Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mai Ayla, asta e copil de 11 luni??????
ca eu am vazut copii de un an jumate care nu merg asa de bine, parol...ce ii dai sa manance soro??

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

poze Are mama o fetita...deghizata
si neastamparata..care umbla peste tot-video.

plimbareata !! si vad ca vroia sa se apuce de teme... cu papusa !!

Cand mai veniti prin zona sa o smotocesc si eu putin pe Luana ??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

novus - de ce vrem noi oare sa schimbam tot ce e vechi si frumos? ca mai apoi sa plangem dupa vremurile de mult apuse...
si eu

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Ilinca..te contrazic..mama (care e in portugalia)..mi-a zis ca au fost si 7 grade la ei.d.eci nu e chiar cald tot timpul...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Pai asa am prins si eu in ianuarie. 7 grade cand in Romania era maxima de -9. Dar scuzati, o iarna cu 7 grade minim e chiar ok. M-a apucat cu Portugalia pentru ca este o tara foarte primitoare si oamenii sunt extraordinari. Mai e si frumoasa pe deasupra.

Mergi la inceput

poti incerca si cipru. iti garantez eu ca faci craciunul la minim 22 de grade. englezi faceau baie de revelion si eu am facut plaja, bineinteles ca cipriotii se uitau stranb la mine...ca cica e frig....hahhahahhah

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Ilinca..te contrazic..mama (care e in portugalia)..mi-a zis ca au fost si 7 grade la ei.d.eci nu e chiar cald tot timpul...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Pai asa am prins si eu in ianuarie. 7 grade cand in Romania era maxima de -9. Dar scuzati, o iarna cu 7 grade minim e chiar ok. M-a apucat cu Portugalia pentru ca este o tara foarte primitoare si oamenii sunt extraordinari. Mai e si frumoasa pe deasupra.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

moonvas,citesc la tine ca pe voi v-a rezolvat Alexis(pedi) in treaba cu putzulik...si inteleg din ce scrii tu k a venit odata si gata.asa e?sau ati facut operatiunea treptat,eventual a inceput el,si ai continuat-o tu?nu inteleg exact,asa k fi buna si zi-mi si mie cum a decurs decalotarea la voi...metoda chirurgical nu tre facuta la un spital?ii vor pune perfuzii?vaaaiii...mie mi-e groaza deja...uite chiar acum intru sa caut info despre decalotare chirurgicala,cea care ne pashte si pe noi...k si eu k si Aris tot la cutit ajung cu el.
initial am considerat aceasta metoda mult mai corecta fata de bb decat cea "manuala"...dar credk am evaluat gresit.
monica uite aici o si astept explicatia de la tine....am mai incercat sa iti dau inca cateva floricele ...dar mi-au sters ceea ce scrisesem....asta ca sa ma scoata din starea de .

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

La noi era f putin lipita putzulica si Alexis (pediatrul) a avut putin de lucru. A tras de ea dintr-o miscare, pe pitic l-a durut un pic pe moment si un pic la primul pish. Oricum, la baie trec toate - la noi orice trece cu trasul apei la wc.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
ayla - ma bucur ca ai reushit sa iti invingi frica. asa-i ca-i bine sa simti respiratia calda pe fatza ta? oooohhhh....
e clar ca eu nu o sa renunt prea curand la dormitul asta in 3, mai ales ca avem un paaat..sa ne ajunga si in plus de asta piticul meu are bunul simtz sa doarma la el in pat de la 9 la 12, deci nu interfereaza cu viata noastra intima

Aris, noi suntem la faza dormitul in...patru Ca in 3 ne-am cam saturat.
Eu sunt dependenta de fi-miu, cand doarme de buna voie singur la el in camera abia adorm. Mai ales daca nu am nici un motiv sa-mi doresc sa fiu doar eu si sotul singuri in pat.
Si stii ca uneori, daca ma gandesc profund la el, si-l chem in gand, se trezeste si vine la mine? E asa, o legatura sufleteasca intre noi.
Asa ca stiu gustul dulce al noptilor in care copilasul se gheia o pauzaste langa tine, si desi dormi inghesuita si cu teama ca te intorci pe el, e minunat sa ai "ghimpe in coaste". Si "inghesuita" nu din cauza ca n-ar fi patul mare, ci ca oricat m-as misca mai incolo, copilul tot dupa mine vine.
Hai sa-ti povestesc si ce urmeaza? Va veni o vreme cand toate gesturile tale de afectiune se vor intoarce, o vreme in care copilul va invata sa faca ce i s-a facut. Si asa, te va mangaia pe obraz, te va imbratisa in somn, te va pupa si se va culca inapoi. Claudiu e la faza in care totul dureaza "toata viata"..."esti mama mea toata viata, te iubesc toata viata, te imbratisez toata viata, sunt cu tine toata viata". Cand dorm imi mangaie fatza, sau ma pupa pe frunte, sau se intoarce si ma ia de dupa gat intr-o imbratisare. Sau daca ma intorc cu spatele la el, ma ia el pe mine in brate. Si semi-adormit imi spune "te iubesc si in somn". Luana, cand dormim ziua amandoua, doar noi doua, eu ma prefac ca dorm, ca sa o molipsesc si ea se uita la mine, eu tin ochii fortat inchisi, daca ii mijesc sa o vad, si ma surprinde, rade. Imi contureaza cu degetelul ei sprancenele, buzele, imi face cu manutele in pat, pana mi-l incalce. Eu spun ca imi tricoteaza in cap...si asa adoarme, cred ca se plictiseste.
Iar cand suntem toti 4 in pat, Alex spune ca suntem pe Arca lui Noe. Si faza tare e ca Luana nu langa mine doarme, ci langa tati, la el sub "aripa" ca puiul sub closca. Si cum e si Clau invatat sa doarma pe piept la tati, Luana vine si-l da la o parte.
Doar cand am dormit numai noi cu Luana in pat am luat-o cu mine pe perna, si s-a inghesuit in mine. E superb sa stiu ca-i acolo langa mine, si nu mai ciulesc urechile sa o aud ce face. Nu doarme mai linistita, cred ca miscarile noastre ii perturba somnul, se trezeste mai des peste noapte, dar nu de tot, iar dimineata doarme mult mai mult.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mai Ayla, asta e copil de 11 luni??????
ca eu am vazut copii de un an jumate care nu merg asa de bine, parol...ce ii dai sa manance soro??

25 martie 2009

Neee, soro, e copil de 1 an fara o saptamana.Yupiiiiii
Incerc sa invat sa traiesc cu adevarat pentru copiii mei.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

monnvas - am crezut ca doar al meu e nebun cu vasele de tualeta. daca ii las apa la bideu se joaca acolo si o ora, daca nu se lupta cu mine sa bage mana in wc si azi ca tot a fost ziua bubelor, si-a prins degetul fix pe varf intre vasul de la wc si capacul care e greu. a plaaaanssss...mama mama....facuse si o bashicutza dar a trecut cu "uite-l pe papa"
la noi toate trec cu ta-su

hmmmm...pai asa mi-a zis si mie anca initial ca il trimite pe el dar dupa aia s-a razgandit si zis ca mai bine ma duc eu ca poate e mai complicata treaba si e bine sa aiba sculele la indemana. eu nu cred ca reuseshte nici el la mana. are ca un cerculetz alb, se vede capul...fix intrarea in uretra dar atat. cred ca sun sambata cand il prind sigur pe el ca ea e de garda si ii explic prin telefon(vai cat o sa il distreze sa imi asculte explicatiile academice) si vad ce zice el

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bogdana, condoleante

Dyana, felicitari. Acu' sa te tii la muscaturi.

Mai, fiu-meu nu adoarme chiar singur-singurel. Adica trebuie mangaiat si scarpinat (optional), dar obligatoriu tre' sa ii dau un degetel macar. Adoarme tinandu-ma de mana am vrut "sa-l dezvat" (ce nu-mi place expresia asta, parca as dresa un catel), dar mi-e asa drag sa ii simt manuta aia cu pernuta pe mine

(7.03.2009)

ce frumos
nu-l dezvata, ce vezi rau in asta? eu mi-as dori asa momente de tandrete.

din 10 martie 2009, mami fericita de

ghiocicacughiocei

Tocmai, ca nu vad nimic rau in asta. Doar am testat daca poate si fara. Am constatat ca nu poate. Dar mi se pare o cerere atat de rezonabila din partea lui... Nu vrea decat un degetel de la mine... Nu, serios, e chiar modest piticul.

Mi-e un pic teama de noaptea asta. Am impresia ca-i cam caldut. Azi n-a prea fost in apele lui. Of, chiar tre' sa faca febra la fiecare dinte?

(7.03.2009)

Mergi la inceput