Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monnvas, n-o sa iti explic ce e cu AP-ul pt ca ma tem ca nu ma pricep destul de bine la asta. Eu am cautat postarile userului gazzela, care a fost cum,va prima pe aici care a promovat chestia asta; site-ul ala de pe care era articolul e interesant, dar la fel, nu mi se pare ca ar explica f bine principiile de baza, mai degraba mi se pare ca intra in detalii "tehnice".

Cit despre cum ne vom pricepe noi, astea "traumatizatele" (nu stiu daca ghilimelele isi au sau nu locul, unii sustin ca ceea ce au facut parintii nostri cu noi este tot o forma de abuz, mie termenul mi se pare cam dur) sa ne crestem mai bine copiii...eu cred ca moderatia e cheia. Si nu cred ca exceptiile marcheaza pe viata. Da, probabil ca o sa scapam si noi din cind in cind unele din sintagmele incriminate acolo; mai important mi se pare sa nu facem o regula din asta. Nu sintem nici una o sursa infinita de rabdare, dar important e sa invatam sa ne gestionam nervii si frustrarile inerente. Din nou, ma opresc aici...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am citit ce ati mai scris aseara si am o stareeee
mai ales ce a scris ayla m-a emotionat tare de acum imi vine sa plec acasa si sa-mi iau micsunica in brate, sa-mi bag nasul la gatutul ei si sa o respir toata

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

m_monique e vb de scutecele babylove de la dm.

incearca-le si vezi daca ti se par ok, degeaba zicem noi ca sunt bune ca poate nu se potrivesc cu pielea oricarui copil.

costa 54 ron o cutie cu 84 buc (nr 4, 7-18 kg).

dm gasesti in auchan militari si parca in vitantis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ghioceilor sarbatoriti azi
Ana Bianca
Sorina Maria
Bianca Ioana si Bogdan Andrei
pt mamici

si LA MULTI ANI pt ginerele meu.

CLAUDIU
sa fii sanatos si sa cresti frumos.
si pt tine ayla un buchet imens de
sa-l pe clau din partea mariei.

din 10 martie 2009, mami fericita de

ghiocicacughiocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Claudiu , multi pupi pentru mami Monica

Ana Bianca,bebe de Pisik06
Sorina Maria,bebe de Cocufan

va multumesc tuturor care v-ati gandit la puii mei azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

m_monique e vb de scutecele babylove de la dm.

incearca-le si vezi daca ti se par ok, degeaba zicem noi ca sunt bune ca poate nu se potrivesc cu pielea oricarui copil.

costa 54 ron o cutie cu 84 buc (nr 4, 7-18 kg).

dm gasesti in auchan militari si parca in vitantis

merci de info.
poate ajung intr-o zi la auchan militari.
ma tenteaza sa incerc, ca pretul e bun. iar marfa e tot aia care se pune si in pampers sau huggies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutare!
Am citit din urma, sunt la curent, am vazut pozele. Am pus si eu poze noi.
Vroiam sa va spun, ca noi de cateva zile dormim impreuna, in cateva nopti am dormit cu amandoi copiii in pat, in situatia in care, la noi, fiecare are camera lui. Si a fost super minunat. Am dormit foarte putin pana acum cu Luana in pat, nu pt ca imi era teama ca se invata, ci pt ca-mi era teama ca ma intorc pe ea, ca ar putea cadea sub pernele mele, si sa se sufoce. Ea doarme in patutul ei de obicei, si ziua si noaptea, doar in sacul de dormit, tocmai pt ca facusesm obsesie de teama riscului de moarte subita. Dar e ceva super sa doarma langa mine, sa o pot simti langa mine, sa o pot mirosi cat vreau eu.
Iar, ca mama de baiat mare, care maine implineste 5 ani, va pot spune, ca vine o vreme cand copilul creste si devine independent emotional, si veti mai vrea sa-l pupati la nesfarsit si nu mai sta, veti dori sa mai dormiti cu copiii in pat si nu mai vor ei.
As vrea cu mesajul asta sa va incurajez sa nu va mai faceti atatea probleme ca bebe vrea cu mami si cu tati in pat, sau ca vrea tinut de mana, pt ca este o nevoie normala la varsta asta, este mai mult, un drept al lui. Ar fi ca si cum in unele nopti ati vrea sa fiti tinute in brate, si sotul v-ar zice ca locul vostru este pe partea voastra de pat.
Nu mi-as lasa nici unul dintre copii sa planga ca vor cu mine, de ce i-am mai dorit? Ma indoiesc ca Luana se va invata cu noi si va refuza sa mai doarma in patutul ei, dar imi asum acest risc. Si daca va refuza sa doarma in patutul ei, care va fi problema de fapt? ca doar sunt mama, si puii de animale dorm langa mamele lor pana devin independenti. Numai in rasa umana puii sunt separati de mame. De ce? Cine a impus regulile astea, si de ce?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Noi de cand dormim in pat cu Lena suntem mult mai fericiti. Toti!
Lena doarme foarte linistita, are nopti in care nu se trezeste iar atunci cand o face adoarme imediat la loc daca ma simte langa ea. Cateodata nici nu suge. O magai si ea adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Neata! Ce faceti, mamici si pitici? V-am citit zilnic, normal, dar nu reusesc nicicum sa mai scriu cate ceva.
Noi tot fara dintisori, felicitari Mutzu pentru cei 2!!
Cred ca am ramas ultimii mohicani de data asta
LA MULTI ANI!!
Ana Bianca
Sorina Maria
Bianca Ioana si Bogdan Andrei
LA MULTI ANI!
CLAUDIU

Aris, de unde ati luat minunea aia de tiribomba? ca sunt sigura ca si la Razvan i-ar placea!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Claudiu , multi pupi pentru mami Monica

Ana Bianca,bebe de Pisik06
Sorina Maria,bebe de Cocufan
Bianca Ioana si Bogdan Andrei bebelusi de Iuca

muuuulti muuulti pupici sarbatoritilor si mamicilor bine-nteles

si din partea noastra

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

aditapop nici noi nu avem dintzisori
dyana si mutzu felicitari pt cei 2 zimtisori

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput