Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

]fetelor....am un video pe care vreau sa vi-l arat si voua si nu pot sa il incarc...am facut cont pe youtube dar dureaza deja de 10 min si nu s-a uploadat...si nu vreau sa ma prinda mihai ca apoi iese mai incerc...
dar unde ati fugit toate....sa nu imi spuneti k la turcisau ,ma rog ....greci[:I

edit:multumim mihaela,pai recupereaza acum k mananca aproape non stop.

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

simplyana, ochisorul vanat.ce tristut e luca.dragul de el.
si buba lu mutzunelu.
l-am vazut si pe vladimir cum se joaca in largul lui. are si unde si vad ca nu-s restrictii la "jucarii" gen cabluri si alte de-astea.

din 10 martie 2009, mami fericita de

ghiocicacughiocei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bogdana, condoleante

Dyana, felicitari. Acu' sa te tii la muscaturi.

Mai, fiu-meu nu adoarme chiar singur-singurel. Adica trebuie mangaiat si scarpinat (optional), dar obligatoriu tre' sa ii dau un degetel macar. Adoarme tinandu-ma de mana am vrut "sa-l dezvat" (ce nu-mi place expresia asta, parca as dresa un catel), dar mi-e asa drag sa ii simt manuta aia cu pernuta pe mine

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

ce frumos
nu-l dezvata, ce vezi rau in asta? eu mi-as dori asa momente de tandrete.

ghiocicacughiocei

Mergi la inceput

moonvas,citesc la tine ca pe voi v-a rezolvat Alexis(pedi) in treaba cu putzulik...si inteleg din ce scrii tu k a venit odata si gata.asa e?sau ati facut operatiunea treptat,eventual a inceput el,si ai continuat-o tu?nu inteleg exact,asa k fi buna si zi-mi si mie cum a decurs decalotarea la voi...metoda chirurgical nu tre facuta la un spital?ii vor pune perfuzii?vaaaiii...mie mi-e groaza deja...uite chiar acum intru sa caut info despre decalotare chirurgicala,cea care ne pashte si pe noi...k si eu k si Aris tot la cutit ajung cu el.
initial am considerat aceasta metoda mult mai corecta fata de bb decat cea "manuala"...dar credk am evaluat gresit.
monica uite aici o si astept explicatia de la tine....am mai incercat sa iti dau inca cateva floricele ...dar mi-au sters ceea ce scrisesem....asta ca sa ma scoata din starea de .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

mihaelacg, merci. Era si el trist la poza, sa-l creada lumea si sa-l pupe. Si bine ca ai pus poze la semnatura, sa vada omu' mai usor ce odor de fata ai !

dyanna, inca o data felicitari (pt zimtz no2).

nikoleta, nu stiu cu youtube, ca nu l-am folosit, dar mai incearca, nu te lasa!

PS. "ochiu' vanat" available la semnatura.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

simplyana...esti mortala ce explicatii dai tu la fiecare poza si filmaare...iar Luca este...ce sa maii....

Mergi la inceput

simplyana uite ma chinui sa mai pun cateva pe picassa, dar nu ma lasa, cica e imposibil

ghiocicacughiocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

seara buna..nush cine spunea ca e curioasa de mutrita lui Andrei cand il va vedea pe tati...sunt curioasa si eu..deja stie tati ca tb sa mearga dupa el la gradi...dar asta nu e nimic..ca e de bine
Insa..a facut Andreiul meu o criza acum seara...l-a apucat plansul..ca vrea la tati..ca-i e dor de tati..abia l-am linistit...ca trebuia sa ma si abtin ca tati maine vine..

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Nikoleta..nu se pune nicio perfuzie...se face decalotarea..si acasa.Cu cat e facuta mai devreme..cu atat e mai bine..in sensul ca dc constientizeaza cat il doare dupa..face ca al meu..nu vrea sa se mai duca la Wc de teama ca-l ustura..era saracul disperat. Sfatul meu pentru mamicile care vor sa mearga la dr...e ori sa mearga la un urolog cunoscut-care lucreaza usor..si finut..-nu ca unul la care a fost vara-mea..ca atunci cand l-a tars de ea..a urlat bietul..ca nebunul..si acum arata..groaznic..zici ca e circumcis..-ori direct la chirurg..ca ala da cu spray anestezic..deci nu simte nimic cand decaloteaza.

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai merge si asa? are sculele la el?ca daca e asa mie imi convine, decat sa merg pana la iomc(deshi...imi e dor de spitalul ala, tata a lucrat acolo 15 ani). ma bucu sa aud ca e asa dragutz, mai ales ca o sa ne preia probabil din martie aprile

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Aris, nu e mai simplu sa il chemi pe Alexis acasa? Ca pe noi "la fata locului"* ne-a rezolvat. A fost si azi si mie mi se pare ca interactioneaza cu copiii mai bine decat Anca.

*(cum zice poezia: "m-am prezentat la fata locului pe data/si fata locului era umflata")

Al meu parca a baut cafea azi. De la 7 dimineata si pana acum nush daca a dormit o ora jumate, el, care de obicei baga cam 4h de somn.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput