Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*
Raspunsuri - Pagina 21
Gianina34 spune:
ayla- m-am delectat cu pozisoarele postate - tare mai este scumpica Luana
si am admirat-o si pe ana cuibrita in brate la tati - de frumos stuchesc ei amandoi![]()
![]()
![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Floric spune:
Pentru doritori www.hainedecopii.ro/style/default/images/masuri.pdf" target="_blank">MASURA PICIOR
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 ayla - pai ea se catzara frumos si calculat. al meu se urca pe orice ca pe scara, incearca sa se suie singur in triciclta, se catzara pe tarc din exterior spre interior, se urca pe orice scaun sau masa, dar nu cu fundul ci cu burta....etc... si imi e frica sa nu cada fix in cap |
In stadiul asta de catzarare haotica cu risc de cazut in cap suntem si noi...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cami_05 Vreau sa va intreb referitor la mancare, de fapt la fasole, voi ce fel de fasole gatiti pt bebe? Congelata sau din borcan? As vrea sa ii dau si eu niste fasole si nu stiu care e mai buna ![]() |
Eu am folosit din paketele pe care le-am pus eu la congelat, de provenienta sigura.
Denisa-Madalina
fericita de
millie spune:
La multi ani Sorina Maria ,Ana Bianca ,Bianca Ioana, Bogdan Andrei 

Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
denisamada spune:
LA MULTI ANI!
Ana Bianca
Sorina Maria
Bianca Ioana si Bogdan Andrei 
LA MULTI ANI!
CLAUDIU
| citat din mesajul lui aditapop Cred ca am ramas ultimii mohicani de data asta [...] Aris, de unde ati luat minunea aia de tiribomba? ca sunt sigura ca si la Razvan i-ar placea! ![]() |
Si noi tot shtirboc suntem!
Da, da! Si noi vrem tiribomba!

Denisa-Madalina
fericita de
m_monique spune:
millie vb cu pediatra la telefon si spune-i de problema.
andrei a avut la inceput alergie la albus de ou, si dupa tratament cu zyrtec i-a trecut.
simplyana_m spune:
Sorina Maria, bebe de Cocufan
Ana Bianca, bebe de Pisik06
Bianca Ioana si Bogdan Andrei, bebelusi de Iuca
Clau, fratior de Luana
OlgaTarziu
http://www.lucamic.blogspot.com/
aris26 spune:
denisa - sper ca trece repede perioada asta, ca stau cam cu sufletul la gura cand il vad. poate incep si ai nostri sa se aseze frumos pe scaun ca Luana
millie - vaaai...ce frumos merge ea in cercuri
oare o sa-l vad si pe al meu peste o luna asa calm si calculat, sau tot repezit o sa fie?
aditza - e luat din mall. avea un om mai multe jucarii agitate pe jos dar piticul a ale-o pe asta
25 martie 2009
aris26 spune:
denisa - in mall-ul din cotroceni la etj 1 in zona de bazar, langa trenuletul de jucarie
. 20 de lei cu baterii incluse(dar bateriile au decedat deja azi dimineata). trebuie sa ii iau unele mai bune
25 martie 2009