcinee sa se trezeasca si decolam!
Si bebele cu ochi este preferatul meu, m-am tot uitat si tot el a ramas febletea. Bebele cu falci parca e o fetita, asa frumos e. De parinti nu mai zic, radiaza pur si simplu!
Margelata va multumesc frumos pentru urarile de ieri si va trimite un pupic (mai tarziu un pic, acuma doarme iarasi cu gura cascata).
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
sa stii ca o sa incerc , de mult mi-am propus..sa vad daca am tus in imprimanta, ma "scot" pe un a4, sa vada fata bine trasaturile mirifice Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
super tare! Nu-i o idee rea, dar daca as putea scoate una cu mine in marime naturala si sa o leg cu sfori, asa ca in "Home alone" la faza cu petrecerea acasa ar fi si mai bine... ca Anei nu-i ajunge sa imi vada fata mirifica, tre' sa ne si miscam si sa si vorbim!
Dar poate ca nu e o idee rea sa ma inregistrez citindu-i o poveste.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
crissbebe spune:
A reusit Anuta ta sa adoarma singurik in patut? 
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
raluk16 spune:
Se pare ca dupa baita nu a mai mers nici tactica "wrap". Doar acum s-a oprit... Dar o sa incerc sa nu va mai plictisesc cu povesti din astea.
Aida inca nu am facut nici un vaccin. Sa vedem cat rezistam, ca toata lumea ne sare in cap. Noi stam chiar langa spitalul TBC si in Maramures sunt o gramada de cazuri. Nasa din partea lui Relu e pediatra la spitalul asta si ne spune povesti de groaza. Oricat i le barez eu ca toti copiii de care povesteste ca sunt bolnavi au fost vaccinati! Am pregatit un document pentru parintii nostri cu explicatii si cu articole traduse. Poate o sa ti-l trimit, dar cateva articole de acolo ti le trimisesem eu mai demult.
Bia
esti o scumpa, ca de obicei! Multumim tare mult
. In recuperarile mele am citit ca te interesa laptele de migdale. Nu mi-am mai facut demult, sper sa imi aduc aminte bine cantitatile. Lasam de seara pana dimineata la inmuiat in apa (plata, ca n-aveam chef sa beau de robinet) o ceasca de migdale sau alune de padure sau nuci. Dimineata le spalam de apa aia si le puneam in blender. Mai adaugam 3 cesti de apa (pe rand, ca sa mixeze ca lumea nucile). Lumea strecoara pulpa aia care ramane de la nuci, sa fie laptele limpede si sa nu mestece prostii(e alb ca laptele si dulce ca napolitanele cu aroma de alune). Dar cum eu nu stiam ce prajituri sa fac cu pulpa aia, ca se poate gati cu ea, o lasam asa si adaugam fulgi. No, pot spune ca dupa pulpa din aia in timpul posturilor mi se regla scaunul bine de tot
. A, poti adauga in lapte si banane, si cacao, ce vrei, mie imi placea mult asa. Uite si un video: www.youtube.com/watch?v=vhlwtHA6MSg" target="_blank">lapte de migdale
Pupicei
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Fetelor scuze,nu am reusit sa va recuperez dar totusi poate reusiti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns...am vazut ca vb de rotarix... Ce efecte negative poate avea acest vaccin? MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09) http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48 |
Eu i-am facut Anei rotarixul la 2 luni si nu a avut efecte negative.
Cea de-a doua doza o sa o faca cel mai probabil saptamana viitoare. Cel mai bine ar fi sa te sfatuiesti cu pediatrul.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
raluk16 spune:
La multe lunite si la multi ani:
Stefan de Raluca_u
(Doamne, ce emotii am avut la nasterea ta, si ce noapte nedormita cum imi povesteai tu cum ai nascut si ce frumos si mic e Stefan
)
Andreea de monique 
si
Sofia de Delia 
Mamici dragi, sa va fie sanatosi copilasii scumpi!
Noapte buna!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
crocodana spune:
techila ce tare e la voi, bebe cu ochi mari seamana cu tine si are privirea ta blanda iar bebe cu falci cu sotul tau....super tare!sunt haiosi foc!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
lutoniana spune:
Ralu da' pt ce e bun laptele acela de migdale (ca am vazut si eu filmuletul si are manopera minima, cum imi place mie
) ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Ralukule, dc ai materialul ala mi-ar placea sa ma uit un pic pe el.
Ce povestesti tu de Alex s-a intamplat la noi pana pe la 5 saptamani.Eram intr-o depresie continua de la atata plans, nu mai stiam ce sa-i fac. Apoi am plecat la parintii mei si-n 2 saptamani s-a reglat f bine cu somnul noaptea.
Eu stau si pazesc puiul sa nu mai faca febra. Mi-e teama sa adorm...
Sunt totusi linistita ca nu s-a modifica nimic altceva, papa la fel de des..pare ok.
de Natalia (03.09.09)