Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 11
crissbebe spune:
Fetelor scuze,nu am reusit sa va recuperez dar totusi poate reusiti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns...am vazut ca vb de rotarix...
ce este in neregula cu el? eu i-am facut prima doza pe 12.01 si nu a reactionat tocmai bine...a doua zi mi-a facut febra mare,chemat salvarea,2 zile tinut numai cu impachetari ptr scazut febra si nimic...
Ma gandesc eu ca poate unde sta prost cu imunitatea poate a contactat virusul...dar nu stiu dupa cate zile ar trebui sa-si revina complet...abia ieri a inceput si el sa mai manance cate un pic...de marti seara si pana ieri imi manca cate 30-40 ml la 5-6 ore...ma dispera..am ajuns ca cei 30-40 ml sa-i dau cu seringa ca sa nu se deshidrateze...saruri de deshidratare nu-mi primeste..
Ce efecte negative poate avea acest vaccin?
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
Dana15 spune:
Liliacule asa este mamis cu plimbarea! o data sau de doua ori pe saptamana am si eu parte de 2-3 ore pentru mine in care sa halandruiesc prin oras(azi am fost si in piata..ador piata, stiti voi bine).."alerg" precum catelul ala scapat din lesa si ma intorc ca noua!
alergatul..pe vremea cand eram burtoasa si imi inchipuiam ca nasterea este cea mai grea chestie din toata afacerea, ma plimbam printr-un parc unde fac jogging oamenii si imi spuneam in gand ca la primavara vin si eu cu caruciorul ..si mergem la pista, o parchez pe Ana acolo si dau si eu cateva ture..visez si eu, ce sa fac!
Raluk te citesc scumpa mea, chiar daca nu ma zic nimic cateodata...multa putere!
ma intreb adesea ce s-ar fi intamplat cu noi daca ana era un copil plangacios, daca adaptarea ei la lumea exterioara ar fi fost mai grea..si acum ma refer strict la situatia noastra, fara varianta "refugiatului in alta camera", fara bunici disponibili..si cand ma gandesc la acest lucru, ii multumesc lui DD in gand ca ana este asa cum este si ma rog ca si voi, mamicute incercate, sa cunoasteti linistea unei nopti cat mai curand;
Techila deci mie mi se pare ca puiul cu ochi seamana cu tine..mai mult..ce draguti sunt ei! imi plac pozele (am mai vazut si data trecuta) in care sunt surprinsi cand tu le citesti..sunt atat de atenti!
bune sfaturi ai dat tu pentru uka! eu ii citesc anei poezii..de cosbuc..cu intonatie, cu ridicat voce si ridicat din sprancene..si ea tipa la mine, dar nu-i atat de atenta ca puii tai;
ce mai vroiam sa spun?
eu nu sterilizez jucaria pt dentitie (pe care oricum nu o foloseste..marginea de plastic a suzetei este deocamdata satisfacatoare) si nici suzeta..doar le spal si le sterg;
merg sa vad ce "jucarele" ne-a pus Liliac pe mail
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Seara buna fetele mele, Biaz ma bucur ca ai reaparut si sa stii ca nu am avut succes cu ceva pentru ca a spus Monti si nu va ascultasem pe voi. Pana acum mancam cereale ca si acum...adica un castron foarte mare; doar ca era plin de cereale de porumb, cereale trase in cioco, pline de fructe confiate si de tot felul foarte bune la gust si foarte dulci chiar daca aveau si ceva integral prin ele. Nu a spus nimeni ca astea din tarate imi plac...doar ca ma bucur ca le-am descoperit si ca-si fac efectul.. Eu in general urmez sfaturile care mi se par bune si in acest domeniu singurul care a dat roade a fost cel al Monicai cu kiwi pe stomacul gol dar care nu a mers chiar mereu. Restul mesajelor tale de azi au fost minunate ca de obicei si pline de adevar. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Luto, n-am vrut nicicum sa te supar, doar sa ma dau si eu rotunda cu cerealele integrale. (din alea dulci si cu ciocolata iubesc si eu tare dar nu functioneaza nici cat negru sub unghie). Si probabic ca sunt si un pic geloasa ca voi v-ati apucat frumos de cura iar la mine a venit soacra-mea care este o bucatareasa super extra magnifico fantastica si am luat un kg intr-o saptamana.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
aidaciolac spune:
dragelor cu mare dor si drag va pup , imediat o sa va zic la ce lucrez de 2 saptamani pana atunci sa va arat niste poze cu Erikutz de la Constanta
... am mai vizionat si eu poze de scumpei frumusei
Dana15 spune:
Vazut pozici cu Erik cel dragut..multumim mami! hai ca te asteptam cu nerabdare!
Criss noi nu am facut Rotarixul, dar am auzit la alte mamici ca poate sa apara cresterea temperaturii, scaderea poftei de mancare, puiul devine plangacios..nu stiu ce sa zic referitor la faptul ca ar fi luat deja virusul..pentru ca virusul acesta se ia in special din unitatile spitalicesti..ar fi trebuit sa aiba diaree; uff..multa sanatate puiului mic!
Edit: Liliac este super faina cartea! cu idei usor de pus in practica, cu "jucarele" usor de confectionat..saru'mana!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kemsy
Uite ca mie nu mi-a recut asta prin cap, ma gandeam doar sa merg la un studio foto... Maine trec la actiune Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
improvizam, improvizam..
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
techila spune:
aidule, jur ca mi-a fost tare dor de tine
vazut pozele, cred si eu ca toata lumea se inghesuie sa-l ia in brate la cat e de dragalas. si cand te gandesti ca la un moment dat o sa fie mai mare decat catuloiul...pup
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac dragelor cu mare dor si drag va pup , imediat o sa va zic la ce lucrez de 2 saptamani pana atunci sa va arat niste poze cu Erikutz de la Constanta ... am mai vizionat si eu poze de scumpei frumusei Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Ce ne place!
Railor, cu noi n-ati vrut sa va vedeti, las ca data viitoare nu mai scapati
Eric are ochii bunicii lui, asa? Taaaare frumusel si expresiv e puiul tau.
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Luto, n-am vrut nicicum sa te supar, doar sa ma dau si eu rotunda cu cerealele integrale. (din alea dulci si cu ciocolata iubesc si eu tare dar nu functioneaza nici cat negru sub unghie). Si probabic ca sunt si un pic geloasa ca voi v-ati apucat frumos de cura iar la mine a venit soacra-mea care este o bucatareasa super extra magnifico fantastica si am luat un kg intr-o saptamana. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Lasa, nu mai fi geloasa ca eu as ucide pe cineva pentru o tocanita ca la mama acasa si duminica am papat si niste tiramisu
Si pe haine nu se observa nimic.....inca.....
Dar nu ma las....mananc in continuare sanatos
Sustin si eu fetele si aprecierile pt Monique care de fapt ne bate pe toate....mai bine zis pe altele ca eu nu am fost in categoria gospodinelor niciodata
Oricum Biaz cel mai important lucru, benefic pt psihicul meu e ca nu am cantar ....si atunci nu ma pot nici bucura dar nici stresa ....
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
aidaciolac spune:
Sa va povestesc de Erikutz , acum are 8300g si 67cm cred/parca , e voios nevoie mare si rade din orice , chiar si in somn sau in semiadormire rade in hohote. Nu face multe din ce probabil comorile voastre fac deja , adica nu se intoarce , nu e prea interesat sa prinda jucarelele (Emma la 4 luni muta jucaria dintr-o mana in alta) , nu vrea suzeta spre disperarea mea si cine stie cate altele ... cand vreau sa il ridic in fuduletz el tzusti in picioare. Cred ca are o problema la piciorul drept si trebuie sa merg la ortoped ca nu imi place cum calca cu el ... imi place ca ii place compania oamenilor si nu e disperat ca nu e la el acasa ... probabil sunt multe de zis dar nu prea am acum inspiratie.
Eu am inceput dieta de lunea trecuta si nu merge asa cum as fi vrut normal ... dar sunt in continuare pe val. De fapt nu este o dieta ci mai mult am grija ce mananc ... duminica am fost la niste prieteni la gratare si nu am zis pas la masa , pot sa zic ca am umblat la cantitati mai ales. Cand ma gandesc cat trebuie sa slabesc ma apuca depresia si ca sa va scot din depresie pe cele care sunteti la dieta , ei atunci spun sincer ca din cauza nesimtirii si nepasarii ajunsesem la greutatea la care am nascut , adica la 120 kg , da , ati citit bine , eu care la cateva saptamani dupa nastere scapasem aproape de toate kg puse in timpul sarcinii si mai aveam 2 kg pana la 104kg (greutatea la care am ramas insarcinata) , dar nah ... si acum kg astea parca sunt puse de ani de zile asa greu se duc , dar asa imi trebuie ca nu ma mai invat odata minte
... si pt ca in Egipt nu ne permitem sa mergem din cauza de finante , am pus piciorul in prag sa ma duca undeva anul asta ca altfel e iures , asa ca azi am facut rezervarea la avion pt luna mai la Valencia-Spania cu tot cu prunc la imbarcare , sanatosi sa fim pana atunci ca restul se rezolva.
va revin ... am atatea sa va spun ca imi vajaie capul deja