Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ramona7575, merci, ne uitam maine pe net.

Ilinca si Olishka, felicitari pt succesele in bucatarie.

Pisik, ca bine zici, vezi ce lectie ti-a dat Ana?

petrean, ce dragalasi de gemeni ai! Si necazurile, dar si chicotelile la dublu! Si ce bine ca vine sotul maine acasa!!! Party!!! Sa ne povestesti de mutrita lui Andrei maine.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Vaaai, Bianca, exact asta e fantezia mea: Portugalia, mereu cald si bine si cea mai frumoasa limba din lume! Si eu, ca si Simplyana, urasc iarna, daca ar fi dupa mine as hiberna!!! Are rost sa va zic de cate ori am scos-o pe Sophiphi afara de pe la sfarsitul lui noiembrie pana acum? Cred ca la cum ma cunoasteti va inchipuiti
[...]
parca am mai vazut poze dar acum nu-mi amintesc...aaa, da, cu miss Brocoli la shopping, tare hoatza palarie avea...

Intru si eu in clubul celor care sufera sincer de frig! Doar ca eu as prefera Creta. Se poate?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

si noua ne place masina de spalat.
cand vede ioana cum se invart rufele, ioana strage gurita si spune "uuuu".
andrei pe la 1 an si cateva luni ii spunea a-ti-ti. ca a-ta-ta erau chestiile cu butoane (interfon, telefon). pe la 2 ani baga el rufele la masina.

Adela spune "tete" la kestiile cu butoane. Cel mai frecvent acestea sunt telefonul si telecomanda, dar cel mai fascinant "tete" pe care l-a vazut a fost... pianul!
Masina de spalat nu prezinta interes, ca e cu incarcare verticala, nu se vede ce se intampla acolo.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

petrean.....ma bucur ca de maine revine totul la normal pt voi...sper sa reusesti sa te relaxezi macar nitelush dupa toate astea....
pisik si al meu cam aceleashi simptome are...tras de urechi si jumulit zulufi din cap...ori ai lui ,ori ai mei ,dupa caz...asadar ,deci te-a invatat minte minunea,ai?
dyana super...2dintr-o lovitura... mutzu marait sa treaca...
am sa va pun o filmare pe youtube cu mario...tre sa imi fac cont si sa reusesc
eu cica mananc...dar nu am lok de mario care e in premergator....mi-a mancat el mancarea,desi abia a terminat portia lui...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

seara buna,
acum am intrat pe usa am fost la cumparat jucarii pt copil si implicit tocat tooot ce am avut la noi, noroc ca am luat putini
i-am luat o tibibomba care se invarte pe jos, sare, are lumini si muzica. nu mai stiu de copil de juma de ora..fugareshte nebunia aia prin casa. cei mai bine cheltuiti 20 de lei de pana acum
incerc sa recuperez si revin, desi probabil de abia dupa ce adorme o sa pot sa va prind din urma

dyanna si Monica - multumesc mult de incurajari. saptamana viitoare imi iau inima in dinti, cca pana vineri sunt super prinsa

olga - a mers asa de bine la un moment dat de am zis ca din inca 3 incercari e gata. dar uite ca de fapt acolo m-am blocat si nu am mai avansat de peste 3 luni deloc

simplyana - hahhahah sa stii ca exact asa fac, rad pe sub mustati cand il vad cate il taie capul ala mic al lui. acum de exemplu o chinuie pe femeia care face curat si ii fura carpele, ii ia matura..si eu ca o zapacita ma distrez pe ascuns

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aris, nu e mai simplu sa il chemi pe Alexis acasa? Ca pe noi "la fata locului"* ne-a rezolvat. A fost si azi si mie mi se pare ca interactioneaza cu copiii mai bine decat Anca.

*(cum zice poezia: "m-am prezentat la fata locului pe data/si fata locului era umflata")

Al meu parca a baut cafea azi. De la 7 dimineata si pana acum nush daca a dormit o ora jumate, el, care de obicei baga cam 4h de somn.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pisik ma bucur ca ti-au trecut piticii. Si eu am avut pitici azi, da' din cauza relatiei cu sotul. Dar in cele 30 min dormite dimineata de pitic am baut un ceai impreuna si ne-am impacat Poate tine si de PMS, dar si de acumularea de (pediatra, socri etc.)

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

aris,dar vitamina merge in picioare "de-adevaratelea" sau inca se mai dezechilibreaza?
avem si ni ceva asemanator,o mingiuta...app daca este ca a noastra adica o mingie cu nist4 mototoaie,vezi k alea ies si le poate inghiti,doamne fereste.
revin bb

Mergi la inceput

gata...bebe este acum bebe...cred k totusi e cam devreme sa trecem la un singur somn de zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

seara buna

niko, dar ce mare e mario. arata super bine,e ochios buclat si frumos. ce mai, baiat mare. nici n-ai zice ca a avut o perioada in care a fost mai "nemancacios".

din 10 martie 2009, mami fericita de

ghiocicacughiocei

Mergi la inceput