Puiuti de Randunici 2008 !! (357)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Multumesc pentru urari fetelor si sa stiti ca tin mult de tot la voi!Acum va invit sa serviti
FETELORRRR AZI AM IMPLINIT 4O DE ANI!Mai ce mai trece timpul!Repede mai trece!Am facut pregatiri si acum astept sa vina musafirii.In familie dragele mele sarbatoresc ziua de nastere.Fug la treaba si va pup de mii de ori!
ZozeNu a fost sa fie acum si va fi altadata!Linisteste-te si nu mai fi suparata scumpa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ariel, la mine acum se doarme de...pranz. Eu m-am resemnat/obisnuit, sper sa fie doar o perioada care va trece...la un moment dat. Eu nu mai caut nicio explicatie, de nicio natura. Thea doarme in pat cu mine, deci este exclus sa se trezeasca noaptea de dorul meu. Foame nu-i e, dinti...sincer, n-as mai da vina pe ei, ca nu mai cred nici in varianta asta (desi inca nu are niciun canin). Sunt mai ceva ca in sesiune, la ora 12, uneori 1, citim sau facem injectii sau ne jucam cu "tusa cule"= trusa de scule=trusa de unghii). Dar, daca gasesti leacul noptilor linistie, sa mi-l dai si mie, te rooooog!

Luny, sunteti frumosi la zapada, mah! Ce mai mananca Mateiul, ca noi suntem in aceeasi categorie de mofturosi, poate imi mai vin idei? P.S. Si inca ceva: tot pe la 11 kile si noi...

Mimo, , tufata, nu de varsta mi-e teama mie pt un bebe...poate n-am formulat cum trebuie. Mai toate/toti prietenii mei sunt imprastiati prin tari straine (SUA, Danemarca, Germania, Franta) cam stiu care-i mentalitatea acolo cu privire la bb si mama, n-au niciun stres cu varsta. Sunt altele, ar fi mult de explicat si nu ma pierd in discutii de astea inutile pt ca, cine stie, dc chiar ar fi sa fie sa raman insarcinata, as face copilul. Am zis doar ca o sa-mi iau masuri de siguranta extra, dar acum nici nu-i nevoie, ca nu poti ramane gravi cu un sex virtual, nu? Zic si eu, sau s-o putea?.

Nico, mai trebuie sa tin pumnii sa rezolvi pb sau gata?

Olgu, sper sa gasesti mesajul cu povestea de ieri, eu chiar sunt curioasa. Intre mine si sora-mea sunt 5 ani, intre mine si frate-miu, 7 ani diferenta, e ceva. Adica generatii diferite, muzici diferite, teluri diferite etc. Dar acum ne leaga copiii, locurile de munca, si...ratele la banca.

Clau, Kya, sunteti dragute, dar eu sunt cam trista cu Thea...Ea e un copil f sensibil, sufera f f f mult de dorul lui Costin si simt ca s-a maturizat mai mult decat ar fi trebuit in ultima vreme. Cu faza asta, am senzatia ca am gresit cu decizia noastra de plecare, as spune multe despre gandurile mele din ultima vreme, dar sunt triste, de aia poate nici n-am mai scris pe crenguta, de aia poate nu mi-am mai facut timp de asta. Ma tem mult pt cum va suporta schimbarile, pt cum va reactiona acolo, pt multe...Poate ca am gresit...sau poate nu, oricum acum nu mai conteaza si trebuie sa mergem inainte. Dar ma simt vinovata. Ma opresc,gata!

Ramo, ce mare s-a facut Andru si ce draguta esti!! Abia in pozele de la sarbatori te-am vazut si eu, sunteti niste fete frumoase-tu si sora.

Cleme, cumintica foc Diana pe saniuta!

Simo, Vali, Ursu, emotii, ceva? Eu, la nici 38 de saptamani, o aveam pe Theutza in brate!

Bubu, sa-ti fie de bine moful (asa zice Thea). Am ratat filmele cu baietii tai, o sa le caut musai.

Naty, zici tu ca 12 kg e putin? Thea are 11 si un pic, eu nici n-o mai cantaresc, ca mi se pare ca arata bine, totusi. Probabil ca Iulia e mai lunganca.

Gecko, am murit si eu de invidie pe bulinele tale (si pe bulinitza) si pe Cel-mai-frumos, cum, dar mai ales CAT mananca!!! Si ce frumos!!!

Mihutz, si Thea prinde de la tv, de la desene, multe chestii. Sau de la melodiile preferate, de unde a invatat cuvinte in engleza, fara sa insist eu. pt Andra, sa vezi tu ce repede va invata si engleza!

Ma duc sa-mi preg. examenul pt sesiune, din seara asta. Cred ca dau la "Cum iubeste mami puiul", "Cartea junglei", "Miffy" si...multe altele.:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

LA MULTI ANI, MAIA!!

Citat:
citat din mesajul lui luny
[eu nu am avut chef..sa-mi misc marele dos

se zice "Marele Alb" N-ai rupt sania copilului?

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

A zis cineva ceva de ciocolatelele alea slabanoage cu menta??

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Zoze de la mine o amandina proaspata-tocmai mi-a adus al meu o duzina!

Voi aveti ceva cu mine? Ca sint la cura de slabireeeee!!!!

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
mi-am luat de la triumph un sutien si un slip mov , dementiale

Ia uite unde era flacara violet... Buey, tu vrei sa-l "influentezi" pe Cata, spune drept

Flacaricooooo!!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Zoze

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Sa nu uit, dupa ce v-am vazut filmuletele m-au cuprins frustrarile: Bestione mananca singur intr-un mare fel,

si pe mine la fel Iar acasa am pus in practica. Doar ca am fost tuta rau - i-am dat sa manance supa Si a papat draga de ea, cu servetelul in mana, caci dupa fiecare lingura trebuia sa se stearga temeinic pe picioare Am murit de ras, si ma gandeam "unde e Gecko sa ma vada

DAR: a mancat tot!!!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Sa va mai povestesc cate ceva despre Thea apoi inchid, ca am teme de facut. De o saptamana vrea sa umble prin casa incaltata cu cizmele de cauciuc, iar eu sa-i zic "Motanul incaltat", "Ti-e foame, motanule?", "Unde e motanul meu"? etc. Cu greu reusesc sa o descalt. Mai totul a devenit "face Thea, citeste Thea, mananca Thea"...Cum citeste...Isi cara tot mormanul de carti in pat si incepe "Miiiifyyyy"..."Mifyy, casa, tata, mama, Miffy, Miffy, Miffy, gataaaaaaaaaa, bavooooo, Thea!". Alta: "Cum iubeste mami puiul" adica "Mami puiul". "Cipele= cifrele, unu, doi, puiul, mami, pala puma, mami, puiul, gataaaaaa!!! Bavoooo, Thea!" etc. Cartea cu engleza, despre care va povesteam eu mai demult, se numeste cartea "pink". De acolo m-a pus sa-i citesc alfabetul de zeci de ori, cu degetul pe fiecare litera- musai- incat acum stie care-i "m" si care-i "q", pe "q" il iubeste... Face declaratii de dragoste incepand cu mine pana la...sapun, de pilda. "Iubetze Thea penaaaaa= iubeste Thea perna". Thea mai "iubetze" pilota, cartea, chiar si televizorul. In sensul ca le ia in brate. Tv-ul nici nu-l poate cuprinde, dar asta nu inseamna ca iubirea nu-i oarba si nu conteaza marimea si...compozitia.:))) De cateva seri este gaina si face oua. In special face oua "mof=mov", dar si rosii si portocalii. Totul culmineaza cu oul...Kinder. De alea face mai multe si eu trebuie sa le cumpar si sa le mananc. De vreo 2 zile a descoperit cuvantul (si pozitia) "inbels= invers" si ce credeti, toate trebuie sa stea "imbels", mai ales Thea, "imbels" la masa, in pat, pe tobogan sau pe masinuta...Bine ca inca nu vrea si hainele "imbels" ca am pus-o. Si tot asa... Mai am multe de povestit, dar gata cu timpul. Alta data...

Paaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Alice, GATA!! Ca se-ntepeneste dosarul!! (Joi inca o tura de pumni si... m-ati aranjat!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu am mai zis-o de mult, dar eu sunt fan Thea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

in seara asta: "maaaai! ulsu' panda patutzu' meu!", "pena matatzi loshi" Cu greeeeu mi-am dat seama ce vrea, mai ales fraza nr. 2

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

MAIA,La Multi Ani Fericiti!!!

Alice,ai o fetita super-inteligenta.Doamne cate stie.Sunt sigura ca Thea se va acomoda perfect acolo unde veti merge,mai ales ca va fi cu amandoi parintii.
eu il ratasem pe Patrick la masa,si acum am vizionat ce frumos papa el cu lingurita si furculita:pai daca mami face cea mai buna omleta cum sa nu pape baiatul????
Mufarinul la zapada e fenomenal.Si Sam azi a fost cu bobul lui David ,caruia el ii zice Baca,adica barca-de unde pana unde,nu stiu
Ariel,noi pe David l-am inscris la scoala prin mai,ca el a avut de dat inainte si testul la muzica.Cred ca e prea devreme de acum,dar cine stie cum e la Capitala
Ce scumpa e si Diana la zapada
Kya, pt Sanziana care a papat singurica supica.

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput