Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Ce puneti voi la cale? ![]() |
nimic, cascam

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
ralu ce grasunica ai tu acolo
si e si lunga fata..il ajunge pe brucu meu care are 68 cm
..Må bucur ca ati trecut cu bine de vaccin..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Mådålina iote cum rasare soarele pe strada ta..Te-ai si aranjat..Cred ca vobim de alta stare de spirit nu??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Buna seara fetele 
Azi m-a extenuat pitica mea...La naiba cu crivatul asta...sa vina odata varaaaaaaaaaaaa!!! Io nu ma mai joc 
| citat din mesajul lui selen80 Uka pe unde erau reduceri la produsele de copii? in afara de Z, care la noi e la mama naibii si mi-e greu sa ajung.... |
Ba fix de la Z draga mea, vineri erau 50% reducere...si in city mall la zara dar nu-s reduse da asa frumseleeee...si la mothercare am lasat ceva banet..
Mai recuperez ceva si revin, va pup.
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Dalia spune:
Pentru bebelusii care sunt colicosi si plangaciosi incercati si cu asta : www.4shared.com/file/200542165/d2a54e50/aspirator.html" target="_blank">http://www.4shared.com/file/200542165/d2a54e50/aspirator.html .
La mine a tinut si inca mai tine. La inceput a fost cu aspiratorul iar acum ne-am modernizat si ii punem de pe calculator.
Ma scuzati ca am dat buzna neinvitata si va doresc multa sanatate voua si bbilor.
liliac1 spune:
Luto hehe, eu m-am inarmat cu lingurita cand eram disperata cu cei colici. Nestiind alta metoda de varat pe gat de-astea de lins pe langa
am luat una. Ba am chiar si furculita
O spal, o fierb si-o pun la loc ca deocamdata doar aduna praful ![]()
Radu avea la 2 luni 6 kile si 200. Acum eu zic ca bate-n 7 kile ca mi-a luat cam peste 1 kg pe luna. O sa mergem sapt asta sa verificam daca suntem in standarde (90-60-90) dar cred ca nu se dezminte ca se vede la bulanele cum se revarsa in falduri ![]()
Tu ai mai fost la cantar la 4 luni?? Cum mai e David? Oricum se vede pe falcute ca-i prieste.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
gata si noi, bagat bebe cu ochi si bebe cu falci la nani...mai stau cu voi nitel si ma bag si eu la cotet..
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Ce e cu galagia asta aici? ![]() ![]() Ce puneti voi la cale? ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Hehe, eu cant Hora Unirii cu Andra pe muzica pusa de Dalia
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
Seara buna
Imi sterg mucii,sterg si lacrimile si revin cu impresii din recuperari
Off offf,casnicia asta...am ajuns sa cred ca,nici acum,dupa aproape 3 ani, nu stiu cu ce se mananca

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui Dalia Pentru bebelusii care sunt colicosi si plangaciosi incercati si cu asta : www.4shared.com/file/200542165/d2a54e50/aspirator.html" target="_blank">http://www.4shared.com/file/200542165/d2a54e50/aspirator.html . La mine a tinut si inca mai tine. La inceput a fost cu aspiratorul iar acum ne-am modernizat si ii punem de pe calculator. Ma scuzati ca am dat buzna neinvitata si va doresc multa sanatate voua si bbilor. |
Multumim, eu am de cateva zile pe telefon un filmulet cu apa de la baie curgand la robinet..e foarte intrigata de sunet cand il pun si chiar se calmeaza, nu mai plange (pana data viitoare, evident).
Dar mai nou e foooarte sensibila la sunete, o der4anjeaza (cand papa) orice sunet, chiar plange daca ii suna telefonul lui tati sau interfonul..al meu tel e vesnic pe mute, ca altfel..
Am vazut perechile de gemeni frumosi foc..niste minuni de copii, jos palaria mamicilor !
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009