Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mely eu am de vreo 3 ori pe-atat si tot n-am aflat fac si eu ca hepi, vorbim amandoi romaneste dar fiecare pe limba lui. Daca aveam si noi doar vreo 3 anisori de convietuire...m-as fi consumat, dar asa, dupa cum se observa, fiecare cu-ale lui. Imi vine sa cant: "E armonire-n casa noastra/ Dragostea e evriuer"!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

First of all...sunt fericita ca mi-am gasit nora (asta bineinteles daca si domnisoara e de acord si daca-l place pe flacaul meu).....Danuta,Razvi ii trimite o floare Alexandrei si un pupic dulce si balos

Mihaela,o sa fac tot posibilul sa-mi urmez si visul acela

Monica,nu stii cat de mult m-a bucurat statusul tau pe care il aveai azi pe messnu apucasem sa intru sa citesc aici,dar mi-am dat seama ca Dragoselu' e baiat de comitetma bucur atat de mult...

Am vazut si muuuulte poze cu "arhanghelii" lui Kiki,dulci foc amandoi.Hmmm,mami tinea ascunse 2 comori,nu punea ea albumul la semnatura sa ne putem clati ochii ori de cate ori vrem .

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

KAWAICHAN l-am vazut pe Joshua gimnastu,e un scump
ALEX sper sa-si revina pitica ta cu somnu,nu stiu ce-ai putea face sa-i schimbi programul.Sper sa-i treaca si la sot raceala
MONICA sper ca si Zgatix si-a revenit si a avut chef de jucat in loc de urlat
ANAMARIA vazut pui dragut in scaunel,ce linistit sta el acolo
MONI_IULIA sa-ti traiasca Tudorita,sa creasca mare si frumos
CLAUCIA sper sa-i treaca tusea lui Elisa
BIAZ off imi pare rau ca baietei au facut bronsita,sper sa-si revina cat mai repede iar tie iti doresc putere sa treci peste problema asta
Mai am din capitolul nou

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lilic eu m-as baga si la o hora daca nu e loc de o sårbå sau o batutå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Liliacule, apreciaza fata sfaturile tale! Dar asta cu dormitul separat nu-mi iese, poate mai incolo cand o dormi noaptea.

Scaunul ala de masa mi-a placut si mie f mult, cel prezentat de Monique! Se gaseste la noi?

Hepilica, de ce n-ai incepe la 6 luni? In fond, doc iti da ceva recomandari,tu le adaptezi la Maia, ca doar o cunosti cel mai bine.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

La Alex am avut scaun de masa din acesta
scaun

Mi s-a parut f practic ,mai ales pt faptul ca se poate folosi si separat,ca scaunel + masa,pt cand sunt mai mari.Alex acum il foloseste zilnic

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Am si poze proaspete cu trufandaua mea

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Lilic eu m-as baga si la o hora daca nu e loc de o sårbå sau o batutå

Bruce, minunea noastrå

Mai, sa stii ca si eu am terminat intre timp cu hora Unirii, mi-am amintit intre timp ca am o sticluta de Ouzo prin casa (ca tot vorbeau fetele zilele trecute de plecat in concedii prin Grecia) asa ca acum fredonez Brasoveanca... Deci la mine e loc si de sarba si de ba(t)ute

ralu lasa dulcineea sa doarma la sanul mamei. Pai pe-al meu vreau sa-l educ mai spartan ca nu ma mai tin nervii sa mai am inca un miorlaicios la usa. Ma urc pe pereti!! Dar daca nu-mi mergea de la inceput crezi ca nu cedam??? Ma dau si io mare p-aci. Dar am mai spus si-o repet: niciodata ceea ce spun nu are aplicabilitate in orice caz asa ca fiecare ia numai ceea ce se potriveste pe "mulajul" din dotare.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Am si poze proaspete cu trufandaua mea

de Natalia (03.09.09)

Ce trufanda numa buna de rontait..Si mi-a plåcut taare mult body ala cu ''who are you?''Aia in care chatuieste e criminala..ce atenta e ea acolo la display

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Am si eu o mare problema:puiul meu se trezeste la scurt timp dupa ce adoarme seara urland ca niciodata(cu lacrimi si neconsolat),foarte speriat si asta de cateva zile bune la rand. Stiti vreun remediu?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput