Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 cami - ti-a raspuns Bianca f bine. sunt ok scutecele. nu le pot reprosha nimic, sunt aproape 60 de lei cutia. daca folosesti 4+ atunci iesi un pic mai scump pt ca nu au ambalaje economice bianca - care tablou cu oi??? eu ca tuta de abia acum cateva zile am descoperit ca e un joc pe cutia aia si sa ma vezi ce alergam obiectele cu pixul sa le identific presupun ca jocul era pt parinti, nu? m-ai facut curioasa, ma duc sa verific despre ce oi e vorba. ramona - hmmm nu stiu despre ce service e vorba, dar eu unde imi duc mashina noteaza pe procesul verbal cata benzina am in rezervor, etc. am lasat de toate in mashina si nu mi-a lipsit un cap de atza, ba din contra mi-o dadeau si spalata inapoi. recunos ca nu or fi toate la fel, dar nu cred ca se preteaza sa fure motorina. tu ia din ea tot ce se poate lua si atentioneaza ca ai atatia litri in mashina si daca cumva e cazul sa umble la pompa de motorina sau alte piese care ar implica pierderea acesteia din rezervor sa te anunte in prealabil ![]() 25 martie 2009 |
Aaaa, e joc? Acum vad si eu
Tabloul e in dreapta sus. E ca un tablou de nunta de pus deasupra patului cu 2 oi.
aris26 spune:
neatza
am capul cat banitza, de la 2 pana la 3,30 ne-am chinuit azi noapte. s-a trezit la 2 din sin pacate a coincis cu momentul in care venea ta-su la culcare. mentionez ca ta-su nu prea stie sa se faca ca doarme, el vorbeste cu el, incet dar vorbeshte si in plus se uita la el...iar lu' asta atat ii trebuie. incepuse sa trancane ca, ca, ga,ga..gata...etc...stiti voi. eu simteam ca innebunesc. ta-su la 3 s-a carat ca cica nu mai rezista si ma tot intreba daca i-am dat red-bull in loc de lapte
. la 3,30 am renuntzat si l-am ridicat in brate in 30de secunde a adormit, l-am pus in pat langa mine si la fiecare 3 min il simteam cu i se strange toata fatza si scancea incet a plans
...of saracu' de el.
cati dinti mai sunt de ieshit????? ca eu cedez nervos in perioadele astea
acum sa va pun si filmuletul cu
tiribomba
25 martie 2009
edit: acum am vazut ca am greshit linkul
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
A ajuns ok...mi-a dat mie mesaj aseara ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Bogdana

multumescBlogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
Claudiu
, multi pupi pentru mami Monica
Ana Bianca,bebe de Pisik06 
Sorina Maria,bebe de Cocufan 
Bianca Ioana si Bogdan Andrei bebelusi de Iuca
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
CLAUDIU
Pisigri, tocmai de-aia doare, fiindca recunosc multe carente emotionale ale mele in articolele alea. Si fiind asa un parinte cam handicapat emotional, nush cum o sa reusesc sa-l conving pe pici sa fie altfel. A, si eu nu-s indragostita de AP pt ca inca nu m-am prins exact ce e AP-ul.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
aris26 spune:
si din partea mea
sa va faceti mari, sanatoshi si frumoshi
| Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 Claudiu , multi pupi pentru mami Monica Ana Bianca,bebe de Pisik06 ![]() Sorina Maria,bebe de Cocufan ![]() Bianca Ioana si Bogdan Andrei bebelusi de Iuca![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 9 luni ![]() PRIMUL CRACIUN cum am venit pe lume |

25 martie 2009
aris26 spune:
bianca - ne-au facut astia cu pachetele lor....![]()
monnvas - eu sunt de acord cu ce scriu oamenii aia acolo. urasc sa aud parinti cum isi demoralizeaza copii si cum ii invata ca sunt rai. sper sa ma tzin sanatoasa la cap si sa nu fac greseli de genul asta, deshi de multe ori ma uimeshte ce poate sa faca oboseala din om
25 martie 2009
m_monique spune:
buna dimineata!
claudiu 
despre dormitul cu copiii...
mie nu-mi place dar il practic. andrei a dormit singur in patut/pat pana s-a nascut ioana. atunci, ca sa nu se simta neglijat, l-am luat cu mine in pat. iar sotul doarme in camera lui andrei. el chiar trebuie sa se odihenasca noaptea, ca sa fie apt de muna ziua.
andrei toata noaptea se agita prin pat, se dezveleste, e ca o morisca.
de cateva luni si ioana se trezeste noaptea. din cauza oboselii o iau langa mine si adorm inainte sa o pun in patut. sunt nopti in care uit ca e langa mine, iar cand ma trezesc ma speriu de ea si o pun in patut.
despre AP...
cred ca mare parte din teorie o aplica fiecare parinte din instinct. am vazut insa si cazuri de AP dus la extrem.
scutece...
am vazut ca vorbiti despre niste scutece. imi spuneti si mie despre ce e vorba?
revin, ca am mancarea pe foc
m_monique spune:
de cand stau acasa incep sa ma ocup de sesizari.
pe strada mea se tot ridica masini, pt "parcare ilegala", in conditiile in care exista pe strada o masina abandonata care a devenit locuinta pt aurolaci. m-am tot luat de politia comunitara, care mi-a spus sa fac sesizare scrisa pe site-ul lor.
am facut pe 6 ian sesizare pe site. ieri mi-au raspuns ca mi-au luat sesizarea in evidenta, am si nr de inregistrare, si ca vor incepe procedura legala pentru ridicarea acestei masini.
sunt curioasa daca se va intampla minunea.
Gianina34 spune:
Claudiu
, multi pupi pentru mami Monica
Ana Bianca,bebe de Pisik06 
Sorina Maria,bebe de Cocufan 
Bianca Ioana si Bogdan Andrei bebelusi de Iuca
muuuulti muuulti pupici sarbatoritilor si mamicilor bine-nteles![]()

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink