Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
am o intrebare pt raluk , zi si mie draga mea cum ai rezolvat cu vaccinarile si daca ai facut vre unul , ca eu am tot amanat , dar se pare ca nu mai pot amana si ma tot bate la cap pediatra si eu in loc de vaccinarea din spital nu am mai facut inca nimic si zau daca stiu cum si ce sa fac ...
Recunosc ca am mai aruncat cate un ochi si atunci am intrat la poze , asa ca am vazut scumpei de mimikosi si frati de techila , delicata Ana de dana , aniversarea lu Eva de elle cu cele 2 frumoase printese si toata nebuneala aia de distractie ce a fost acolo , Loris de kemsy si am citit si povestea nasterii ma bucur enorm cand totul se termina cu bine sau sa zic mai bine ca incepe cu bine , am mai vazut o minunatie de Ebru la webcam si obisnuita desfatare cu Carina de uka , am admirat si cu ai mei minunatia si inventivitatea ta si un Bruculetz scumpilet si pe [reen]mihnea[/green] de suede ... toti absolut adorabili si sper sa mai gasesc poze noi la semnaturi nu ca crissbebe si luto si restul se stiu ele care nu au poze pe la semnaturi ... fara suparare , dieta e de vina si imediat va veni primavara sa vedeti atunci ce vina
... trimit si revin
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Liliacule asa este mamis cu plimbarea! o data sau de doua ori pe saptamana am si eu parte de 2-3 ore pentru mine in care sa halandruiesc prin oras(azi am fost si in piata..ador piata, stiti voi bine).."alerg" precum catelul ala scapat din lesa si ma intorc ca noua! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Vreau si eu! Vreau si eu! Eu n-am mai iesit in oras de cand s-a nascut cel mic decat la medic si o singura data pe holurile de la Cora.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
Sssssssssst! Nu ma spune ca iti dau si tie ghivecel. Promit! Pe cuvant de pioner! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Nuuu, io-s cu dulciurile...poti sa-mi dai si soacra ghivecelor, io tot te spun
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
madalina84 spune:
AIDA vazut scumpul de Erik,ce frumos papa el,si Irinel isi baga mainile in gura odata cu lingurita sau baveta,iar cand cade pe spate e haios tare,iar tu mami nu mai fi supi,ai un sot care te iubeste,un copil care te adora asa ca nu te mai stresa cu kg
MONIQUE arata tare bine shusi ala,e super daca sti sa faci mancaruri asa complicate
SELENE vazut si pe Ebru cea frumoasa,e o scumpica si cand gangane
MONICA ma bucur ca ati avut curaj sa infruntati zapada de afara
DANUTA sa-ti fie de bine iesirea si sa purtati sanatoase hainutele
CLODUTE si o sa treaca supararea
MARY felicitari pentru nota mare
BIAZ sper ca ti-a trecut si tie starea blue
UKA sa sti ca nici Iri nu sta tot timpul sg,are zile cand il las cate o ora sg in camera si se uita pe pereti la maimutoaie,da din picioare cand se invarte caruselu dar si zile cand trebuie sa stai sa ii canti in struna
CRISBEBE sper sa treaca febra la puiut
TECHILA vazut si poze cu bebe cu falci,imi place cea pe fundal rosu,si poze cu bebe cu ochii,imi place cea de coperta de revista.Apropo dupa ce te-am vazut pe tine ca le citesti povesti m-am apucat si eu sa-i citesc la pitic si a inceput mama sa rada de mine
LUTO da-i mami inainte cu MONTI si o sa se cunoasca,eu te apreciez mult ca reusesti sa te ti de ea,apropo de MANGA sti ceva?e bine?
Off ca am citit tot tot dar atat am retinut,ma duc ca sa trezit puiu
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
liliac1 spune:
Bia ce mi-a placut azi de tine Sa tot vina soacra sa te ajute. Auzi, da' o portie de tocanita nu arunci si-n mine ca sotul meu n-a avut chef sa gateasca azi.
Luto lasa draga ca nici eu n-am cantar si mi-e destul de bine. Aveam unul dar mi l-a rezolvat fii-mea. L-a blocat pe la 85 de kile
Aidutz sa te pupilez io pe tine ca tare dor mi-a fost de povestile tale. Erik e un simpatic. Cum priveste el la farfuriile voastre
techila multumim! Si tie nopate buna. Doamne, nici nu vreau sa-mi inchipui cum e cu doi deodata si sa fie ajutorul bolnavior.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
biaz29 spune:
Aida, si mie mi-a fost dor de tine. Si am vazut poze faine tare cu mandretea ta de Erik scump.
Nu fi ingrijorata cu privire la ce face el, ca si al meu e cam in aceeasi situatie. (Tot nu ia singur obiecte in mana, sare direct in picioare, ba inca nici nu-i place pe burta, cum ii place lui Erik.) Dar asa a fost si fiul meu cel mare si acum e foarte normal dezvoltat, zic eu.
_
biaz29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Nuuu, io-s cu dulciurile...poti sa-mi dai si soacra ghivecelor, io tot te spun Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Pai de ce nu zici asa. Esti sora-mea! Cornuletele cu rahat le-a facut la pranz si budinca de orez cu pruna afumate de dimineata. Prajitura cu mere de ieri s-a vaporizat, nu stiu nimic despre ce s-a intamplat cu ea. Asa ca e pe alese.
_
aidaciolac spune:
bia normal ca soacra e de vina , ca si eu de cand am plecat din Constanta mi-a facut si trimis bunatati sistematic ... asa ca trage tu concluiile
mada dar zau ca nu ma agit ca pana la inceputul lui mai dau 40 kg jos iooooi ca nici eu nu cred asta
andraiulia spune:
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor scuze,nu am reusit sa va recuperez dar totusi poate reusiti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns...am vazut ca vb de rotarix... ce este in neregula cu el? eu i-am facut prima doza pe 12.01 si nu a reactionat tocmai bine...a doua zi mi-a facut febra mare,chemat salvarea,2 zile tinut numai cu impachetari ptr scazut febra si nimic... Ma gandesc eu ca poate unde sta prost cu imunitatea poate a contactat virusul...dar nu stiu dupa cate zile ar trebui sa-si revina complet...abia ieri a inceput si el sa mai manance cate un pic...de marti seara si pana ieri imi manca cate 30-40 ml la 5-6 ore...ma dispera..am ajuns ca cei 30-40 ml sa-i dau cu seringa ca sa nu se deshidrateze...saruri de deshidratare nu-mi primeste.. Ce efecte negative poate avea acest vaccin? MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09) http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48 |
Criss, noi am vb cu doc acum cateva zile despre el si mi-a zis ca ea nu-l face pt ca este un vaccin cu virus viu si inca nesuficient testat(n-au trecut suficienti ani, in opinia ei). Fiind cu virus viu, se intampla ca bebelusii sa-l contacteze. Poate la voi nu este cazul, dar mi-a ramas in minte ce ne-a zis ea si am vazut ca voi ati avut probl.
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Vreau si eu! Vreau si eu! Eu n-am mai iesit in oras de cand s-a nascut cel mic decat la medic si o singura data pe holurile de la Cora. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Si eu, si eu vreau!!!!! Dar deocamdata imi permit sa ma duc repede pana la colt sa-mi iau cate-o paine, o apa sau eventual o cutie de detergent (asa cum am facut azi )
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri