Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 10
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Uka multumim si tie! ce-s alea padibuze? ce sa-ti zic, balansoar, bouncer, lasata pe canapea cu jucarioare dar langa tine, sa te vada in timp ce tu te uiti la teveu sau iti bei cafeaua (si bagata in seama cand si cand, cat sa nu se plictiseasca), in rest nici noi n-avem altceva in program... VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
Padibuze , asa le zicem noi la ciocanele alea de baloane, cum avea Dragoselul in filmuletul ala haios..nu stiu exact cum se numesc..o fascineaza , pacat ca se ia vopseaua de pe ele..
Cam asta fac si eu dar vrea mereu atentie, mereu mereu..ziua sunt singura acasa si obosesc ..
Deci vad ca singurei nu stau nici bebeii vostri.. Eu asta as vrea sa reusesc, sa stea si ea mai mult de 10 de minute singurica sa "faca" ceva..
Superbe pozele cu gemenutii!! Ce frumusei si conturati sunt ei, si-mi place mult culoarea ochilor lui Stefan, in ultima poza. Si ce dulce rad ei ..of ce-mi place sa ma uit la poze !! give me some more!
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
kemsy spune:
Mda...eu nu am sterilizator, ca nu mi-a trebuit...
Apropo, ca alternativa la balonul cu ochi, eu ma gandeam sa scot o foto a mea mare, si sa o agat la patut...
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Mda...eu nu am sterilizator, ca nu mi-a trebuit... Apropo, ca alternativa la balonul cu ochi, eu ma gandeam sa scot o foto a mea mare, si sa o agat la patut... Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
sa stii ca o sa incerc , de mult mi-am propus..sa vad daca am tus in imprimanta, ma "scot" pe un a4, sa vada fata bine trasaturile mirifice
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
liliac1 spune:
Am pus pe mail o carticica cu tot felul de activitati care se pot face cu bebeii, pe saptamani. Sper s va mai dea idei din cand in cand. Eu recunosc ca am studiat-o in diagonala dar mi s-a parut f interesanta.
Am intreaga colectie pana la 5 ani
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
madamelor, multumim de aprecieri
kiki, eu merg la controlul de 5 luni luni (minunata exprimarea, bogat vocabular am). asa ca iti zic cum eram la 4 luni, adica la ultimul control. andrei avea 6.300 kg si 60.5cm, iar stefan 6kg si 63cm. si-au dublat greutatea de la nastere, ceea ce e ok, dar conform curbelor alora (pe care eu nu ma pricep sa le citesc), stefan e cam slabanog. nici nu ma mir la cat mananca...acum am mai vazut si cat mananca ai vostri si mi s-au intarit convingerile. dar nu ma depresez din cauza asta pt ca ei sunt vioi si sanatosi, constanti in cantitatea de papa de la o zi la alta (adica nu e vreo boala de cateva zile), si-au dublat greutatea de la nastere si plus ca mai au si niste gene de la ta-su care era slabatura la varsta lor.
liliac mama, si eu le cand 'treceti batalioane romanii carpatii' si "hora unirii", credeam ca numai eu sunt defecta. azi le-am cantat la masa (ca sa ii fac sa rada si sa deschida gura)aia cu "un elefant se legana" - pana la elefantul 26 ardeiasul (andrei)a terminat papa. la stefan nu a functionat
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
kemsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
sa stii ca o sa incerc , de mult mi-am propus..sa vad daca am tus in imprimanta, ma "scot" pe un a4, sa vada fata bine trasaturile mirifice Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Uite ca mie nu mi-a recut asta prin cap, ma gandeam doar sa merg la un studio foto...
Maine trec la actiune
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
crissbebe spune:
Buna seara doamnelor...
Doamne ce tastarnita ati avut....mi-e foarte greu sa va recuperez..cred ca imposibil...9 capitoleee...
Am vazut poze frumoase..
Mada, Iri e un dulcic la oglinda
Selen,pana si al meu sot din dotare ti-a admirat dulceata (nu se da in vant dupa fete) e superba...ce frumos tine ea carticica in mana..
Techila, baietii tai sunt dulci foc...ce frumosi erau ei in hainutele de sarbatoare...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
anamaria1979 spune:
Liliana multumim pentru carticica. Eu am intrat pe mail si am luat si eu retetele tale de papici.
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Uf Ralukule, mare mister ramane pt mine comportamentul lui Alex.. Carina a fost asa cam 4-5 zile la inceputul anului dar si-a revenit, noi am zis ca agitatia a fost motivul..dar la voi? Tare as vrea sa afli cat mai repede.. Te-ai gandit sa-l duci la biserica? poate ajuta.. exista minuni peste tot.. Te pupam si sper sa ai o seara linistita!! Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
multumesc!
asa am sperat si eu, sa-si revina cu Botezul
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)