Puiuti de Randunici 2008 !! (357)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am deraiat rau:
Stela, la 2 Mai santierul ala n-are nicio treaba.Sa nu-ti imaginezi acum ca suna sirena la 6 dimineata, a murit Nea Nicu
Se vad niste macarale care rad in soare argintii , dar doar in stanga. In dreapta poti sa te uiti linistita Plaja e lataaaa, si cu nisip bun....dar in capatul ala, spre santier. Am eu poze si-ti arat, acolo punea Dudeelle nisip la tomberon Sunt si umbrele de paie gratis...e ok. Dar sunt case chiar acolo unde-ti spun, care dau chiar pe plaja asta lata.Din pacate n-am o recomandare, nu stiu. Dinamo e taman in capatul celalalt. Oricum, daca mergeti cu masina, e ok oriunde si mergeti la plaja cu masina. Scump nu e , clar.Nici la Dinamo, niciunde. Nu stiu ce sa mai zic...mai intraba-ma tu.
Kya eu azi am vorbit de munte toata ziua ...mai mai ca-mi vine sa ma bucur! Auzi, daca o sa ne placa in vacanta impreuna asa-i ca pe urma mai mergem impreuna si-n Hawaii?
Clau nu era un repros ca vezi viata in roz. Nu stiu cum va organizati voi de le puteti face pe toate..si shoping, si party, si cafenele, si servici, si parc, si family time...nu stiu
Raluca nu esti singura mama, si eu simt la fel ca tine in legatura cu iesitul cu copiii...pana ii imbrac, pana plecam, pana venim, pana urcam, pana pana....mai bine lipsa. Dar cu intelepciunea varstei iti spun ca defectul e la noi , am rasfatat fetele prea tare si ne agitam prea mult in avans

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Asaaa, Ariel la rand Maselele alea nu apar musai dupa doi ani, Dudu le are deja, deci Baga rezerva de de toate sa ai in casa, ca vin
Teo are deja votul meu de incredere, atat cat pot si eu.Sa nu uitam cum eram noi la varsta aia, ce cuceream lumea cu un cutit de lemn E normal sa-i stau in spate, sa-i suflu in ceafa ...INCA! Pentru ca n-ar fi normala sa nu-i treaca prin minte traznai si tine minte de la mine ca acusi "creste Alex" :fetele-s capre! ele instiga, intarata, intetesc focul! Si pe urma tot ele sufera! Nu ca as putea face ceva concret, dar simt ca e de datoria mea SA MA AGIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Zoze, Kitzy
Luny ce atent e Muffy la pooii. La noi se numesc mbeeeiiii cu accent lung pe eee. Dianei ii place zapada dar de la distanta, nu suporta sa o atinga prea mult c-o enerveaza. E simandicoasa rau fata...
Beyy eu cand va aud cu mare, Grecia, Croatia si altele ma apuca depresia.
Cam asa stau la zapada, sa nu-mi sara smaltul:
http://community.webshots.com/album/576383046KDudzT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
mi-am luat de la triumph un sutien si un slip mov , dementiale

Ia uite unde era flacara violet... Buey, tu vrei sa-l "influentezi" pe Cata, spune drept

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Corect, eu cu mov nu mai scriu , nu ma mai joc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Zoze, Kitzy
Dianei ii place zapada dar de la distanta, nu suporta sa o atinga prea mult c-o enerveaza. E simandicoasa rau fata...
Beyy eu cand va aud cu mare, Grecia, Croatia si altele ma apuca depresia.
mami de diana andreea - 18 martie '08

Cleme stai linistita si Daci e la fel+nu suporta sa fie muradara pe maini sau sa fie masa murdara....

noi tot speram sa reusim sa strangem bani sa mergem un Spania...imi trebe bani pt transport...ca o ceapa o sa aiba maica-mea sa imi de-a...

Daca nu, cred ca bagam si noi un 2 mai/corbu, sau ceva de pe litoralul romanesc...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Am vazut asa:
Diana cea cu smaltul nesarit , cum sta ea cuminte pe sanie ptiu ptiu
Familia Luny ca de obicei, cu mic cu mare cu gura pana la urechi , mai aveam un pic si ma pacaleati sa ies si eu afara, asa bine parea ca va distrati
Blankar si puii, la munte si la munte , frumos frumos si colo si dincolo iar copiii sunt perfecti
Si gata, s-a facut 5...ce repede trece timpul cand nu faci nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Hello, randunici!
AM culcat cupilu', abia la 4,30 a adormit, deh avem patut nou , din care se paote da jos singurica si e mai greu cu adormitul. Pana la urma, fiindca era obosita rau si nu ne mai intelegeam, a pus-o tot in patutul tarc pana a adormit dupa care am transferat-o in cel nou.
Mi-am facut mani+pedi, am o fata care vine acasa si acum il astept pe randunoi sa vina de la serviciu si ma duc la epilat. Azi avem zi de dichiseala.
Dimineata am tras o cearta cu mama, ca asa-i sade bine omului, pe tema copil-gradinita-mama care-si ia serviciu. Nu intru in detalii, concluzia e c-o voi da pe Andreea la gradi di martie, ca sa nu-mi aud vorbe si ca sa-si ia si serviciu maica-mea. E mai bine pentru toata lumea. Se pare ca nu vom fi ever pe aceeasi lungime de unda.
Dupa care am dat la zapada din curte, ca sa vad ca e la loc acum!

In alta ordine de idei, am vazut si eu puiutii de Sovi, sa-ti traiasca, sunt tare scumpi. SI Ana s-a facut maricica.
Zozelina, , o sa fie bine!
Mimo, ff bune sfaturi, dar rezulta ca mai bine lasi copilu' acasa cand pleci in concediu!

Si, nu in ultimul rand
tuturor sarbatoritilor de ieri si astazi!

Va pupic, ma duc sa-mi fac un dus si ma pregatesc sa plec. tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

iar eu inca strang bani sa achit vacanta din septembrie (ala trecut ), ca am mers pe "datorie" si acum platesc...asta e! bine ca am avut cardul ala, pupa-l mama pe el, ca altfel...
planuri de vacanta inca nu-mi fac, pe mine ma apuca mai spre primavara, incolo...acum fac planuri cum sa scap mai repede de datorii, ca vreau si eu sa incep sa zic ca "produc"...
cert e un lucru! anul asta teo va sta la valeni cu ai mei cat timp noi vom fi undeva in vacanta. nu-l mai iau cu mine, caci nici el nu a priceput nimic, nici noi nu am putut sa spunem ca ne-a priit. si mai mor si de ciuda ca puteam sa facem atatea!!!!
poate, numai daca se poarta exemplar, o sa mergem cateva zile la munte cu el, dar eu la mare nu-l mai iau. stiu ce am patit si cu alex la varsta asta, am vazut ce mi-a facut si anul trecut....ce rost are?
noroc ca nu mi-a facut alergii sau alte bolesnite, caci asta era "bomboana" de pe tort. si eu i-am si dat sa manance de acolo...ca el nu servea borcanele, poftea la ce mancam noi si cum noua ni s-a parut mancarea la superlativ, doar nu il lasam sa se uite...buna papa in egipt!

raluca, am incercat si varianta culcat mai tarziu...mai devreme, cand a vrut el. adoarme in max 15 min de fiecare data, insa invariabil se trezeste la 12, la 1, la 3....si apare ca o boare la noi in camera, daca eu nu dorm si sunt la calculator se catara in brate la mine, iar daca nu vreau sa il iau incepe showul...daca sunt in pat, se urca in pat si se culca acolo, asta daca nu are chef de joaca...caci mai sta si cate 1 ora si imi da cu maimutoaiele lui in cap...
foame nu-i este, ca i-am mai dat bibe cu lapte si nu-l bea. uneori bea apa...
cred ca e o faza asemanatoare la vali. vrea sa doarma cu noi/mine, rar doar cu tat'su. numai ca eu nu vreau! mi-e drag sa dorm cu el din cand in cand, dar nu vreau sa se invete cu mine in pat, asta acum, la 2 ani aproape...el a dormit singurel mai mereu...

mimo, pai tocmai ca stiu cum eram la varsta aia. si d-aia zic ca teo a ta e pe genul meu. eu imi cantaream fffff atenta actiunile, nu ma aruncam cu capul inainte. gandeste-te ca la vremea aia mergeam fara parinti la vama veche (cu gashca) si "tentatii" erau garla, insa, spre ciuda prietenilor, mereu am fost foarte atenta la persoana mea. aia mai trageau o tigara, mai luau o berica, cand eram mai mari unii au mai tras si un joint, mai agatau aiurea, eu eram aia care nu tigare, nu berica, nu joint (Doamne fereste!!!), mai cunosteam 1-2 baieti , dar daca sareau calul ii "param" la baietii din gashca ...a fost frumos. mi-e dor de vremurile alea. atunci ma durea la basca la cate stele dormeam. aveam cort de 4 stele, pardon, persoane , ne strangeam si cate 6-7 fete si dormeam in el...
apoi am inceput si noi cu stat la casa, pensiuni....si na ca am ajuns la pretentii de AI
tu tot imi zici ca o sa vad eu cu alex...uffff. nu stiu ce sa zic. sper sa imi dea DD intelepciune atunci sa stiu sa actionez, sa nu o indepartez de mine, sa ii raman cea mai buna prietena, sa imi spuna tot ce are pe suflet. o teama mare am eu cu ea. e tare impulsiva. e genul clar de "berbec". ea mai intai se arunca cu capul inainte, apoi gandeste daca e bine sau nu ce a facut. eu tot ii explic ca mai intai sa gandeasca, sa analizeze, ntz....ea comite boroboata, apoi oops, scuze si o ia iar de la cap...iar eu degeaba...sper sa-i treaca aiureala. e atat de aiurita ca intra in oameni pe strada, intra in cosul de gunoi, cauta minute in sir ceva ce are sub nas, mereu stau pe fuga cu ea ca se lalaie si suntem in intarziere....eu stiu cu cine seamana , dar care-i leacul?

send...mi-e somn de crap, caci terorizaurul a avut grija sa ma scoale cu noaptea in cap. ar merita sa ii tip si eu in cap la pranz cand doarme

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tot io ca am recitit lista lui mimo....dar de ce la punctul 2) adio piscina, rasete, panarama? daca e si copilul? ca noi am piscinit copilul inca de la prima "mare", adica la 5 luni...si am mai si ras
cu restul, sunt de acord

raluca, am vazut ca ziceai de hotel azalia. e super fain! si noi l-am "ochit", mai ales ca ne-am plimbat pe langa si prin el, am chestionat turistii romani sa aflam conditiile si toti erau foarte multumiti...bine, erau cativa care comparau merele cu perele, adica ce era acolo cu ce e la turci....
statiunea e "ciudatica", in sensul ca jumate e renovata, jumate lasata ca pe vremea "rosilor" si ca de la ora 10 seara zici ca a apasat cineva pe butonul "stop", dar pe noi nu ne-a afectat, caci nu am vrut balamuceala. fatza de anul anterior, la nisipuri, unde erau o colcaiala si un zumzait de nedescris, aici era o linisteeeeeee.

sovi, ziceai de nu stiu ce boabe pe care i le-a dat vara ta lui sash de s-a linistit instant. ce boabe erau???? homeopatul meu a zis sa continui cu astea anti dureri de dinti si sa ii dau si chamomilla 15 ch, care ajuta atat la dureri cat si la nervisorii din fundulet. a zis ca ar fi un remediu pt starile pe care le are in perioada asta....uffffff. tare cred ca se chinuie puiul meu . macar sunt bucuroasa ca-l ajuta boabele alea si nu mai are dureri, nu mai face febra ca la ceilalti dintzoi....

intrebare: cum trebuie sa procedez sa inscriu pe alex la scoala? am inteles ca ar trebui sa merg de pe acum...nici nu stiu unde sa o dau, ce criterii de selectie ar trebui sa am. am o sc chiar in fatza blocului, la 2 min de casa, dar nu cunosc pe nimeni, ca sa imi dea detalii despre invatatoare, clase....mai e sc la care am fost eu, cam la 15 min de mine si la 5 de mama, dar iar, nu mai cunosc pe nimeni acolo....sau sc care mi-ar fi placut mie, ceva mai departe de casa, nici acolo nu cunosc, dar am auzit de bine, mai ales ca are o clasa de invatamant "step by step", dar aici intervine iar problema "naveta".

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ZOZELICI

..................................................................................
.........................
.........................................
.................................
.........................................
.........................
..................................................................................

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput