Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Novus toata ziua se suie pe scaunelul de la masuta Kitty, la altceva oricum nu-l foloseste...inca.
Aris, vezi, tu intrebai daca se catara...peste tot se catara.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

monnvas - am crezut ca doar al meu e nebun cu vasele de tualeta. daca ii las apa la bideu se joaca acolo si o ora, daca nu se lupta cu mine sa bage mana in wc si azi ca tot a fost ziua bubelor, si-a prins degetul fix pe varf intre vasul de la wc si capacul care e greu. a plaaaanssss...mama mama....facuse si o bashicutza dar a trecut cu "uite-l pe papa"
la noi toate trec cu ta-su

hmmmm...pai asa mi-a zis si mie anca initial ca il trimite pe el dar dupa aia s-a razgandit si zis ca mai bine ma duc eu ca poate e mai complicata treaba si e bine sa aiba sculele la indemana. eu nu cred ca reuseshte nici el la mana. are ca un cerculetz alb, se vede capul...fix intrarea in uretra dar atat. cred ca sun sambata cand il prind sigur pe el ca ea e de garda si ii explic prin telefon(vai cat o sa il distreze sa imi asculte explicatiile academice) si vad ce zice el

25 martie 2009

Si Vladimir e fan bideu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - tu vrei sa ma topesc...si asa sunt eu molesita de oboseala
adevarul e ca sunt cel mai fericit om din lume cand vine prin somn si isi pune capul pe mine, nu poate sa doarma mult asa ca e prea sus dar incearca si cand se trezeshte il trag langa mine si ne infundam nasul unul in altul si respiram bot in bot, cu greu ma rup si ma trag mai incolo doar la gandul ca nu are copilul suficient oxigen. al meu doarme f linishtit intre noi(atunci cand nu are suparari de dintzi), doarme 8 ore si ceva legate si in plus mai savurez si o jumatate de ora de giugiuleala dimineata. ne mangaiem, rade la mine cu gura pana la urechi, chiuie de fericire ca s-a facut dimineatza, ma trage de par ma pupa cu gura deschisa maaaare de zici ca vrea sa ma manance. am noroc ca sotul nu aude si nu simte toata agitatia asta, asa ca dimineata e doar a noastra

cat despre tricotatul in par, asa am facut eu cand eram mica. nu puteam sa adorm fara sa infashor parul mamei sau al lui sora-mea pe degete

stiu ca are aproape un an Luana, dar totushi....merge absolut perfect, nu se dezechilibreaza, stie sa se aseze pe bancutza, se apleaca, plimba papusha...eu zic totushi ca nu sunt multi copii la nici un an capabili sa faca toate astea, nici nu mai pun la socoteala cat a fost de micutza ca ar fi deja wonder kid

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

monnvas - am crezut ca doar al meu e nebun cu vasele de tualeta. daca ii las apa la bideu se joaca acolo si o ora, daca nu se lupta cu mine sa bage mana in wc si azi ca tot a fost ziua bubelor, si-a prins degetul fix pe varf intre vasul de la wc si capacul care e greu. a plaaaanssss...mama mama....facuse si o bashicutza dar a trecut cu "uite-l pe papa"
la noi toate trec cu ta-su

hmmmm...pai asa mi-a zis si mie anca initial ca il trimite pe el dar dupa aia s-a razgandit si zis ca mai bine ma duc eu ca poate e mai complicata treaba si e bine sa aiba sculele la indemana. eu nu cred ca reuseshte nici el la mana. are ca un cerculetz alb, se vede capul...fix intrarea in uretra dar atat. cred ca sun sambata cand il prind sigur pe el ca ea e de garda si ii explic prin telefon(vai cat o sa il distreze sa imi asculte explicatiile academice) si vad ce zice el

25 martie 2009

Aaaa,pai voi aveti de lucru. La mine iesea tot cucul (adica nu la mine, la fiu-meu), dar pe o margine mai era un pic lipit. Si avea un pic de jeguletz sus. Oricum, Alexis stie sa umble cu copiii, se joaca mult si daca e nevoie de painkillers nu ezita sa le foloseasca.

Monica, mie inca mi se pare putin ca ii dau manutza. As vrea io sa "se invete" ca sa nu mai am solutie si sa trebuiasca sa-l culc cu noi. Problema e ca avem un pat mic si nu incapem toti 3, iar sotzul are hachitele lui si nu doarme bine decat in camera piticului. Astept in februarie niste bani (care se tot lauda din oct ca imi vor intra in cont) si o sa cumparam atunci un pat mai mare, sa ne lafaim toti 3. Am stabilit cu sotzul ca asta e cadoul pe care ni-l vom face, cu toate greutatile perioadei asteia de criza.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

wow...ayla...cat este de dulce Luana in toate filmuletele....mai ales in cel in care este in zapada si nu poate pashi calumea din cauza fasului...si sa nu mai zic ca se vede de la o posta ca ati conceput-o cu muzica in fundal...in toate clipurile danseaza...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - pai ea se catzara frumos si calculat. al meu se urca pe orice ca pe scara, incearca sa se suie singur in triciclta, se catzara pe tarc din exterior spre interior, se urca pe orice scaun sau masa, dar nu cu fundul ci cu burta....etc... si imi e frica sa nu cada fix in cap

bianca - eu cred ca o sa ne fie greu sa le explicam ca aia nu e o chiuveta mica pt bebe ci are cu totul alt scop

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am vazut si eu o Luana buburuza si iepurash tzopaitor. Mai, papusa, de ce nu vrei sa stai pe scaun? Si o Adelake atat de eleganta, ca-ti trece cheful de renumarat.

DENISA si PISIK, am vrut sa va zic mai demult, fetele voastre incep sa semene din ce in ce mai mult cu voi. Nu neaparat fizic, ci la expresii. Ana cand se alinta are o mutricica de mami, iar Adela are mutrita aia serioso-jucausa ca a Denisei.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

ayla - tu vrei sa ma topesc...si asa sunt eu molesita de oboseala
adevarul e ca sunt cel mai fericit om din lume cand vine prin somn si isi pune capul pe mine, nu poate sa doarma mult asa ca e prea sus dar incearca si cand se trezeshte il trag langa mine si ne infundam nasul unul in altul si respiram bot in bot, cu greu ma rup si ma trag mai incolo doar la gandul ca nu are copilul suficient oxigen. al meu doarme f linishtit intre noi(atunci cand nu are suparari de dintzi), doarme 8 ore si ceva legate si in plus mai savurez si o jumatate de ora de giugiuleala dimineata. ne mangaiem, rade la mine cu gura pana la urechi, chiuie de fericire ca s-a facut dimineatza, ma trage de par ma pupa cu gura deschisa maaaare de zici ca vrea sa ma manance. am noroc ca sotul nu aude si nu simte toata agitatia asta, asa ca dimineata e doar a noastra

cat despre tricotatul in par, asa am facut eu cand eram mica. nu puteam sa adorm fara sa infashor parul mamei sau al lui sora-mea pe degete

stiu ca are aproape un an Luana, dar totushi....merge absolut perfect, nu se dezechilibreaza, stie sa se aseze pe bancutza, se apleaca, plimba papusha...eu zic totushi ca nu sunt multi copii la nici un an capabili sa faca toate astea, nici nu mai pun la socoteala cat a fost de micutza ca ar fi deja wonder kid

25 martie 2009

Aris, You touched my soul si chiar aveam nevoie.
Pai...o fi ceva supranatural, si inexplicabil ca e wonder kid, poate fi si asta o explicatie nu? banuiesti la ce ma refer, nu? mai mult...no comment.
Ca real, e ok pt limitele medicale. Nu toti copiii fac "asa ceva"(unde exemplele pot fi multe, chiar si cititul), dar e ok daca unii fac.
Toate aceste progrese le-a facut treptat, stii cand spuneam ca mai face una, alta.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna seara fetelor !

Am intrat numai putin, sa va spun ca am citit un topic care mi s-a parut absolut minunat, il gasiti aici:[url=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146702&whichpage=1]naste Vikinga[/url] . Nu stiu cite dintre voi mai cititi si prin alte parti pe forum, cred ca destul de multe, ca v-am mai citit si prin alte parti; mie in timp mi s-a lipit de suflet Vikinga, si stiam ca trebuie sa nasca, si m-am bucurat tare cind am gasit subiectul. Si nu va mai spun cit mi-a bucurat inima buna ei dispozitie, voiosia, optimismul... ma rog, daca o sa aveti rabdare sa cititi postarile ei - si cred ca o sa aveti, ca-s pline de umor - cred ca o sa va placa si voua.

P.S. Si noi dormim cu Ilinca in pat, o iau pe la 12-1 cind se trezeste prima oara. Are nopti mai bune si nopti mai proaste, dar per total ne e mai bine asa, se linisteste mai repede chiar daca are vreo durere... Doar ca doarme numai de-a curmezisul, vesnic cu picioarele pe gitul sau capul lui taica-su si cu fetisoara spre mine, sa aiba tzitzi la indemina.

PS2 nu stiu daca mi-a iesit faza cu linkul asa ca il adaug si separat, ca atare... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146702&whichpage=1

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

wow...ayla...cat este de dulce Luana in toate filmuletele....mai ales in cel in care este in zapada si nu poate pashi calumea din cauza fasului...si sa nu mai zic ca se vede de la o posta ca ati conceput-o cu muzica in fundal...in toate clipurile danseaza...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Super tare, Niko!
Da, da, pe Massari.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput