Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*
Raspunsuri - Pagina 14
Ayla21 spune:
Salutare!
Am citit din urma, sunt la curent, am vazut pozele. Am pus si eu poze noi.
Vroiam sa va spun, ca noi de cateva zile dormim impreuna, in cateva nopti am dormit cu amandoi copiii in pat, in situatia in care, la noi, fiecare are camera lui. Si a fost super minunat. Am dormit foarte putin pana acum cu Luana in pat, nu pt ca imi era teama ca se invata, ci pt ca-mi era teama ca ma intorc pe ea, ca ar putea cadea sub pernele mele, si sa se sufoce. Ea doarme in patutul ei de obicei, si ziua si noaptea, doar in sacul de dormit, tocmai pt ca facusesm obsesie de teama riscului de moarte subita. Dar e ceva super sa doarma langa mine, sa o pot simti langa mine, sa o pot mirosi cat vreau eu.
Iar, ca mama de baiat mare, care maine implineste 5 ani, va pot spune, ca vine o vreme cand copilul creste si devine independent emotional, si veti mai vrea sa-l pupati la nesfarsit si nu mai sta, veti dori sa mai dormiti cu copiii in pat si nu mai vor ei.
As vrea cu mesajul asta sa va incurajez sa nu va mai faceti atatea probleme ca bebe vrea cu mami si cu tati in pat, sau ca vrea tinut de mana, pt ca este o nevoie normala la varsta asta, este mai mult, un drept al lui. Ar fi ca si cum in unele nopti ati vrea sa fiti tinute in brate, si sotul v-ar zice ca locul vostru este pe partea voastra de pat.
Nu mi-as lasa nici unul dintre copii sa planga ca vor cu mine, de ce i-am mai dorit? Ma indoiesc ca Luana se va invata cu noi si va refuza sa mai doarma in patutul ei, dar imi asum acest risc. Si daca va refuza sa doarma in patutul ei, care va fi problema de fapt? ca doar sunt mama, si puii de animale dorm langa mamele lor pana devin independenti. Numai in rasa umana puii sunt separati de mame. De ce? Cine a impus regulile astea, si de ce?
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
aris26 spune:
ei, nuuu...nici vorba de mers in toata regula...ca doar nu e fat-frumos
dar are avantajul ca merge in patru labe cu o viteza ametitoare. pleaca in picioare face ceva pashi-cade in fund- o ia in 4 labe- ajunge la un alt punct-se ridica- face cativa pashi-cade in fund....si asa mai departe, deci probabil cam ce face si Mario la capitolul mers in picioare. recordul a fost ca a parcurs 4metri in picioare, a facut pauze si-a recapatat echilibrul si uite asa a ajuns la recordul asta de distanta. dar in general pt el mersul asta in picioare e haios dar nu f practic.
am vazut ca ies moatzele le alea, le-a scos dumnelui in 2 timpi si 3 mishcari. am stat cu ochii pe el, maine cred ca le dau cu superglue ca sa stau ;inishtita
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 aris,dar vitamina merge in picioare "de-adevaratelea" sau inca se mai dezechilibreaza? avem si ni ceva asemanator,o mingiuta...app daca este ca a noastra adica o mingie cu nist4 mototoaie,vezi k alea ies si le poate inghiti,doamne fereste. revin bb ![]() MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |

25 martie 2009
Floric spune:
Fetele am fost la aerobic, prima sedinta.
Dupa o pauza de aproape 2 ani, ma simt bine. Insa...instructorul e cam molcom. Pt ce imi trebuie mie e perfect dar la un moment dat voi dori ceva "mai tare si mai mult"Bine ca daca nu imi convine pot opta pt fitness
, dar deoacamdata stau la sala.
Mai, fetelor, cat de greu pot iesi dintii de sus? Sau mai bine zis, de unde vin, din creier??? Ma dispera pe mine dar pe bietul Rares. Unul din cei din fata i-a iesit bine, e crescut in limite normale, celalalt creste parca sta. Dar si cand creste
vai de sufletul lui...aseara ii daduse un pic de sange pe langa dinte. Va dati seama ce e pe sufletul lui. Au inceput sa ii mai apara sus si cel din fata pace sa iasa.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Adela spune "tete" la kestiile cu butoane. Cel mai frecvent acestea sunt telefonul si telecomanda, dar cel mai fascinant "tete" pe care l-a vazut a fost... pianul! Masina de spalat nu prezinta interes, ca e cu incarcare verticala, nu se vede ce se intampla acolo. |
Am uitat sa zic ca am admirat frumoasa cu ochii ca murele, la un shopping de calitate
!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Pisik ma bucur ca ti-au trecut piticii. Si eu am avut pitici azi, da' din cauza relatiei cu sotul. Dar in cele 30 min dormite dimineata de pitic am baut un ceai impreuna si ne-am impacat (pediatra, socri etc.) |
Multi
si pt tine sa treaca nervii
!!Mami lui
aris26 spune:
olga- am reusit, de doua zile nu il mai las sa doarma la 6 ci il duc la baie cand incepe sa dea semne de somn, ne jucam in cada o ora(mai precis el se joaca cu nervii mei pt ca a facut o obsesie sa scoata dopul la cada si ma provoaca la greu...cred ca e singura chestie la care nu functioneaza "nu!") apoi il aduc jos si in functie de cat de mult am reushit sa aman baia adoarme dupa ce mananca sau se mai joaca un pic si atunci imi trebuie nervi sa il conving ca joaca s-a terminat si ca de abia maine ne mai jucam. mai incearca si tu poate poate
ayla - ma bucur ca ai reushit sa iti invingi frica. asa-i ca-i bine sa simti respiratia calda pe fatza ta? oooohhhh....
e clar ca eu nu o sa renunt prea curand la dormitul asta in 3, mai ales ca avem un paaat..sa ne ajunga si in plus de asta piticul meu are bunul simtz sa doarma la el in pat de la 9 la 12, deci nu interfereaza cu viata noastra intima
25 martie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m [ PS. "ochiu' vanat" available la semnatura. http://www.lucamic.blogspot.com/ |

frumosu' ochiosu' sa-i treaca machiajul
!!
ce ochi superbi are 
Mami lui
Ayla21 spune:
poze Are mama o fetita...deghizata
si
neastamparata..care umbla peste tot-video.
Pisik, te rog, imi dai nr tau de mobil pe PM?
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
aris26 spune:
pisik - ma bucur ca te-a scuturat Ana
floric - felicitari pt aerobic. uhuuuu ce vremuri frumoase erau alea cand imi dadeam duhul pe stepper si saltea.
cat despre dinti sa stii ca si pe noi tot aia de sus ne-au chinuit cel mai rau, mai ales incivisul lateral dreapta...nici nu vreau sa imi aduc aminte. acum e mare si iese la iveala tzantzosh la fiecare zambet![]()
petrean - felicitari! a fost greu dar a trecut. sa il pui pe sotz sa ii faca o poza maine
dyanna - hei! norocoshilor! doi dintr-o lovitura

25 martie 2009
novus spune:
Floric,
inceputul a fost greu,nu?! 
Fetelor, am avut o tentativa de a o pune pe Alexandra sa adoarma in patutul ei si
: am pus-o jos, m-am pus in ptul mare, ea in 2 timpi a fost sus cu gura pana la urechi si patrula prin pat 
Deci, am adormit-o pe rit vechi adica lipita de mine, sa-i simt respiratia (Aris
)
Olishka, felicitari pt succesul metodei la David, eu trebuie sa o mai imbunatatesc !

Mami lui

(pediatra, socri etc.)