Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 8
kiki_cri spune:
LUTO, si ai mei isi scot suzi cu manuta...si apoi o tot tin asa o vreme sunt durere
.
SELEN, Bafta pe maine la doc
MIMIKA, esti mortala
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
selen80 spune:
Mimika 
multumesc fetelor pt sustinere
ma credeti ca o mica parte din mine se bucura?? ca mai plec si eu de acasa ![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
mimika spune:
...si dupa 3 ani, cand am ajuns din nou in Barcelona m-am asezat la aceeasi coada, la acelasi restaurant, dar in cunostinta de cauza de data asta![]()
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika ...si dupa 3 ani, cand am ajuns din nou in Barcelona m-am asezat la aceeasi coada, la acelasi restaurant, dar in cunostinta de cauza de data asta Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) hi5 poze cu noi |

lutoniana spune:
| citat din mesajul lui mimika ...si dupa 3 ani, cand am ajuns din nou in Barcelona m-am asezat la aceeasi coada, la acelasi restaurant, dar in cunostinta de cauza de data asta Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) hi5 poze cu noi |
da' ce dadeau la restaurantul ala ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
kiki_cri spune:
Am uitat sa va zic ca si eu sunt mama apostolilor
(apropo de Mimika).Cand i-am botezat la manstire, perotul de acolo mi-a zis ca ei obisnuiesc sa puna si un nume de sfant..(chiar daca numele nu apare decat pe certificatul de botez) si mi-a zis ca Alex vine de la Sf Alexandru care e pe 30 august dar Razvan nu vine de la nimic...si atunci noi i-am zis la Razvi si Mihai...si daca lui Mihai atunci la Alex, Gabriel.
Deci si eu sunt o mamica de apostoli.
madalina84 spune:
Buna seara,scuze ca intru asa fara sa zic nimic dar am si eu o intrebare la MIMIKA sau TECHILA:cum puneti voi cereale in lapte seara si cat?!?ii pun direct in laptele facut sau i le fac cu apa?am cereale de orez ci roscoave.Multumesc,revin dupa ce fac baita la baiat si recuperez
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
mimika spune:
kiki, cred ca sunt arhangheli Mihail si Gavril. Nu sunt eu prea priceputa in ale religiei, dar macar ca port numele arhanghelului Mihail.. Mama apostolilor si Mama arhaghelilor. 

luto, e un restaurant in centru, ieftin si bun. Nici nu vreau sa imi amintesc ce am mancat ca eu sunt moarta dupa mancarea lor. Numai ce zic TAPAS si mi se intuneca privirea...

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
hepilica spune:
ralucapaun - ati fost la vaccin? ce face micuta natalia?
noi azi am ratat iesitul afara ca tare mai batea vantul. foarte frig nu a fost, dar vantul asta ma omoara... bine macar ca nu e ger si nici nu se anunta. poate maine va fi mai bine ca tare-mi lipsesc iesirile la aer.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
techila spune:
| citat din mesajul lui madalina84 Buna seara,scuze ca intru asa fara sa zic nimic dar am si eu o intrebare la MIMIKA sau TECHILA:cum puneti voi cereale in lapte seara si cat?!?ii pun direct in laptele facut sau i le fac cu apa?am cereale de orez ci roscoave.Multumesc,revin dupa ce fac baita la baiat si recuperez D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() BOTEZ IRINEL![]() ![]() |
ola madalina
eu orezul cu roscove il dau cu lingurita. am incercat sa il fac cu lapte si nu le-a placut deloc. asa ca am ales sa il prepar cu apa. eu il fac grosut ca il dau cu lingurita, dar tu daca o sa il dai cu bibele cred ca trebuie sa pui azi o lingurita in lapticul gata preparat in bibe. maine sa pui doua lingurite...pana ajungi pe la 5 lingurite pentru 6 masuri de lapte. asa scrie pe cutie ca e proportia recomandata. foarte important este sa nu uiti sa pui bibelui tetina d-aia speciala pentru cereale...
daca nu m-am facut inteleasca...ma zic o data ca-s cam tembela la ora asta
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia