Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
Am vazut si eu pe Natalix care papa laptic bun si in ciuda programului de patut impus de mami ea demonstreaza ca ia bine in greutate si e fericita.
Si ce fericita...cum sta ea in fundulet si descifreaza tainele IT-ului ![]()
E o bombonica dulce 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
diana_n spune:
Josh e un dulce si inca mai seamana cu Nicholas de la nasuc in jos ![]()
Natalia bravo ! de-o varsta cu al meu si cu 5cm mai inalta? fara tocuri? ![]()
Moni din pacate cand Nicholas a inceput sa vrea numai in brate si se trezea cu sirena pusa, avea otita. Nu mai auzea decat sunete puternice de care se speria foarte tare (cand radeam si el era la san, ori stranuta sotul) Acum e totul ok.
Scuze, nu mai retin cine intreba ce jucarii as recomanda. Pana la 1 an pe acestea 2 : www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bubrilliant&pid=23" target="_blank">stacker si www.amazon.com/Playskool-Busy-Basics-Form-Fitter/dp/B001J9R874/ref=sr_1_41?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1263866588&sr=1-41" target="_blank">sorter Pe cat sunt de simple, pe atat de bune.
diana_n spune:
O alta jucarie pe care am descoperit-o din intamplare a fost sa pun intr-o sticla de plastic de 500ml cam pe sfert niste suc din acela artificial colorat, un grena tipator. Cat a fost de tavalita, linsa, tipata.. Peter stie
Varianta B a fost o sticla asemanatoare in care am pus paste colorate. (sticla sa fie bine uscata, altfel se umfla pastele, am patit-o
)
Am vazut intr-o revista pentru parinti aceeasi sticla, dar plina ochi cu apa in care erau paiete mici si mari, bile de plastic, zaruri, orice iti prisoseste prin casa.
NelaM spune:
Buna dimineata (mai pe la pranz la noi)!
Azi suntem un pic mai maraite, nu cunoastem motivul, dar speram sa treaca cat mai repede.
Va ofer un cico si o prajiturica, azi fetita mea face 4 luni! Motiv de mare bucurie!
Ii tot zic eu ca acum ne bucuram la lunite, mai incolo, cam la varsta mea, numaram asa, mai din doi in doi anii!
Va doresc o zi minunata! 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
[violet]Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Hihi, ce frumos mi-a aparut semnatura, nu stiu de unde...
Tin sa ii multumesc fetei care ne-a trimis linkul cu aspiratorul, imi cer scuze ca nu mai retin numele, dar este minunat! Il am deschis non stop linkul si il testez din cand in cand pe Ana, cateodata merge, cateodata nu, dar e bun la casa omului. 
Raluca, ce mare si grasunica s-a facut Natalix! O frumoasa.
Si am mai vazut o fetita frumusica foc, Alexandra cred ca o cheama, fetita Danutei. 
Eu jucarii nu i-am prea luat Anei pentru ca este inca mica. Cele de pe playmat le consider pana acum suficiente. Cand o sa stea in fundulet, mai vedem. Nu intentionez sa dau o avere pe ele, cele home made sunt de efect, cel putin la varsta asta.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Mama lui Simon, cum sarbatoriti azi? Ce jocuri mai joci cu Simon?
_
Nela, mamica de
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Emy, Nela, loradin, ancutzam, Mami_si_pisa, Moni_iulia sa va fie sanatosi puii! La multe lunite si la multi ani! (sarbatoritii de 18 si 19, daca tot suntem la miezul noptii) Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Multumim frumos, esti o draguta!
Imi pare rau sa aud ca Alex este inca marait si plangacios. Mai rezista un pic si gata, imediat se face si el de gasca.
Eu nu stiu cum poti tu rezista, dar te admir.
Azi sau maine imi iau avocado sa incerc crema aceea, suna bine.
Mi-am luat zilele trecute numai unul, dupa discutiile voastre, sa ii mai dau o sansa, l-am mancat cu salata zilele ieri.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Dalia Pentru bebelusii care sunt colicosi si plangaciosi incercati si cu asta : www.4shared.com/file/200542165/d2a54e50/aspirator.html" target="_blank">http://www.4shared.com/file/200542165/d2a54e50/aspirator.html . La mine a tinut si inca mai tine. La inceput a fost cu aspiratorul iar acum ne-am modernizat si ii punem de pe calculator. Ma scuzati ca am dat buzna neinvitata si va doresc multa sanatate voua si bbilor. |
Dalia, uite ca te-am gasit!
Mai zi-ne ceva despre tine, sa te cunoastem mai bine, daca vrei.

_
Nela, mamica de
NelaM spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Seara buna ![]() Off offf,casnicia asta...am ajuns sa cred ca,nici acum,dupa aproape 3 ani, nu stiu cu ce se mananca ![]() ![]() ![]() Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
Mary, un pupic sa iti treaca supararea! Sper ca noaptea a fost un bun sfatuitor. Vorba Lilianei, si noi avem momente in care fericirea puteste in aer... trecem noi si peste asta!
Mihaela a avut dreptate cu gramatica limbii romane, sa stii! Si eu observasem. Bravo!
_
Nela, mamica de
suede spune:
Buna dimineata,
Cred ca e ceva in aer,ca si Mihnea a fost cam marait...
Am vazut-o pe Natalia,e o scumpa
.Iar pozele cu tati in fata calculatorului sunt mortale
.Mai mai ca-i zice lui tati ,,da-te la o parte ca fac eu"
.
Nela la multe lunite,sa-ti traisca papusica si sa fie sanatoasa!

Mimika super faza cu restaurantul...
Mada deci nici Irinel nu doarme singur...ca eu ma gandeam ca e Mihnea un rasfatat
Cuscra e bine ca si cuscrul e un barbat manierat,nici nu ma gandeam ca ar fi altfel 
Si pentru toti carora le este ziua astazi Mihnea va ofera:
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
NelaM spune:
Acum ca m-am intins suficient pe o pagina... poate ca ar fi timpul sa va treziti si sa ma opriti. ![]()
Mi-a placut scaunul ce l-am vazut in linkul lui Monique, cred insa ca o sa ne luam unul din acela micut, cum ne trimisese Maria link odata, mai sport.
_
Nela, mamica de
Don't take yourself so seriously, no one else does...