Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Nikoleta, ce ai vazut tu in clip...nu am filmat surprinderea ei cand s-a vazut blocata in zapada...cred ca stitit fiecare ce reactie au avut piticii cand au vazut prima data zapada.
Alexandros a fost cel mai total, cum a plecat de-a busilea prin nameti.
Luana vazandu-se captiva, se uita mirata ce e aia, ceva de genul "ok, mami, si eu acum ce trebuie sa fac?", si cand am intins mana sa vina la mine, ei, vezi sa nu, ea a intins bratele sa o iau in brate. A vazut zapada mare doar in acea zi, pt ca in oras nici nu a tinut zapada dar nici nu am iesit ziele alea...de fapt nu am prea scos-o in unele zile la rand deloc.
Uite de aici puteti vedea in cateva poze, cum i se face pielea de vanata cand da de frigul de afara si pt putin timp...plus teama mea paranoica de virusi.
Aaa, da, Niko, si a cazut exact cand a ajuns si ea la liman.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dar pozele cu Ana de Pisik si cu tati strambaciosi ati vazut?
Pisik, sunt super dulci si haiosi.
Mie Ana mi se pare ca seamana pe tati, si nu numai fizic. Asa o fi? Cred ca si sotul tau este un om mai bland si mai linistit. Cred ca asa este si Ana, mai calma, de genul "ce mami, atata graba?". I-ai citit horoscopul? Cred ca un zodia peste este Ana, nu?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

ce aer de superioritate are ea aici

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

dyana27 felicitari pt dintisori!!!!!!!!!! si la noi a iesit incisivul central sus!!
petrean, m_monique condoleante pt parintii vostrii, nici nu vreau sa ma gandescu cum ar fi fara unul dintre ei.
Pisikeu nu am mers decat pe la un an si vreo doua luni iar verisoara mea (care e nascuta la 2 zile dupa mine) la 10 luni mergea prin curte pe la bunica mea de ii sfariiau calcaiele!
Ayla21 e mortala pustoaica ta!
Aris am inteles ca tu folosesti produsele de la dm, babylove, si noi folosim o crema cu ffff mult zinc (doar cu ea ne-a trecut iritatia cand ne-au aparut primi dintisori si de atunci o tot folosim)dar as vrea sa ii iau si scutece, esti multumita de ele?
Vreau sa va intreb referitor la mancare, de fapt la fasole, voi ce fel de fasole gatiti pt bebe? Congelata sau din borcan? As vrea sa ii dau si eu niste fasole si nu stiu care e mai buna
Merg la culcare(langa printesa mea, bineinteles)va

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

si noua ne place masina de spalat.
cand vede ioana cum se invart rufele, ioana strage gurita si spune "uuuu".
andrei pe la 1 an si cateva luni ii spunea a-ti-ti. ca a-ta-ta erau chestiile cu butoane (interfon, telefon). pe la 2 ani baga el rufele la masina.

fata eu n-am gasit-o, vreau si eu

Adela spune "tete" la kestiile cu butoane. Cel mai frecvent acestea sunt telefonul si telecomanda, dar cel mai fascinant "tete" pe care l-a vazut a fost... pianul!
Masina de spalat nu prezinta interes, ca e cu incarcare verticala, nu se vede ce se intampla acolo.

Am uitat sa zic ca am admirat frumoasa cu ochii ca murele, la un shopping de calitate !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

din 10 martie 2009, mami fericita de

ghiocicacughiocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Buna seara fetelor !

PS2 nu stiu daca mi-a iesit faza cu linkul asa ca il adaug si separat, ca atare... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146702&whichpage=1

Super !! mersi mult, m-am binedispus si ma gandesc la bebe2

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

dyana27 felicitari pt dintisori!!!!!!!!!! si la noi a iesit incisivul central sus!!
petrean, m_monique condoleante pt parintii vostrii, nici nu vreau sa ma gandescu cum ar fi fara unul dintre ei.
Pisikeu nu am mers decat pe la un an si vreo doua luni iar verisoara mea (care e nascuta la 2 zile dupa mine) la 10 luni mergea prin curte pe la bunica mea de ii sfariiau calcaiele!
Ayla21 e mortala pustoaica ta!
Aris am inteles ca tu folosesti produsele de la dm, babylove, si noi folosim o crema cu ffff mult zinc (doar cu ea ne-a trecut iritatia cand ne-au aparut primi dintisori si de atunci o tot folosim)dar as vrea sa ii iau si scutece, esti multumita de ele?
Vreau sa va intreb referitor la mancare, de fapt la fasole, voi ce fel de fasole gatiti pt bebe? Congelata sau din borcan? As vrea sa ii dau si eu niste fasole si nu stiu care e mai buna
Merg la culcare(langa printesa mea, bineinteles)va

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Si eu folosesc produse de la dm. Pana sa iti raspunda Aris iti zic eu ca sunt ok scutecele.
Eu cumpar Babylove nr 4, pachet de 84 de buc si parca e vreo 50 si ceva de lei. Oricum mai ieftine decat toate. Sunt bune. Nu sunt ele colorate ca Pampers si nici nu miros a aloe vera dar sunt ok. Nu am avut probleme.

Si imi place la nebunie cutia. Are un desen misto. Aris, ai vazut tabloul de pe perete-cel cu oile? (uita-te pe cutie daca nu) Eu vreau sa il maresc sa i-l pun lui Vladimir in camera.

Sa nu uit, am vazut-o pe Luana in poze&filme-mi se pare foarte tare. pentru varsta, pentru nevarsta ei e oricum minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Of, ma plang si eu de ce ma doare... stiti, v-am zis ca mi-am gasit masina lovita in parcare... am fost la politie, bla, bla, bla... la service mi-a zis ca ma costa 4 mil.si tre` sa stea masina 2-3 zile la ei... intrebarea e: daca o las acolo, imi poate fura din piese ? Motorina? (am rezervorul plin, cica poate desface o teava pe jos (?) - ma rog, am computer la bord si pot afla cata motorina mai am in rezervor)... prbl. e de piese, poate ma trezesc cu altele mai uzate ... ma vede si femeie (ca deh, sotu` plecat), zice ca ma poate aburi. Ce ziceti ?

Ramona - mama de bb Stefan - 8 luni jumate

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Of, ma plang si eu de ce ma doare... stiti, v-am zis ca mi-am gasit masina lovita in parcare... am fost la politie, bla, bla, bla... la service mi-a zis ca ma costa 4 mil.si tre` sa stea masina 2-3 zile la ei... intrebarea e: daca o las acolo, imi poate fura din piese ? Motorina? (am rezervorul plin, cica poate desface o teava pe jos (?) - ma rog, am computer la bord si pot afla cata motorina mai am in rezervor)... prbl. e de piese, poate ma trezesc cu altele mai uzate ... ma vede si femeie (ca deh, sotu` plecat), zice ca ma poate aburi. Ce ziceti ?

Ramona - mama de bb Stefan - 8 luni jumate

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Eu zic ca da. In Romania orice e posibil. Si femeie fiind.
Dar nu ai printre cunostinte pe cineva cu service sa te poata ajuta? Din cate inteleg vrei sa o duci la reprezentanta (din punctul meu de vedere astea sunt bune doar pentru revizii).

Daca tii neaparat sa o duci la acel service mergi cu un vecin, un prieten dar care sa stie cu ce se mananca mecanica cat de cat. Sa nu fie duda ca degeaba il iei cu tine.

Ma duc si eu la somnn acum ca a adormit piticul mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cami - ti-a raspuns Bianca f bine. sunt ok scutecele. nu le pot reprosha nimic, sunt aproape 60 de lei cutia. daca folosesti 4+ atunci iesi un pic mai scump pt ca nu au ambalaje economice

bianca - care tablou cu oi??? eu ca tuta de abia acum cateva zile am descoperit ca e un joc pe cutia aia si sa ma vezi ce alergam obiectele cu pixul sa le identific
presupun ca jocul era pt parinti, nu?
m-ai facut curioasa, ma duc sa verific despre ce oi e vorba.

ramona - hmmm nu stiu despre ce service e vorba, dar eu unde imi duc mashina noteaza pe procesul verbal cata benzina am in rezervor, etc. am lasat de toate in mashina si nu mi-a lipsit un cap de atza, ba din contra mi-o dadeau si spalata inapoi. recunos ca nu or fi toate la fel, dar nu cred ca se preteaza sa fure motorina. tu ia din ea tot ce se poate lua si atentioneaza ca ai atatia litri in mashina si daca cumva e cazul sa umble la pompa de motorina sau alte piese care ar implica pierderea acesteia din rezervor sa te anunte in prealabil

25 martie 2009

Mergi la inceput