Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ramona - cat despre faptul ca o tzin acolo cateva zile e normal daca sunt probleme de tinichigerie. trebuie o zi numai la cuptor sa se usuce vopseaua. spune-le sa iti puna in portbagaj toate piele pe care le inlocuiesc(cele vechi in cutiile celor noi). in felul asta macar nu te vad ca esti pe dinafara. si sa nu uiti sa intrebi cat ofera garantie la lucarea facuta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Benzina ca benzina, vb.lu` Aris, notez pe proves-verbal cata am dar ce ma fac de piese ... masina e lovita la tablarie dar sa o duc la reprezentanta ma costa in jur de 10 mil.si nu dau atata poata sa cada tabla de pe ea... oare sa le fac un semn cu oja sau ceva ? Ptiu, numai prostii imi trece prin cap

Ramona - mama de bb Stefan - 8 luni jumate

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata, am fugit sus. ca asa fac eu mereu. la 12 se trezeshte, eu ma bag in pat la 11.30 numai bine ma ia somnul fix cand trebuie sa prepar biberonul...deshteapta tare mai sunt
noapte buna
poate pana maine se incarca si filmuletul meu cu tiribomba zapacita, ca de o ora se tot chinuie

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, io-s in criza identitara zilele astea si citesc tot felul de kestii despre crescut piticul. Uite un articol care pe mine m-a durut:

reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=4&idart=112

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Revin si eu la spartul targului, ca imi merge netul de

MONICA, daa, fata mea seamana cu tati. El e molcom, ardelean, si cand se grabeste merge ca la promenada, pur si simplu nu se poate grabi. Si e Peste, da.

DYANA, felicitari pt dintisor.

Fetelor, va invidiez, drept pt care am decretat ca vineri seara ne culcam pe canapea la Ana in camera si incercam sa o luam cu noi. Sotul a zis ca el nu o sa poata dormi (nu e f mare canapeaua), tocmai de asta am zis sa fie week-end. Daca nu ne vrea, ramanem macar sa dormim acolo, nu mai facem du-te vino in casa. Plus ca si la noi e ca la MONNVAS, patul mare nu e imens si mai si scartaie. Dar noi ne luam unul nou abia la renovare, ca socrii nu renunta la asta de 1000 de ani. Si sotul meu fiind mai "maricel" ii e teama sa nu se intoarca peste fata.
Dar l-am convins macar sa incercam cate o noapte, ca si asa Ana nu e f lipicioasa, macar in somn sa imi bag si eu nasul in ea, daca m-o primi

Aici sunt pozele cu tati, de care zicea MONICA

http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/1801CuTati#

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monnvas, e drept ca l-am citit mai pe sarite, dar...de ce sa te doara? Eu ma recunosc in descriere ca "victima a rusinarii", dar cumva stiam asta de mult timp; ai mei m-au crescut cam prea pe principiul ce tie nu-ti place altuia nu face, asa ca si acum ma cenzurez ffff mult, sint inhibata, tacuta, stau in expectativa (ca sa nu zic defensiva) etc. Dar sint chestii pe care oricum nu aveam de gind sa le fac cu Ilinca. Nu vreau sa o invat nici macar rusinea aia de propriul trup, vreau sa mergem impreuna la nudism, in casa umblam mai despuiati... Si da, as vrea sa o cresc in asa fel incit sa ii pese mai putin decit mie de parerea celor din jur.

Dar desi eu sint asa cum sint, nu imi invinuiesc parintii. Adica da, ei sint de vina pt cum sint eu azi, dar nu le fac o vina din asta, nu ii judec si nu ii acuz; prefer sa fiu asa decit egoista si indiferenta.

Daca vrei putem discuta mai multe pe tema AP-ului (si a altor chestii asemanatoare) dar prefer sa o facem pe Pm, mail sau YM, pt ca aici s-a facut misto la un moment dat pe tema asta si nu vreau sa stirnesc controverse sau discutii in contradictoriu. Eu prefer sa ma las "manipulata" de copilul meu. Fireste ca astept la "masa negocierilor" pe oricine este la fel de indragostit de AP ca si mine

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Clau-picuratorul Monicai, sa cresti mare, sanatos, sa aduci multe bucurii parintilor, si sa ai o petrecere frumoasa azi

ghioceilor sarbatoriti azi
Sorina Maria,bebe de Cocufan
Ana Bianca,bebe de Pisik06
Bianca Ioana si Bogdan Andrei bebelusi de Iuca

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
Clau
La multi ani tuturor ghioceiilor nascuti pe 20 !

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Lucia ati ajuns cu bine la Pitonas??Te rog da un semn...sper ca nu ati stat inzapeziti pe nicaieri

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Lucia ati ajuns cu bine la Pitonas??Te rog da un semn...sper ca nu ati stat inzapeziti pe nicaieri

Dumnezeu imposibilul!

A ajuns ok...mi-a dat mie mesaj aseara

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput