Puiuti de Randunici 2008 !! (357)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Raluca, si tu esti zuza rau, auzi sa-si bata copiii

Am si uitat sa va multumesc pt. laude si ca v-a placut de Stefu mic
Au papat cand au venit de-afara supa calda si acum sunt la nani. Eu plec la piata apoi ma apuc de praji

Deci noi am fost la Sol Nesebar, 5 stele AI, super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, sunt sanse mari sa se rezolve, da, banii sunt frumusei si pe perioada lunga... Documentul asta face diferenta cica intre a primi toata suma sau doar jumatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si sa incepem cu sfarsitul, adica sa vorbim despre mare
Tot citesc aici de-o vreme aventuri si experiente multiple, statistic vorbind cred ca randunicile reprezinta un esantion serios de studiu!
Si vad clar ca ne impartim in grupuri-grupuri functie de obiceiuri, vitalitate, mod de crestere, posibilitati financiare, etc.
Unele randunici sunt mai relaxate (vezi Blankar cu piscina , sunt complet de acord , daca tot face infectii macar sa stiu de ce le face ) si/sau si-au crescut copiii cu un program flexibil :dorm oriunde ii apuca (pe plaja, pe faleza, in carut) ...nu dau exemple, ca-s destule ....altele inca mai vor sa impleteasca placutul cu utilul : o discoteca, o piscina + o galeata si o lopata=LOVE...unele mai conservatoare, nu schimba locul sa nu fuga norocul Pe mine tare ma amuza cand citesc pentru ca mi se pare ca le-am trait/incercat pe toate si inteleg pe toata lumea, parca as fi Solomon Ma uit in urma pe fotografii , ca tot am cautat sa v-o arat pe Teo mica si ma minunez si eu pe unde m-a mai dus mintea sa umblu si cate patanii am adunat. Asa ca , din experienta proprie va spun, puteti merge oriunde va trazneste prin cap, puteti fi si la limita cu bugetul, puteti face orice...cu o singura conditie: sa fie alegerea voastra 100% ca in caz ca o patiti sa n-aveti pe cine da vina ...mai bine cu deviza aia "capul face, capul trage" !
Concluziile mele personale sunt urmatoarele:
1.Nu plec niciodata departe de casa (mai ales cu masina) daca n-am bani in plus (macar vreo 500 de euro acolo)
2.Cu copilul mic NU E ca si fara el Disco, piscina, rasete, panarama, nopti pierdute,fum :ADIO!
3.Nu merg in locuri aglomerate, sa stau cu grija ca nu-mi vad copilul
4.Nu merg departe de plaja ca sa car dupa mine 5 tone de lopeti , galeti, colace, piscine
5. Nu plec decat cu alti oameni care au program ca al meu (tot cu copii) sau care accepta programul meu asa cum e
6. Nu duc copilul in mijlocul tentatiilor :mancaruri, dulciuri, sucuri, masinute, etc....ca sa ma lupt cu el zilnic ca aia n-are voie, aia ajunge, de aia n-am bani
7.Nu ma duc in sezon plin, in caldura aia, sa stau numai in casa
8.Nu ma duc decat la plaje cu nisip, fara scoici sau pietre ....nisip si-n apa, da?
Si cred ca n-am facut lista completa dar una peste alta , pana acum exista doua locuri care indeplinesc aceste conditii si doua luni pe an: Grecia sau 2 Mai in iunie /septembrie.
Alegerea e dupa buget, 2 Mai l-as evita datorita vremii schimbatoare...in Grecia , deh, e soare mereu !
M-am intins ca o placinta, ca doar ce altceva am de facut?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pfiu, ce tura de zapada/ninsoare/ger am tras la Circ, a fost fain, a stat si Muffy in saniuta nitel, apoi a gasit porumbeii si nu a mai vrut nimic si nicaieri
ariel asa sunt si la noi muuulte nopti..m-am resemnat, mai naspa o sa fie la serviciu..
stela sa stii ca si noi ne gandeam la ceva prin tara la vara, la mare...si anul trecut am aflat ca niste prieteni de-ai nostri au acolo 'o mama'(adica mama lui vitrega) cu vila de inchiriat..cica e super ok si pret bun, in Vama Veche si e aproape de palja, adica nu ai nevoie nici sa scoti masina..daca vrei, o sa cer detalii, cA si pe noi ne-ar interesa ptr sfarsitul lui iunie, atunci avem concediu..
kya jur ca am innebunit cu Hawaii noi maine venim, zau!!ma rog, daca nu ne ruinam numa din costul zborului
blanka bine ai revenit!! cum ati petrecut p-afara?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

azi noapte iar m-a terorizat :(( il pun in pat la 9, adoarme pana la 9.30, apoi apare la 12, se plimba intre camere juma de ora, apoi incep urletele si protestele ca el nu se culca...si uite asa o mai tinem juma dde ora, de face, apoi 1.30....adoarme bazait si la 7 e fresh....iar eu chiauna, cu nervii la pachet, cu treburile nefacute.
ce are fetelor copilul meu????? adormea singur, cadea lat, neintors pana dimineata...iar de 2 saptamani, s-a defectat. intr-adevar, ii sapa 2 masele din randul 2....alea de cica ies dupa 2 ani :((....dar se mai "repara" apoi??? ca acum e mai capiant ca oricand....

scuze ca am scris asa haotic, dar am inceput mesajul acu' juma de ora, am mai luat niste picioare in gura intre timp, a mai tras de un cablu, a mai daramat cate ceva....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

ariel, poate ar trebuii sa incerci sa il culci mai tarziu, desi nici eu nu sunt de acord cu ora tarzie de culcare la copii mai mici de 4 ani. i-o fi foame?

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Raluca, pe Sithonia, cu masina.Faci 10 ore in total (de la Bucuresti). Pleci noaptea,daca doarme Sabin in masina...drumul e super ok. Cauta pe Sithonia ce gen de cazare vrei, ca gasesti tot ce-ti pofteste inima. Am stat acolo la Anthemus acum cativa ani (hotel la plaja, confort, tot)...au si apartamente daca vrei. Am vizitat niste prieteni anul trecut la Athena Palace , au niste bungalowuri de moare lumea...lux , lux, lux....dar plaja hotelului e urata, prietenii nostri mergeau cu masina 3 metri mai incolo , la o alta plaja privata, cu sezlonguri si tot dichisul.
Noi am stat la Despotiko, extraordinar de bine...linisteee, la plaja, leagane, biliard, piscina....dar parca eram doar noi acolo, pe restul nici nu i-am simtit. Mancarea asa si asa, nu foarte foarte...leganele banale, super banale...piscina obisnuita...dar depinde ce cauti, la Athena Palace era super lux...vazut, pipait de mandea, exigenta in persoana...si preturile pe masura, na! Am si niste poze de acolo, daca vrei...bungalowuri pe 2 nivele, sus ca la americani , deschis. Semineu, fotolii pe prispa, poti sa dormi afara...piscina separata, sezlonguri rezervate mereu la piscina (cascade, chestii, piscina pt copii la botul calului), bar propriu (vine cafeaua la pat ) La Despotiko mai modest, muult mai modest dar impecabil si mult mai ieftin. In schimb putea sa se duca Dudu si 2 km ca-l vedeam iar apa era pana la brau vreo 10 metri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ariel, e doar o perioada....o sa treaca..Eu abia ce ma laudam ca doarme toata noaptea, ca s-a "dereglat"...Doarme 2 nopti lungi, 2-3 cu oprire..asta este...mai nou, nu mai adoarme singur in patul lui, ci cu unul din noi ( sau amandoi, ca aseara) in "patu' maie".

Nico, ziceai ca poate simte ca nu va mai fi in centrul atentiei...si eu m-am gandit la asta...Dar din cate se pare, sau mi se pare MIE, il asteapta pe Luca: il striga prin casa, vine la mine, imi ridica bluza si zice "iasa Uca" - o sa iasa Luca; apoi trage bluza "chide Uca" - inchide-l pe Luca;

S-a trezit..revin...

Valentina cu Matei si 37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Clau, eu sunt la cura de cand m-am nascut , dar degeaba...
Olgu, nici eu nu prea stiu cu marea ce sa fac, desi cu toate belele de anul trecut din Bulgaria parca tot acolo as merge. Noi am fost vreo 3 ani si per total a fost super ok, iar enterocolite daca doresti, pescuiesti de oriunde pe caldurile alea. Era anul trecut la hotel un tatic cu un baietel de 5 ani care zicea ca in fiecare an a mers la mare cu cel mic, de fiecare data in alta parte (Romania, Turcia, Bulgaria) si in fiecare an copilul i-a factu enterocolita.

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

impartasesc:
dupa ce am patit-o in toamna nu alergia Dacianei la mare(ca facea bube la contactul cu apa de mare )..un prieten m-a sfauit asa: cand schimbi apa/aerul copilului e bine sa ii administrezi in primele zile biotics, pentru ca fiind intr-o noua regiune cu care el nu este familiarizat inevitabil v-a face ceva: enterocolita, alergii, etc. Biotics-ul ii pregateste sistemul digestiv.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Am patinat la greu pe sosea , adica "m-am dat cu masina" IUHUUU Asta s-ar traduce asa: am avut de facut drumuri, am avut curaj si chiar le-am facut in ciuda faptului ca pe jos e ce e si toata lumea aluneca necontrolat

mimo si la Bv e la fel si astia nu au nici cel mai mic gand sa bage lama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

De cateva zile are un prieten, "Utu", pe care l-ati vazut si in poze...Azi i-a pus cipiceii lui si l-a luat de mana sa "meaga". Era atat de haios cu ursul de mana si asteptand sa mearga...A venit la mine sa-l fac eu pe urs sa mearga..Si cand a vazut ca nu merge, l-a descaltat...

Valentina cu Matei si 37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput