Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 13
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Am si poze proaspete cu trufandaua mea de Natalia (03.09.09) |
Mai, frumoasa fata mai ai
Si ce prinsa-i ea de tehnica de calcul...si ce linistita e la baita. Da' eu am o nelamurire: tu de ce esti asa de trasa prin inel??? De-asta bagi cozonacei Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia Am si eu o mare problema:puiul meu se trezeste la scurt timp dupa ce adoarme seara urland ca niciodata(cu lacrimi si neconsolat),foarte speriat si asta de cateva zile bune la rand. Stiti vreun remediu? ![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
Eu o mufez si se calmeaza.
de Natalia (03.09.09)
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia Am si eu o mare problema:puiul meu se trezeste la scurt timp dupa ce adoarme seara urland ca niciodata(cu lacrimi si neconsolat),foarte speriat si asta de cateva zile bune la rand. Stiti vreun remediu? ![]() Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania Poze |
Nu stiu, dar poate viseaza. Ai putea sa-l tii un pic langa tine pana adoarme bustean, sa te simta, sa te miroase, sa te "respire". Dupa ce trece episodul cu pricina il poti muta la locul lui.
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
moni eu il legan pe pernita lui in patut si il mangai pe fåtuca si ii soptesc ca sunt acolo cu el..si merge.
Sper så nu se mai intample
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Gata si la noi, am ajuns in fata la pijamale si tre sa trag pe dreapta ca giolgau ma ia la toncanit
din 2 in 2 ore si aici nu ma poate salva nimeni.
Maine nu duc nici fata la gradi ca s-au creat deja fuioare de zapada si vantul nu pare a se calma asa ca...tineti-mi pumnii ![]()
Va pupilez si va doresc o noapte minunata!
Am baut si 3 ml de Ouzo, sper sa fiu in stare sa ma prezentez la apel cat de cat lucida.
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Fragutza spune:
Girls, multumesc!
Liliacule, nu m-ar deranja sa dorm cu ea, dar nu mai incapem in pat! Natalia sta pe diagonala cu mainile desfacute, patul e mic e facut la inceputuri cand nu ne gandeam ca vom dormi vreodata cu spatiu intre noi
si eu ma trezesc amortita rau de tot. Si ma recunosc ca i-am propus la sotz sa doarma pe canapea, dar n-a vrut![]()
de Natalia (03.09.09)
moni_iulia spune:
Ce rapide ati fost!
Cand face asta eu trebuie sa ma adun de pe jos. Ma termina
.El ziua nu plange aproape niciodata,decat se maraie putin cand e f obosit si nu poate sa adoarma iar atunci il tin un minut in brate si adoarme.De multe ori adoarme singur in patut si ziua si noaptea. D-asta sunt asa ingrijorata ca urla ca o sirena,cu lacrimi si inainte sa se trezeasca.Oare trece dupa botez?
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Am baut si 3 ml de Ouzo, sper sa fiu in stare sa ma prezentez la apel cat de cat lucida. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |

Noapte buna!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
Am intrat doar sa va salut. E a 4-a seara cand adoarme doar acum dupa ce plange de pe la 7 de oboseala. De cand vin de la plimbare pe la 3 si ceva pana acum la 12 nu mai poate dormi deloc, asa ca e clar ca il apuca plansul de oboseala... Si plange si culcat, si leganat, si la verticala plimbat, si shhshhh-it, si cantat, si povestit, si liniste, ca deja nu mai stiu. Si de atata tinut in brate iar a inceput sa ma doara epiziotomia...
De cate ori incearca Relu sa ma inlocuiasca, asta micu ma saboteaza
si plange si mai tare, asa ca nu pot nici sa pap de cina, si fug sa-l preiau.
Asa ca pe langa ca eram la recuperari la capitolul 42, acum am mai pierdut un capitol jumate, ca nici nu mai stiu unde sa citesc ca tot am gauri in bibliografie ![]()
Va pup, noapte buna! Mi-e tare somn 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Emy, Nela, loradin, ancutzam, Mami_si_pisa, Moni_iulia sa va fie sanatosi puii! La multe lunite si la multi ani! (sarbatoritii de 18 si 19, daca tot suntem la miezul noptii)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)