Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 10
alex25 spune:
Luto sa stii ca daca tot suntem la momentul sinceritatii, acum ca mi-a mai trecut supararea pe mine, va pot spune ca obsesia asta a mea cu cat mananca si daca e totul ok este unul dintre motivele pentru care nu am mai avut lapte....nu intru mai mult in detalii ca o dau in bocit, dar asa, ca idee..
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Fragutza spune:
Hello,
Ne-am intors de la vaccin, Natalie a zambit gales la doctor:)
Are 7250 gr si 67.5, e mare ca un purcel.
Ref diversificare a zis ca vom incepe la 6 luni cu legume si fructe, nu cu cereale pt ca e deja grasutza.
Cu haraitul ala de-mi faceam eu griji a zis ca e de la mucuti.
Aaa, si cel mai probabil ii vom face si Rotarixul..tre sa mai vedem.
de Natalia (03.09.09)
techila spune:
puii mei acum au atipit nitel, ei nu prea dorm ziua, dar daca ii las la ei in patut cu prietenii plushati (catelul si elefantul)nu se supara, chiar le place. se trezesc acusica la 10 ca sa papam si dupa aia somnul de noapte pana maine. acum au atipit ca ne-am chitait si gadilit. l-am rugat pe ta-su sa le citeasca poveste si el nu a vrut. si m-am apucat eu sa le citesc. cand a vazut tata lor ce incantati sunt si cum rad cu gura pana la urechi de poveste mi-a luat cartea din mana ca sa le citeasca el. si puii mei nu au vrut sa-l asculte, se intorceau sa se uite la mine si vorbeau cu mine. a crapat incet tata lor de oftica
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
liliac1 spune:
Seara buna, fetele mele.
Normal, apar si eu cand toata lumea se baga in scutece pentru nanita.
N-am nimic de spus de fapt, ca noi inca suntem la
exclusiv si nici n-am niciun gand sa fac pasi catre urmatoarea etapa ca mi-e bine asa. Va rog io din suflet sa nu uitati cum ati parcurs pasii astia ca o sa vin sa va cer sfaruri utile si stiu ca am de unde invata. Deocamdata ma uit ca rama la bordura si-mi zic ca mie nu mi se poate intampla asa ceva ![]()
Hepi, tu-mi spuneai sa-ti zic ce invataminte trag din greselile anterioare. Am zis de scaunul de masa si voi avea in vedere sa fie unul in care sa nu se poata juca, sa fie simplu si util doar in ceea ce priveste mancatul. Joaca e intr-o parte, papa e in scaun. Mi-a placut scaunul ala de masa prezentat de Monique Chiar ca n-are legatura cu joaca. O sa caut si eu asa ceva.
Alta greseala pe care n-o repet...cand urla Radu nu ma arunc cu capu'nainte sa il iau in brate. Il iau incetisor cu vorba, il intreb ce-a patit, apoi il desfac sa verificam scutecul si actionam in consecinta (schimbat sau nu), apoi mai vorbesc un pic cu el, ii arat cate-o jucarioara, ii mai pun cate-o zdranganitoare sa munceasca. Daca tot continua, il pun la san. Daca nici asta nu-l linisteste incep sa-l mangai...dar NU-L IAU IN BRATE decat fff rar. Cu Andra mi se rupsesera mainile din umeri.
Inca una...incerc sa ma abtin sa nu-l culc langa mine. Cu toate ca-mi vine sa il lipesc de sufletul meu, sa-l simt eu mic acolo cum respira incetisor, sa ma abtin eu sa respir ca nu cumva sa-l deranjeze ceva. Dar el trebuie sa stie ca in patutul lui e cel mai bine. Cu Andra am gresit si am dormit cu ea...pana ACUM! Si are 6 ani si-un pic. A ajuns sa-mi fie dor sa dorm fara niciun fel de griji ca ma rasucesc intr-un anume mod si accidentez, ca sa nu mai zic ca dormit in bratele sotului e vis frumos.
Ar mai fi...dar pe masura ce-mi amintesc o sa va spun.
Eu am gresit fff mult in educarea Andrei si acum incerc sa indrept tot ce se poate indrepta. Am realizat multe abia cand am constientizat ca vom mai avea inca un copil.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
Eu trag obloanele ca mandra mea a adormit devreme in seara asta, sa vedem ce se intampla la noapte, ne vedem dimineata!
Noapte buna!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
raluca nu-mi mai zice asa frumoasei Natalix
Auzi la ea...ca un purcel. Mai...e trufanda
. Arata f bine pentru cele aproape 5 lunite. Pai al meu la nici 3 luni cu 7 kile ce fel sa-i zic???
Felicitari pentru vaccinel!
Deci voi incepeti cu legume si fructe...hmmmmm, am notat! Noi ne incadram tot la capitolul asta, cred.
As vrea sa pot sa astept pana la 5 luni macar fara completare de laptic dar deja da semne ca nu-i ajunge. Dar nu ma las
Mai bag un ceai
mai ales ca gustul incepe sa mi se para delicatesa 
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
lutoniana spune:
Liliachio si mie imi place faza cu alaptatul....tot ma gandesc sa cumpar si eu niste lingurite asa ca sa ma pregatesc....dar mai avem pana la marele pas ![]()
Cat are Raducu acum? kilograme 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
madalina84 spune:
Gata am facut baita la pitic,a papat si acum doarme.I-am pus o masura jumate de cereale in 150 ml de lapte,nu am schimbat tetina caci curgea bine,cred ca ia placut ca a mancat mai mult ca de obicei![]()
Eu sunt super fericita ca vine sora-mea acasa,sta o luna
si am si eu cu cine iesi si ma duc cu ea si cu baiatul peste tot
.Plus d-asta o sa plece si mama acasa ca doar o sa raman cu sora-mea si am rezolvat fara prea mare efort problema
.V-am zis ca nu iesisem de joi din casa asa ca azi m-am dus si m-am vopsit(pe datorie),baiatu a iesit afara putin(de la mine la ai mei).La noi ninge non stop de azi-noapte
Gata ma bag la recuperari
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
hepilica spune:
liliana - nici nu-ti imaginezi cat de tare ma bucur ca esti de acord sa impartasesti cu noi toate astea si iti faci timp sa ni le scrii. multumim mult si cand iti mai amintesti cate ceva, zi-ne te rog si noua. 
raluca - bravo mami de ursulet frumusel. ma bucur ca sunteti ok. a crescut bine natalia
. bine ca nu e nimic grav cu haraitul si ca te-ai linistit.
cu devirsificarea e si pacat sa incepeti mai devreme daca nataliei ii merge atat de bine si are laptic suficient si bun. excelent. tare mi-as dori sa o pot tine si eu pe maia pana la 6 luni. vedem ce spune vineri doc.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
Ce e cu galagia asta aici?

Ce puneti voi la cale? 
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå