Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ayla- m-am delectat cu pozisoarele postate - tare mai este scumpica Luana

si am admirat-o si pe ana cuibrita in brate la tati - de frumos stuchesc ei amandoi

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pentru doritori www.hainedecopii.ro/style/default/images/masuri.pdf" target="_blank">MASURA PICIOR

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ayla - pai ea se catzara frumos si calculat. al meu se urca pe orice ca pe scara, incearca sa se suie singur in triciclta, se catzara pe tarc din exterior spre interior, se urca pe orice scaun sau masa, dar nu cu fundul ci cu burta....etc... si imi e frica sa nu cada fix in cap

In stadiul asta de catzarare haotica cu risc de cazut in cap suntem si noi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_05
Vreau sa va intreb referitor la mancare, de fapt la fasole, voi ce fel de fasole gatiti pt bebe? Congelata sau din borcan? As vrea sa ii dau si eu niste fasole si nu stiu care e mai buna

Eu am folosit din paketele pe care le-am pus eu la congelat, de provenienta sigura. Cand s-or termina... as merge tot pe fasole congelata, nu pe cea din borcan, ca in borcan sigur pun tot felul de conservanti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani Sorina Maria ,Ana Bianca ,Bianca Ioana, Bogdan Andrei

La multi ani Claudiu
buna
Of eu nu stiu ce sa mai cred de bubitele astea cu care ne confruntam,2 zile nu i-am mai dat branzica si nici iaurt si au inceput sa dispara.Aseara i-am dat un iaurtel simplu si astazi dimineata au reaparut la loc .Parte buna e ca acum dau semne de retragere nu mai sunt asa vizibile ca astazi dimineata.Nici nu stiu cum sa fac,sa nu-i mai dau lactate de loc?.As fi mers astazi pana la pediatra noastra dar nu am carnet si e o vreme urata afara,ninge si e frig. In rest incepem sa mergem pe picioruse tot mai bine

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!
Ana Bianca
Sorina Maria
Bianca Ioana si Bogdan Andrei

LA MULTI ANI!
CLAUDIU

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Cred ca am ramas ultimii mohicani de data asta
[...]
Aris, de unde ati luat minunea aia de tiribomba? ca sunt sigura ca si la Razvan i-ar placea!

Si noi tot shtirboc suntem!

Da, da! Si noi vrem tiribomba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

millie vb cu pediatra la telefon si spune-i de problema.
andrei a avut la inceput alergie la albus de ou, si dupa tratament cu zyrtec i-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Sorina Maria, bebe de Cocufan
Ana Bianca, bebe de Pisik06
Bianca Ioana si Bogdan Andrei, bebelusi de Iuca

Clau, fratior de Luana

OlgaTarziu

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

denisa - sper ca trece repede perioada asta, ca stau cam cu sufletul la gura cand il vad. poate incep si ai nostri sa se aseze frumos pe scaun ca Luana

millie - vaaai...ce frumos merge ea in cercuri
oare o sa-l vad si pe al meu peste o luna asa calm si calculat, sau tot repezit o sa fie?

aditza - e luat din mall. avea un om mai multe jucarii agitate pe jos dar piticul a ale-o pe asta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

denisa - in mall-ul din cotroceni la etj 1 in zona de bazar, langa trenuletul de jucarie. 20 de lei cu baterii incluse(dar bateriile au decedat deja azi dimineata). trebuie sa ii iau unele mai bune

25 martie 2009

Mergi la inceput