Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 9
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika kiki, cred ca sunt arhangheli Mihail si Gavril. Nu sunt eu prea priceputa in ale religiei, dar macar ca port numele arhanghelului Mihail.. Mama apostolilor si Mama arhaghelilor. ![]() ![]() luto, e un restaurant in centru, ieftin si bun. Nici nu vreau sa imi amintesc ce am mancat ca eu sunt moarta dupa mancarea lor. Numai ce zic TAPAS si mi se intuneca privirea... ![]() ![]() Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) hi5 poze cu noi |
Ai dreptate! Doamne iarta-ma!
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
mimika spune:
| citat din mesajul lui madalina84 Buna seara,scuze ca intru asa fara sa zic nimic dar am si eu o intrebare la MIMIKA sau TECHILA:cum puneti voi cereale in lapte seara si cat?!?ii pun direct in laptele facut sau i le fac cu apa?am cereale de orez ci roscoave.Multumesc,revin dupa ce fac baita la baiat si recuperez D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() BOTEZ IRINEL![]() ![]() |
Eu am orez simplu. Am inceput cu o lingurita la 100 ml lapte de la mine, apoi o lingurita jumatate, 2 si azi am pus 2 lingurite jumatate la 125 ml lapte. Vad ca le place. Am incercat prima data sa le dau cu biberon Nuk cu tetina de aia larga si nu au vrut. Ori nu le-a placut tetina, ori curgea prea repede, ori nu intelegeau ce le-am pus...De atunci le-am dat in biberoanele lor favorite de la Avent cu tetina de lapte. Cred ca le curge mai greu, dar au papat. O sa mai incerc tetinele largi cand mai ingros laptele. Dar la cate lingurite sa ma opresc oare?
Mai studiez si tinem legatura. Madalina, ai legatura..!Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
madalina84 spune:
SARUMANA pt raspunsuri,ma duc sa-i fac baita si apoi ii fac cereale,nu am tetina pt cereale dar iau una d-aia mai mare de 6 luni ca are gaurica mai mare.

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
kiki_cri spune:
Fete dragi! Eu va zic noapte buna ne vedem maine!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
techila spune:
vai luto, multumesc pentru pretioasa informatie, daca zici ca-s chiar asa bune atunci musai cumpar lui bebe cu ochi si bebe cu falci![]()
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui techila vai luto, multumesc pentru pretioasa informatie, daca zici ca-s chiar asa bune atunci musai cumpar lui bebe cu ochi si bebe cu falci Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |

...am vrut doar sa-ti dau un sfat Ce fac puiutii? dorm ? sau e prea devreme pentru ei ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
alex25 spune:
Prezenta la apel, ca sa ma poata urechea Luto![]()
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mimika spune:
Mada, sa aiba puiutul pofta la cereale
!
Eu ma plang ca ai mei se scoala noaptea, dar ai mei se culca la 8.30-9. Acum dorm de rup. Timp in care mama papa, face dus, forumeste, primeste masaj...
Mai rar, fooooarte rar gateste![]()
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui alex25 Prezenta la apel, ca sa ma poata urechea Luto ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
pai bine mami, cu dinastea umbli tu ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
mimika spune:
noapte buna si usoara, kiki!
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi