Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

IULIKA al meu papa fix din 3 in 3 ore cate 120-150 ml,intre doua mese ii bag supica,cam 30 ml si intre alta masa suculet sau mar cu banana si cereale dar mie nu-mi bea lapte imediat dupa ce mananca supa sau mar.Seara cam la 4 ore imi bea laptic sau ceai.
DANUTA1979 am vazut-o si pe Alexandra,e o scumpica cum se joaca ea in centru
SUEDE ,Irinel al meu in 4 luni nu a adormit niciodata singur pe zi,doar noaptea cand papa si nu-l muti il ia somnu dar se intampla si sa aibe chef de joaca ca azi-noapte la 4 dimineata
SELENE ,bafta la dr sa nu doara
MONICA ma bucur ca Dragoselul a fost cumintel azi
TECHILA,MIMIKA inca odata multumesc pentru sfaturi
RALUCA felicitari pentru vestile bune de la dr
LILIANA multumim ca ne impartasestu cu noi din experienta ta
IULIKA da ma simt mai bine,mai ales ca o sa am si bani sa ma duc la cumparaturi,vine si pensia,alocatia la sf sapt si vine si sora-mea
MARY si o sa treaca supararea
RALUCA e o dulceatza Natalix si se vede ca e lungana
RALUK off ce rau imi pare si de tine si de Alex,sper sa isi revina
MONI_IULIA vad ca te-au indrumat fetele ce sa faci
Gata am terminat si capitolul asta dar binenteles ca nu mai e nimeni pe aici

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of of of mai ralukule. POt sa-ti trimit o si o . Nici nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te ajute ca si io sunt in aceasi oala. Daca el vrea sa planga, plange toata ziua. Singurul care functioneaza la noi e aspiratoru si atat (uneori nici ala). Rabdare multa ca o sa fie mai bine, iti promit eu. Se fac ei mari si o sa rada de noi cand o sa le povestim cat ne-am mai chinuit cu ei si n-or sa creada.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Am si poze proaspete cu trufandaua mea

de Natalia (03.09.09)

e atat de dulceeeee!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ralucule,un pupic de la mine.Tare bine a mai zis Monica
M-am certat si cu prietena mea mai devreme...Doamne,ca numai belele amm-as inchide intr-o cutie si as sta acolo vreo 4 ani
Ma gandesc serios sa apelez la un psiholog...altfel o iau pe aratura
Deja delirez...ma bag la somn...maine iar ma asteapta o zi urata,da' ma obisnuiesc eu cu ele,ce sa fac...am incotro????
Nopate buna

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Am vazut o Natalix frumoasa iar pozele in fata laptopoului sunt geniale. Ce serioasa si concentrata e ea acolo

In alta ordine de idei, eu aud un vecin sforaind de mama focului.

Si ma mai gandeam eu asa ca mamicile astea de gemanuti prea au revenit toate in forta, io cred ca s-au vorbit (nu ca nu m-as bucura )

Ca vorbeati de papat. Dragos papa cam asa:

8-9 san sau bibe in jur de 150 sau mai putin
11-12 merisor si de azi si morcovel si in 15-30 de minute laptic 150
14-15 lapte 180 ml
17-18 lapte 180
20-21 lapte intre 120 si 200 ml depinde de cat a mancat peste zi si cat de obosit este...
Eu inca nu bag cereale si nici cu suculetul nu vreau sa-l grabesc. Il las sa se obisnuiasca. Vreau sa trec la supica spre 6 luni. In jur de 5 jumate sa bag abia piureul de fructe/legume. Momentan vreau sa mai introduc frctele cu pulpita, probabil pe saptamana viitoare cand face 5 lunite. O iau incetisor desi el ar papa mult ca ii place de numa suculetul
Vad ca s-a reglat si cu placintelele azi. Mi-a facut norma lui obisnuita de 4, 2 mici si 2 mari . Si sa nu radeti de mine, dar mi se pare ca miros a mar si parca au acolo asa bucatele mici mici, nu stiu cum sa va explic asa cat un varf de ac. Studiez adanc problema de fiecare data

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Mely, te rog eu frumos. Stiu ca e stresanta perioada sesiunii dar trece si apoi ofera-ti o zi de rasfat total. O zi in care sa fi doar tu. Ok? Casnicia nu-i usoara, dar noi am ales-o . Nah, toti avem zile bune si zile mai rele. DAr eu sunt convinsa ca voi va iubiti si veti trece peste toate. OK?

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Multumim de urari!
In IOR o sa ajungem si noi in primavara(stau in vitan) ca in vara intentionez sa-mi iau piciul si sa ma mut la tara(50km).
Mihaela,vazut gimnast exceptional.Il ador!
Daca au trecut 3 luni de la depunerea dosarelor si n-ati primit banii ar fi bine sa va interesati de ce.
Un pediatru bun vreau si eu ca nu mi-e la inima asta.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Ah, Moni, tie mai vroiam sa-ti raspund cu tipatul. SI al meu se trezeste uneori asa urland si plangand. EU il iau din patut, in brate, il pun langa mine sa ma simta asa cum a zis si lili. al meu nu prea se calmeaza dn prima. Il mai ia si taicasu, iar eu si tot asa. Dupa cum tipa, pare speriat, probabil ca or visa si ei, cine stie.

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

As vrea sa pot sa astept pana la 5 luni macar fara completare de laptic dar deja da semne ca nu-i ajunge. Dar nu ma las Mai bag un ceai mai ales ca gustul incepe sa mi se para delicatesa

Ce semne????????
Eu il simt cateodata ca trage degeaba, ca nu iese nimic.Ieri seara imi venea sa plec dupa lapte.Dar asta nu se intampla des iar puiul nu plange de foame.Am fost sfatuita sa-l tin la san chiar daca n-are ce papa si sa nu cumpar lapte ca-i prea tentant odata ce-l ai in casa.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ah, Moni, tie mai vroiam sa-ti raspund cu tipatul. SI al meu se trezeste uneori asa urland si plangand. EU il iau din patut, in brate, il pun langa mine sa ma simta asa cum a zis si lili. al meu nu prea se calmeaza dn prima. Il mai ia si taicasu, iar eu si tot asa. Dupa cum tipa, pare speriat, probabil ca or visa si ei, cine stie.

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Si eu cred ca viseaza ca daca l-ar durea ceva ar da semne si in restul zilei,plus ca dupa ce se calmeaza adoarme si se mai trezeste dimineata nu mi s-a intamplat sa aibe 2 reprize de plans niciodata.
Noapte buna!

PS:maine o sa fiu singura acasa dupa o luna in care am stat cu mama (concediu din 18 dec pana acum)si sotul(mai de bun simt, din 18 dec pana pe 4 ian).Stiu ca o sa-mi fie mai greu,dar mi-e dor de momentele mele de intimitate cu feciorasul.

Poze

Mergi la inceput