Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

fetelor,
uitati-va la antena 2, se vb.despre infectii respiratorii la copii... f.interesant

pls fa-ne si noua rezumatul (pt cele care suntem la serv)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Sau pt cele fara tv...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Amu s-a terminat emisiunea... o gasitit incepand de maine pe net , s numeste "Traieste sanatos" de pe Antena 2. F.interesanta ...
Eu tocmai am constatat ca am facut o greseala mare dandui lui Stefan Antibiotic (Ospamox) desi dr.ia prescis Augmentin pt."puti rosu in gat "... O mare greseala pe care nu o mai repet... e normal ca bb sa tuseasca dar nu administreaza antibiotic, doar antiinflamatorii.
cica se da la copil de peste 1 an, vitamina D din septembrie - aprilie
Vizionati eminiunea pe net si o sa aflati multe remedii interesante si de bagat la cap...
Pupic

Ramona - mama de bb Stefan - 8 luni

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

s-a mai spus pe forum ca la rosu in gat nu se da antibiotic .dar multi doctori prescriu

Vitamina D(vigantolette) eu i-o dau si lui Vlad care are 3 ani din sept pana in aprilie(lunile cu r)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Lui david ii este frica de unele jucarii de plusi (animale) Chiar nu ma asteptam la asa ceva.

Aris ati reusit sa ramaneti la o repriza de somn pe zi? Am incercat si eu ieri, in ideea ca o sa se culce mai devreme. A adormit pe la 10, eram super happy, dar la 10.30 era fresh Asa ca tot la 12 nopatea a adormit.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

A inceput sa scuipe, fug sa-l culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

si mutzu are "buba"; au lasat musafirii un scaun pliant rezemat de masa aseara si evident ca in clipa in care l-am pus in premergator azi dimineatza direct la el s-a dus si i s-a rasturnat in cap; a miorlait el cateva secunde pana l-am ridicat si deschis o usa de dulap ( trucul nostru de oprit plansul, cum ii deschid o usa... a si tacut si-si baga caputul si labutele la scotocit/rasturnat tot); da' am injurat de toate alea, ca evident ca e rosu si are un mic cucui; nu-l doare cand il ating, dar stiu eu ca e buba acolo; vina e clar a mea , ca doar stiu foarte bine ca mai intai trebuie sa asigur casa si dupa aia sa-i dau drumul la plimbare

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

ohoho Dyana stai linistita. Cate de astea o sa mai aiba cand o pleca singurel in picioare.
la Vlad pierdusem numarul cate cucuie avea. La 1 an si 8 luni si-a spart capul, i-a pus 2 copci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

A inceput sa scuipe, fug sa-l culc

succes!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hai ca mi-am luat papara meritata. Da acu tre'sa recunoasteti ca si voi in locul meu ati intra la banuieli, ca na, asa suntem noi mamele, mai truli

SIMPLYANA, ai dreptate cu periadele mele de tristete, am observat ca am cam o zi - doua asa pe luna (o avea legatura si cu pms, posibil) cand imi descarc toate energiile acumulate (oboseala, griji pe care probabil nu le realizez, etc) si cad un pic in butoi. Imi trece insa destul de repede si redevin simpatica

PETREAN, ma bucur pt sotul tau. Cred ca abia astepti. Multumim pt vestile despre LUCIA si ii dorim sa ajunga cu bine la Piton.
Cat de tare se joaca gemenii, e bine ca sunt 2 si se antreneaza unul pe altul

NIKO, ce haios e Mario

OLI, ce semne ai descoperit si tu la David. Si Ana scuipa, mai ales in prezenta lui tati, ca el a invatat-o si se amuza amandoi. Au si poze de ieri cand scuipa amandoi, o sa le pun diseara. La noi semnele de somn sunt tras de urechi si de par. In ultima vreme insa e f ciudatica la somn, adoarme f greu si cu strigaturi. Ne intrebam aseara ce o fi in capul ei si am ajuns la concluzia ca o voce interioara ii striga "nu te culcaaaaaa"

Am fugit la cumparaturi

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bogdana, condoleante

Dyana, felicitari. Acu' sa te tii la muscaturi.

Mai, fiu-meu nu adoarme chiar singur-singurel. Adica trebuie mangaiat si scarpinat (optional), dar obligatoriu tre' sa ii dau un degetel macar. Adoarme tinandu-ma de mana am vrut "sa-l dezvat" (ce nu-mi place expresia asta, parca as dresa un catel), dar mi-e asa drag sa ii simt manuta aia cu pernuta pe mine

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Printre picaturi tot citesc la capitolul trecut

Ce faceti ? Veniti in Grecia ?? Sper ca ati aflat , nu?!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce credeti??? se chinuia cristi sa se uite in gurita la mutzu sa vada si el dintisorul; si dupa ce-l fac eu sa rada in hohote cu o gurita maaaaare, cristi zice: bai, are 2 cand ma uit... asa era, i-a spart azi al doilea, fara sa-l simtim, fara nervi, maraiala, febra

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou fetele !!

Am ajuns la zi cu cititul si sper sa nu uit ce aveam de zis :

M_monique, si pt tine! am vazut pozele cu Andrei mic

Niko, am admirat si pe Mario frumuselul!!

Mihaela_cq, am admirat si pe frumoasa cu ochi albastri

Pisik, o pt tine si sa-ti treaca gandurile negre !!

Dyanna, felicitari pt zimtisor !!

Revin, ca sunt solicitata

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput