Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Nela la multe lunite pentru Ana, ce repede trece timpul... Iti dai seama ca in curamd nu sa mai fie bebelusi, e asa de frumos sa ai un bebelus in casa...

RalucaPaun o pup pe Natalix, ce mare a crescut ea, este o dulce mai ales cand se incrunta la laptop. Deci mai asteptati cu diversificarea, bine ca atunci mai avem timp sa ne intalnim sa intri in posesia aparaturii. Scaunul de masa Stokke l-am vazut la Miniblu si la VipBebe.

Mie pofta se sushi, ma duc sa vad ce ingrediente am sa pregatesc o tura, tb sa ma antrenez, mai ales acum ca avem un ginerel samurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Pentru toti si pentru toate:

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata!

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

As vrea sa pot sa astept pana la 5 luni macar fara completare de laptic dar deja da semne ca nu-i ajunge. Dar nu ma las Mai bag un ceai mai ales ca gustul incepe sa mi se para delicatesa

Ce semne????????
Eu il simt cateodata ca trage degeaba, ca nu iese nimic.Ieri seara imi venea sa plec dupa lapte.Dar asta nu se intampla des iar puiul nu plange de foame.Am fost sfatuita sa-l tin la san chiar daca n-are ce papa si sa nu cumpar lapte ca-i prea tentant odata ce-l ai in casa.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Pai trage de ca de jeleu si ii da drumu' si iar se mufeaza si in 2 sec o ia de la capat si tot asa pana incepe sa ma doara. Atunci verific si nu iese nicio picatura de laptic si schimb la celalalt san si incepe sa suga fara sa ma mai traga. Ei, eu ii dau la o masa un singur san, de regula. Cand ii goleste pe amandoi mi-e teama ca nu am ce sa-i mai ofer la urmatoarea masa care de regula si-o cere dupa max 2 ore.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Buna dimineata

Nela la multe lunite pentru Ana, ce repede trece timpul... Iti dai seama ca in curamd nu sa mai fie bebelusi, e asa de frumos sa ai un bebelus in casa...

RalucaPaun o pup pe Natalix, ce mare a crescut ea, este o dulce mai ales cand se incrunta la laptop. Deci mai asteptati cu diversificarea, bine ca atunci mai avem timp sa ne intalnim sa intri in posesia aparaturii. Scaunul de masa Stokke l-am vazut la Miniblu si la VipBebe.

Mie pofta se sushi, ma duc sa vad ce ingrediente am sa pregatesc o tura, tb sa ma antrenez, mai ales acum ca avem un ginerel samurash

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Monique, multumim frumos. Asa e, parca nici nu mai arata a bebelusi, incep incet, incet, sa fie copilasi in toata puterea cuvantului. Eu ma uit cu jind la pozele de cand era Ana "mica". Nu-mi vine sa cred cat de mult s-a schimbat.

Sa stii ca samurashul este foarte dragut, l-am vazut de dimineata, este asa de frumos, si are un par!!! Si curios foc. Chiar m-am gandit, sa il tina Andreea bine, ca poate i-l sufla Ana.
Glumesc.
Maine face Andreea 5 luni, nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut vremea! La cat mai multe lunite anticipat, din partea noastra.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Liliacule,Monica,Nela

Am stat pana la 3 azi dimineata, mi-am pus radio in castile de la telefon si am rumegat la tot ce se intampla
Cert e ca nici nu am unde ma descarca,cu mama nu vreau sa vb despre chestiile astea (m-as simti prost,am incercat o data si m-a compatimit de numa si ii era mila de mine si asta e pt mine ultimul lucru pe care vreau sa-l simta mama vis-a-vis de mine si de casncia mea)
Am mai realizat ca atunci cand sunt in miezul certurilor,imi vin numai amintiri urate in cap,vad numai defectele celui de langa mine (dar cred ca asa suntem toate,mai mult sau mai putin) si expun numai ce e urat/rau.Si mi-am dat seama ca nu e bine (ce descoperire)...pentru ca apoi,cand totul e roz si ok,uit de certuri si motivul lor (si iar nu e bine)

Oofff,ca ar fi multe multe de spus...dar m-am decis sa nu va mai umplu voua capul cu prostii de-ale mele.Stiu ca ma intelegeti (de-aia mi-e si asa de usor sa va scriu) , pt ca probabil si voi ati trecut prin asa ceva dar deja ma simt prost...ma vad ca un copil prost care se plange de un lucru,apoi e multumita si apoi iar plange...nici nu stiu cum ss ma exprim
N-am recitit ce am scris mai sus pt ca,mai mult ca sigur,as fi sters multe randuri
Va multumesc inca o data tuturor ca ati fost alaturi de mine cu un sfatsau o vorba buna...am apreciat mult de tot.Dar vreau,pe cat posibil,sa nu mai dezvolt subiectul asta aici

Mai revin,dar acum a venit tata la cafea

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neatza dragelor!

Sa creasca frumos toti sarbatoritii acestei zile! pupici pe crestet!
Monique mi-a placut scaunul de la Stokke! simplu, util a la long..am vazut ca exista numai la cateva magazine din Bucuresti; probabil ca nu livreaza in tara..ia, spune-mi un pret sa vad daca pot sa mai visez sau cautam in alta parte (pe site nu am vazut sa fie expuse si preturile)
ce draguta ai fost cu sushi si samurashul
Mihaela multumim frumos!
exista vreo posibilitate ca Josh sa aiba ochi albastrii?! wow! cred ca ar fi de vis!
Nela imi pare rau ca este maraita Degetica...la plimbarica ati fost?
Selen ti-am remarcat titulatura

ma duc sa-mi iau ceaiul...

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Laura, multumim frumos. Dar ce surpriza ne tot pregatesti tu acolo?

Liliana, numa' asa, ca mi-esti draga.

Ma duc sa pun de cafele pentru toata lumea.

_

Mergi la inceput

La Multe lunite sarbatoritilor nostri de astazi:
Vlad bb de marianebuna
Ana bb de Nela
Tudor bb de loradin
David bb de Ancutzam
Simon bb de Mami_si_pisa

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

nela mamis, chiar ca a trecut timpul asta peste noi dar macar a trecut atat de frumos Sa vezi tu ce de-a momente minunate o sa-ti ofere margelata! Abia astept, parca, sa povestim nadravaniile lor.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Dana, imediat mergem afara, cam pe la 5, acum doar ce a adormit. Eu cam asa o scot pe Ana, inainte de culcare, cat de putin, acolo. Ieri am fost jumatate de ora, atat a mai fost soarele. Cum se trezeste cum o luam la picior prin complex.
Azi facem si baita!

_

Mergi la inceput