Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 12
crissbebe spune:
Dana vreo 3 zile ne-am luptat cu febra mare si diaree...nemancat si toate cele...ciudat e ca nu voia deloc sa-mi manance lapte in schimb ceai lua... acum e bine multumesc lui DD...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Dana vreo 3 zile ne-am luptat cu febra mare si diaree...nemancat si toate cele...ciudat e ca nu voia deloc sa-mi manance lapte in schimb ceai lua... acum e bine multumesc lui DD... MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09) http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48 |
Noi din toate efectele adverse posibile la rotarix am avut doar lipsa poftei de mancare, pediatra mi-a spus ca foarte rar sunt efecte "ravasitoare" , nici febra nu se face..
Imi pare rau ca Alex a suportat asa greu vaccinul..
Acum ce faci, ii mai dai si a doua doza?
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
crissbebe spune:
Kiki am vazut pozele cu voi.. Doamne ce incerasi aiiiiii m-am indragostit...ma uit la ele intr-una..
crissbebe spune:
Nu stiu sincer cum e cu dozele...stiu ca trebuie sa-i mai fac inca odata rotarix-ul la 5 luni...
Iti dai seama ca daca am intrat in hora trebuie sa joc pana la capat...
biaz29 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
Lasa, nu mai fi geloasa ca eu as ucide pe cineva pentru o tocanita ca la mama acasa si duminica am papat si niste tiramisu Si pe haine nu se observa nimic.....inca..... Dar nu ma las....mananc in continuare sanatos Sustin si eu fetele si aprecierile pt Monique care de fapt ne bate pe toate....mai bine zis pe altele ca eu nu am fost in categoria gospodinelor niciodata Oricum Biaz cel mai important lucru, benefic pt psihicul meu e ca nu am cantar ....si atunci nu ma pot nici bucura dar nici stresa .... Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Eu am cantar de pe vremea cand ma apucasem de slabit acum vreo doi ani si am reusit sa dau jos 10 kg. Acum ma uit la el cu ura.]
Pana una-alta, iti daruiesc un ghiveci ca asta gateste soacra-mea acum in timp ce eu in nesimtire mare m-am urcat in varful patului si butonez. (Cica adorm copilul dar saracul doarme de multa vreme.)
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui biaz29 .... eu in nesimtire mare m-am urcat in varful patului si butonez. (Cica adorm copilul dar saracul doarme de multa vreme.) |
spusa, spusa !! doamna soacra lu' biaaaaa !!
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
techila spune:
gata, hranit puii si transportat in patuturi in vederea dormirii.
azi a fost o zi grea, sotz e bolnavior si de cand a venit de la munca s-a bagat in pat, asa ca a trebuit sa prestez si partea lui de treaba, pe langa toate ale mele. am obosit...
va doresc o noapte cu somn neintrerupt pana maine dimineata!!!
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa Mary, mi-am amintit: eu nu vad fotografiile de pe noul site. Cum a fost la cafea cu tatal tau? Tu parca spuneai ca va întelegeti tare bine. (Si Moni_Iulia are un tatic de treaba. ) Succes la examen! ------------------------------ Mamica lui Simon (19.09.2009) |
Ce le tii tu minte pe toate...
Piciul meu se chinuie sa se intoarca pe burta, nu-mi vine sa cred!
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
spusa, spusa !! doamna soacra lu' biaaaaa !! Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Sssssssssst! Nu ma spune ca iti dau si tie ghivecel. Promit! Pe cuvant de pioner!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Iulika29 spune:
Gata adormit gugulel.Acum stau cu un bol maaare de pop corn( favoritii mei)
Techila am vizionat si pozele noi cu balenii..Sunt tare dragalasi si ce atenti sunt ei cand le citesti..Sunt asa simpatici in hainele de sårbatoare
Vazut si poze de foca de Aida..Te topesti nu alta ce razacios si vioi e el...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå