Puiuti de Randunici 2008 !! (357)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

in seara asta: "maaaai! ulsu' panda patutzu' meu!", "pena matatzi loshi" Cu greeeeu mi-am dat seama ce vrea, mai ales fraza nr. 2

oare il vrea pe ursul panda la el in patut? si perna de matase rosie?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Alice,DA mare cat casa-am emotii garla drept pt care nu mi-am facut bagajul-ca am senzatia ca daca e gata,tb sa ma duc sa nasc!Am atatea ganduri in cap ca..mai bine nu va stresez

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Alice,DA mare cat casa-am emotii garla drept pt care nu mi-am facut bagajul-ca am senzatia ca daca e gata,tb sa ma duc sa nasc!Am atatea ganduri in cap ca..mai bine nu va stresez

la fel gandeam si eu la 35 de sapt cand mi-a zis dr ca am colul deshis si ca nasc prematur . ca daca pun si trusa de epidurala in bagaj si trag fermoarul, gata, s-a zis cu mine, nasc. drept care am pus-o undeva la indemana, nu am tras fermoarul si nu am nascut . cu toate ca am avut tzspe mii de travalii false, teo a fost cumintel (cred ca sg data ) si a venit cand i-am zis eu ca e gata.
nu ne stresezi, spune-ne ce simti si ce gandesti. nu de asta suntem noi aici? ne ascultam, ne mangaiem, ne luam de par , ne pupam, ne luam in brate. hai, da drumu' la ofuri

alice, tare dulcica thea. pai d-asta stie atatea! ca face ore suplimentare! si teo la fel . acum canta "male...pibaie, atatou, batouuuu' ". aaaaa, cine ghiceste?
la noi teo "ubeste muca si aiel", atat! nimic mai mult. ba daaaa, pe "matzitzi", pe care mi-o da in grija numai mie cand nu face nani, caci acolo, a lui e. o molfaie pana e aproape adormit, apoi o scoate si o pune sub perna. dimineata se prezinta cu ea la mine si imi zice ca:"gata, matzitzi, nani acum!"
nu te mai necaji, ca thea se va adapta foarte repede si usor. la ei e ok, la noi, astia mari e mai greu. cred ca te incearca grijile legate de plecare, de "nou absolut", de luat de la cap...dar va fi bine. o sa vezi, peste 1-2 ani, ca deja vei fi uitat grijile care nu te lasa acum. "acasa" este acolo unde ti-e sufletul curat si impacat
tare as vrea si eu un branci ca sa gasesc pe "acasa", din pacate nu simt ca este aici, dar nici nu am habar unde ar fi...

simo, iar...habar n-am cum e cu inscrierea asta. din auzite stiu ca oficial se face prin iunie parca, dar atunci deja e doar faza de dosare. "discutiile" cu directoarea, invatatoarea, secretara si cine o mai fi, cica din ianuarie-februarie. eu clar nu pot sa particip la astfel de "discutii"...i-am zis lui marcel sa se duca el sa "discute", caci eu nici nu stiu si nici nu vreau sa stiu, eu daca ma duc, ma duc ca si pana acum, cu un zambet si un multumesc. nu pot si nici nu voi putea vreodata sa "discut"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:
citat din mesajul lui misha71

in seara asta: "maaaai! ulsu' panda patutzu' meu!", "pena matatzi loshi" Cu greeeeu mi-am dat seama ce vrea, mai ales fraza nr. 2

BINGO!

arielo ai primit maica comanda?

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Citat:

BINGO!

arielo ai primit maica comanda?

1. ai vazut cine stie limbi straine? ma angajez translator de bebeliceasca
2. am trimis-o de ieri, maica . ti-am lasat si un off (line), dar am noua versiune de mess, asa ca probabil ca e undeva, in neant mesajul meu. e la noroc, unele ajung, altele ba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pt astia cu netul, ca nu a mers
bubu, kya ati facut cubuletele(tosca), eu nu stiam cum ii zice si am pus reteta 'cubulete delicioase', cum au iesit?aruncati si la mine, plssss!!
noi am facut asta http://www.bucataras.ro/retete/1157/baigli-cu-nuca-si-mac.html, tre sa se raceasca nitel sa o gustam..
mimo cat am vrut sa intram la Athena sa vedem cum e, de curiozitate, si n-am facut-o!! vreau pozeee!!
mimo, cleme, alice, simo ca ne-ati vizionat:)
despre mancare de Mufa, Alice, am de zis: la pranz reusim sa-i dam cam ce avem si noi, dimieata l-am cam dat pe soldatei cu pateu de casa/branza/cascaval, cu castravete sau ardei capia, sau fidea cu braza si miere, sau orez cu lapte, dupa caz fructe daca papa soldatei..iar seara, banana,cereale, iaurt, mamaliga cu branza si smantana, mai subtirel asa, ca papa pranzul cam dupa amiaza si nu mai intra mare lucru..in general la pranz are ciorsa sau ceva carnita cu legume la cuptor, sau cu paste/cuscus, sau doar fasiute de carne goala, le papa separat, apoi painea si/sau legumele, inventez zilnic, de ametesc eu acum gandindu-ma ce sa-ti povestesc, dar tot alergat, pacalit, aburit, vai de mine, tine si o ora jumate o masa..daca vrei iti mai scriu pe mess..a, dar cred ca i-au facut bine vitaminele alea InfantFormula, are o saptamana jumate de cand papa binisor, nu-s maxim fericita, ci multumita, intelegi tu!
mishaaadeci cineva a observat ca stateam in echilibru sa nu cada sania cu mine!nu s0a rupt, fata, ca m-am pozat si am coborat rpd!
blanka misto pozele, ce de zapadaaa!!ati avut ghinion cu vremea in Apuseni, altfel ar fi fost superb!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

seara buna!

multumim celor care s-au uitat pe pozele noastre!

sa continui povestile
am terminat cu vacantele acum incep cu doctorii
de cand a inceput acest an am fost deja la 3 mormantari printre
care la un prieten drag care a murit cica de virusul asta nenorocit
noi credem ca a murit cu zile
dupa 1 saptamana de tone de antibiotice i-au trimis numai sangele
la analiza
nici acum nu realizez ca nu mai e printre noi
are un baietel cu 2 saptamani mai mic ca si Eric

lui tatal meu i-au pus proteza la genunchi

si lui Eric i-am facut scintigrafia la rinichi
dragul de el nici nu a plans cand i-au pus branula(mi-a fost
groaza,Naty stie )
tasu i-a spus ca o sa ii puna tanti un robinet pe mana si ca acolo
o sa bea apa
cand a iesit din cabinet arata la toata lumea ce manusa are el
rezultatul nu e imbucurator
rinichiul bolnav functioneaza 39 la suta si celalat 61 la suta
normal ar fi 50 cu 50
asa ca dreptul e suprasolicitat
trebuie sa sunam la Cluj sa il ducem la circumcizie
sper ca scapam odata de antibiotice

trebuie sa citesc din urma ca nu stiu nimic ce s-a mai petrecut pe crenguta
nu imi face cineva un rezumat?

Ralu tu crezi ca noi nu am transpirat pana ieseam pe usa cu
cei 2?
si chilotii erau uzi pe noi dar cu un pic de organizare si ajutor(se
implica si husbandul 100 la suta in vacante) se pot realiza multe

va pupez

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut Diana pe sanie, ce cuminte sta!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput